Display MoreGratuluję agresorowi starcia. Kiedyś musiało to nastąpić. Masa błędów popełniana z mojej strony dała wynik jaki dała.
Dużo osób pyta czy będzie powrót, hmm na chwile obecną ciężko powiedzieć, jeśli już będzie, to już na pewno nie do aktywnej gry, a na pewno nie flotowej może sobie eko poklikam. Ale aspekt gry w te cyferki jest najmniej tutaj ważny. Dzięki poznanym osobom w tej grze, to nie są dla mnie tylko cyferki = to jest coś innego, ciężko to opisać.
W każdym bądź razie chciałbym podziękować a zarazem przeprosić wszystkich moich sojuszników za to co się stało, chciałbym żeby nigdy to nie nastąpiło, ale życie zawsze będzie i jest ważniejsze niż gra. U mnie nastąpiło zmęczenie organizmu, za dużo rzeczy na głowie, itp itd. Teraz w końcu będzie inaczej, na spokojniej, bez telefonu w ręku w sklepie, bez latania do kompa w pracy co 10 minut. Będzie inaczej - może w końcu, może nareszcie :). No i może moja żona będzie bardziej zadowolona bo trzeba coś w domu naprawić, a ona mi przypomina już 3 raz co pół roku :). HA ha ha ha.
Chciałbym też pozdrowić z tego miejsca wszystkich znajomych których poznałem dzięki tej grze = jest ich tak wiele że nie sposób ich wszystkich wymienić żeby kogoś nie pominąć. Dlatego nie będę nikogo wymieniał. Pozdrawiam was wszystkich. Wszystkich ze Smerfów, wszystkich ze spelunki, wszystkich z disco, wszystkich was poznanych dzięki tej grze.
Było, minęło, co się stało to się nie odwróci, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.
smOOk / Paweł
I dobrze masz spokój
Nikt normalny nie gra w tę grę flota trzeba być popaprancem ostrym.
Znalem jednego gościa poważny biznesman i leciał w nocy do biura praca jak nikt nie pracował już, bo sf, a neta w domu ucięło za czasów, jak nie było jeszcze gry z telefonu kabaret.
Niewolnik z własnego wyboru, jak czarny murzyn z obroża na czyi.
Można w eko się bawić albo ekspedycje puszczać, ale duża flota to tylko osoby chore psychicznie się bawią w to
Całe twoje życie jest wtedy podporządkowane gierce z wyszukiwarki
to najlepszy sposób aby zrobić niewolnika z gracza gra się toczy kiedy jego nie ma przez 24 h na dobę).