Posts by damian201611

Witam. To ja dodam od siebie kilka slow. Zwykle flota wracala jak najpozniej z fsa czyli okolo 21. Wiedzialem ze Shin caly czas skanuje ale tez byly dni ze byla cisza. Natomiast w ten dzien fs wrocil wczesniej zajety pracami na ogrodku , wypatrzyl flote Glory. Takze wiedzialem ze beda sciagac rogale w nocy. Ale dlaczego nie puscilem floty w 4 gale tego niewiem. Zwykle tak robilemjak ktos wyczail flote.Tytaj w 2 gali miałem 3 graczy z FBoss obok siebie nawet lotki nie musieli robić dla GS. Natomiast 90 procent fsow byly na pz;) wiec juz rano byloby po akcji ale jak wspomnialem wiedzialem co sie swieci, puscilem stacjonuj ,pech chcial ze spalem jak susel czasami się człowiek przebudzi na siku czy cus w nocy sami wiecie, może coś bym zdziałał. Także gratulacje , ta flota była czysto z expow ani jeden statek bojowy nie został stworzony ze stoczni. ;) nie zrobiłem nią ani jednego ataku ;) szkoda mi bunkierka bo sobie postawiłem taki cel, ale może wrócę. Gratulacje dla atakujących, przypomniały mi się słowa z Władcy Pierścieni przed atakiem na helmowy jar ; co człowiek może zrobić przed tak niszczycielska siła?. Byłem sam. ;) satysfakcja ze aż 4 trzeba było;).