co nowe uni dobrze się nie rozwinie to widzisz nick Hefi-oddam.
Posts by damian201611
-
-
-
Witam. To ja dodam od siebie kilka slow. Zwykle flota wracala jak najpozniej z fsa czyli okolo 21. Wiedzialem ze Shin caly czas skanuje ale tez byly dni ze byla cisza. Natomiast w ten dzien fs wrocil wczesniej zajety pracami na ogrodku , wypatrzyl flote Glory. Takze wiedzialem ze beda sciagac rogale w nocy. Ale dlaczego nie puscilem floty w 4 gale tego niewiem. Zwykle tak robilemjak ktos wyczail flote.Tytaj w 2 gali miałem 3 graczy z FBoss obok siebie nawet lotki nie musieli robić dla GS. Natomiast 90 procent fsow byly na pz;) wiec juz rano byloby po akcji ale jak wspomnialem wiedzialem co sie swieci, puscilem stacjonuj ,pech chcial ze spalem jak susel czasami się człowiek przebudzi na siku czy cus w nocy sami wiecie, może coś bym zdziałał. Także gratulacje , ta flota była czysto z expow ani jeden statek bojowy nie został stworzony ze stoczni.
nie zrobiłem nią ani jednego ataku
szkoda mi bunkierka bo sobie postawiłem taki cel, ale może wrócę. Gratulacje dla atakujących, przypomniały mi się słowa z Władcy Pierścieni przed atakiem na helmowy jar ; co człowiek może zrobić przed tak niszczycielska siła?. Byłem sam.
satysfakcja ze aż 4 trzeba było;).