Posts by Avicularia
-
-
to nie ma żadnych złośliwości z mojej strony. Wszak to B4el sam ujawnił Waszą taktykę, jeżeli nie wiesz o co chodzi zgłoś się proszę do niego to Ci wytłumaczy
to nie złośliwość po prostu jest różnica między aplikowaniem (rekrutacja) do sojuszu poprzez recyklery, a inwigilowaniem (obserwacja)
w Twoim kontekście nasza taktyka traci sens xd
Avicularia coś Ty taki nerwowy? Faktycznie Tobie potrzebna krata, ale mleka na obniżenie ciśnienia
Rozpychamy się w tym dziale od lewej do prawej strony i mamy do tego prawo.mleko z płatkami co rano pije piwko wieczorem też regularnie powtarzam do skutku xd
-
Taktyka JEDI o inwigilacji poprzez recyklery
co to właściwie znaczy panie mądraliński??
za mądrych słów próbujesz używać, bo chyba znaczenie Ci gdzieś umyka
gratulacje starcia, dla obrońcy odpoczynku , są ważniejsze rzeczy niż cyferki
-
czytając SPAM sojuszowy oraz wypowiedzi na temat tego starcia na Forum stwierdzam, że widok tego starcia jest bardzo pozytywny
może nie w cyferkach ale w oprawie i zabawie zero pretensji, afer, podejrzeń, oskarżeń, niedomówień i innych nonsensów !!!
w tym starciu widać zabawę i przypał po jednej i drugiej stronie, czyli chyba to, co w tej grze może być najlepsze
dlatego jeszcze raz Gratulację wygranym i SZOOOOOOO pokonanym..... jesteście LAMY na maxa hahaha
-
nie było mnie przy akcji, bo już sobie spokojnie od jakiegoś czasu tylko górnicze na tym uni
rano wszedłem i zobaczyłem 300 postów w Spamie i szydere Styrty, który miał racje..... RW jest mega kozackie, jak cały plan i realizacja
gratuluję obrońcom, dużo szczęścia z tą obroną moona zysk jest piękny ale sama akcja Majstersztyk
w JEDI nie ma zwątpienia , także dalej klepiemy w cyferki
Yebać Putina szmate w ten kaczy łeb !!!!
-
dobrze, że obrońca miał zatankowane to lot się zrobił jeszcze bardziej opłacalny
gratulacje, bo fajnie i konkretnie to wszystko wyszło.
Duda - dla Ciebie Szo ! Mam nadzieje, że zostaniesz z nami, bo tych po złomach jest nas coraz więcej hahaha
-
-
Szefu nie ma litości brawo za ładny wlot i konkretny zysk
Znaczy na moje eko , czyli flotę
w Twoim przypadku to wiecznie przeładowana kopalnia
-
no taki piękny czy czyścioch w pracy to jest jakaś premia
graty B4 , lataj i zbieraj te obrazki xd
obrońcy SzOF , bo i tak się nie oderwie z nałogu xd
-
to już jest klasyczne farmienie ciężko tu o fantazje, to już raczej syndrom bitej zony jest xd
korzystaj, bo żona cierpliwa na maxa
-
-
-
Zmiana nicka u obrońcy skłoniła do refleksji i zmiany taktyki odnośnie tego celu. Aviego pewnie dalej próbowałbym w oknie ubić
no i nie powiem , że okienko byłoby złym wyjściem biorąc pod uwagę mój tryb pracy.
dlatego przeszedłem na emeryturę, jako górnik. Będę długo i głęboko kopał xd
Akcja świetna, graty zgrania Panowie, zysk macie fajny i pewnie sporo fanu była - esencja gry
-
graty szefu każda banieczka wydobyta w kopalni sąsiada cieszy, także niech kopią dalej
Graty
-
ooooo nieeeee taka ładna bańka Krąków pękła......
graty podstawki, nie myli sie ten, kto nic nie robi xd
-
graty graty pięknie weszło, zysk bardzo przyjemny, a i % mocno weekandowy
obrońcy cierpliwości i dalszego klepania obrazków xd
-
graty szefuncio zysk piekny na zero strat,
ul sam w sobie nie chroni szczególnie przed Szefunciem
-
graty Byczku zysk jest więc pare rozpurek więcej znowu będzie
obrońcy SZO , żeby dalej karmiła niedzwiedzia
-
łoooo Panie ale nakradzione.... znaczy zaopiekowane