Display MoreFlota jest w 100 % legalna. Każdy to wie kogo odwiedziłem. W większości z Twoich paczek moja kochana farmo ;* ćwicz mózg a nie mięśnie, podstawy matematyki. Będzie lepiej szło .
mnie odwiedziłeś kilka razy ,
Zgodzę się z tym .
Ale tylko wtedy gdy nadużyłem alkocholu .
I nie potrafiłem wbić urlopu .Normalnie gdy jestem trzeźwy nie jesteś w stanie złapać mojej floty ,
Za słaby jesteś .
Nie masz mózgu do przeprowadzenia jakiejś konkretnej akcji .
Twój skill to skan lot i bum na flotę bez fsa.
A co do tych legalnych twoich starć
To każdy dobrze wie jak to wygląda .
Twoje skany też mówią za siebie
.
I jeszcze jedno .
Komornicy bez Ygreka nielegalnej floty
Nic nie znaczą na tym uni .
Pozdrawiam serdecznie .
No widzisz ale jednak kto kogo odwiedził Ty nikogo a komornicy Ciebie juz tyle razy A co do skilla to słabe to jest że akurat Ty o tym wspominasz bo Twoim skilem nawet na trzeżwo jest tylko portfel i ani grama więcej niczego, zero autorytetu w tym temacie to jak możesz wypowiadać się conajmniej jakiś profesor tej gry
Ile to tych skan lot i BEZ BOOM było? dziesiątki i nic...
Na prawdę bardzo słabo.. słabiutko, wręcz marnie to wygląda i każdy chyba to widzi, zostaje płacz rozgoryczenia na forum, i panciorek ... siedział wraz z reszta jak cicho jak mysz kościelna przez 2 tyg i nagle spawacz wrócił i wstąpiła w nich nawet nie własna a cudza energia spawaczowego portfela.... i wy macie coś do powiedzenia?? nikt was tu nie traktuje już poważnie, zachęcam jednak do tych płaczów bo fajnie się je czyta, poprawiają humor każdemu, pewnie nawet z poza stron zainteresowanych
Także przyjemności wam życze z gry takiej jaką my mamy, bez zawiści z kulturą i wynikami , aby ludzie przestali na was mówić i brać was za Klaunów tego uni , tego wam zyczyć wypada
Każdy taki lot to przyjemność
Kolejnych łobuzy
Upominam za offtopic.