Posts by Beercules

Dzięki za porady ale jakby ci umknęło to ja to robie dla zabawy i dlatego że mogę po prostu nie zawsze o zysk chodzi chociaż za te wszystkie małe wloty zarobiłem na 1.5k gąsek będzie co Adidzie wysyłać z nudów i kulki wszystkie ściągać jak mnie ochota najdzie xD

Porady od biedaka, średniej jakości i w niskiej cenie (za darmo) :P rób jak chcesz, latamy po dopaminke a jak się lata zależy od gracza. To tylko gra.

Ale jak przeciwnicy się po walce szanują to jest spoko, można by rzec wg. kodeksu Bushido (pun intended).

No i mnie jak ktoś zezłomuje i spadne poniżej top 400 to czekają mnie klapsy i walka w kisielu (zasady sojuszu), i kto tu wygrał gre :closed:

szczerze to nie bardzo jest co oglądać przy takiej przewadze w punktach. Na skanie złapany a następnie zapuszkowany - spoko. Naturalny cykl złomowania. Ale sam nie musiałeś robić FS bo po co, obawiać się podstawki nie trzeba bo lecisz wszystkim. Bunkier nie bunkier co za różnica. Zazwyczaj granie na najwyższym poziomie po kupieniu paczek również obejmuje te kwestię - jeśli zakładamy, że celem kupowania paczek jest kupienie sobie rozgrywki/umożliwienie rozgrywki na wyższym poziomie i podniesienie poprzeczki, co jest sensowne i jak najbardziej akceptowalne.

Łeb na karku masz, jak Adialasa się przez ciebie poci to musisz być ogier. Samym hajsem byś jej nie zagiął.

Atakuj max 2x punktami floty przeciwnika żeby mieć cały pakiet gry na poziomie. Wtedy będzie respekt na dzielni.