Kilka informacji:
=================
Cel Testiego ma około 82mln pkt w rankingu.
Testie ma: 189.118.628, czyli około 2,3 raza więcej niż cel.
Antek ma 1.648.383.104, czyli około 8,7 raza więcej niż Testie
Cytat:
"Tego oto pięknego poranka doszły mnie słuchy że pewien tygrysek vel Testie terroryzował znowu słabszych od siebie ale jego ofiara była czujna i wezwała mnie na zemste i oto przybyłem"
=================
Wyjaśnienie:
=================
Terroryzuje to Antek i tylko dlatego mu to siadło, bo przeklikał budowę teleportu za anty. Akcja, poza tym, że gość dał cynka Antkowi, jest wynikiem złotówek. Na starym ogame nawet by nie kwiknął.
Tak wiem, gra na to pozwala, ble ble ble. OKey.
Tylko niech ma jaja i napisze np. Dostałem cynk, postanowiłem kupić czas i utrzeć nosa Testiemu, nie mogło się nie udać.
A nie tworzyć historię o bohaterze na białym koniu, który to broni słabszych. To jest śmieszne. Bo sam zlał Gościa 8,7 razy słabszego.
Little Sis Nora, chyba za bardzo rozpędzasz się w swoich domysłach...
"Te portfele Was za bardzo bolą..."
"Dlatego też uważam że samo wspominanie o czyimś portfelu przejawia tzw. gula
Oni mają a ja nie mam , Oni wydają a ja nie mogę."
Jak ktoś nie wydaje tysięcy w grze, to nie znaczy, że nie może ich wydać. 
=================
Wyjaśnienie życiowe...
=================
Średnia krajowa np. w Holandii - dość cywilizowana, wynosiła w 2024: +- 3520 euro.
No powiem Ci szał. Krezus...
Jeszcze jakbyś chciała utrzymać za to te wspomniane Audi, to okaże się, że żyjesz biedniej niż w Polsce z minimalną i Corsą.
I jeszcze jedno spostrzeżenie na przyszłość. Pracując na etacie "spełniasz" czyjeś marzenia.
Posiadając firmę, to ludzie "spełniają" Twoje marzenia. 
Trokpol - Jasne, że tak. Tylko nazywajmy rzeczy po imieniu. Jestem ciach bo zapłaciłem. Pykło, bo zapłaciłem.
Bo akurat ten strzał na Testiego, bez złotówek by wypalił.
=================
Podsumowanie:
=================
Kupujcie ile chcecie. Tylko błagam, bez górnolotnych historii. Mamy jaja i mówimy wprost, a przynajmniej nie podkreślajmy swojej ciach kapitałem złotówkowym.
Zabawa, zabawa, zabawa. A że płatna. Ktoś musi utrzymać serwery i ktoś musi zarobić. Proste 
Moderator wakat:
ciachnięte wulgi