Posts by Adialasa

Anathema: "...ale czas pokazał jaki z ciebie (nie)dobry zawodnikale czas pokazał jaki z ciebie (nie)dobry zawodnik..."

Trochę faktów...

Stan na godzinę 21:08 09.03.2025

Punkty Anathema Testie Porównanie
    TOTAL 2 198 199 493 243 075 828 Anathema ma Total 9,04 razy większy od Testiego
    EKO 611 964 780 68 419 390 Anathema ma eko 8,94 razy większe od Testiego
    BADANIA 431 026 984 23 931 533 Anathema ma badania 18,01 razy większe od Testiego
    FLOTA 1 124 723 650 25 266 784 Anathema ma flotę 44,51 razy większą od Testiego
    ZNISZCZONE 494 712 126 138 709 005 Anathema niszczył 3,57 razy więcej od Testiego

Zniszczone do całości floty 43,99% 548,98%      

Anathema zniszczył obce floty o wartości 43,99% swojej floty.
    Testie zniszczył obce floty o wartości 548,98% swojej floty, No kiepściutko rzeczywiście...
    Wydaje mi się, że czas pokazał, ale jednak coś innego.
    Zostawiam dalszą interpretację czytającym.

Kilka informacji:
    =================
    Cel Testiego ma około 82mln pkt w rankingu.
    Testie ma: 189.118.628, czyli około 2,3 raza więcej niż cel.
    Antek ma 1.648.383.104, czyli około 8,7 raza więcej niż Testie

Cytat:
    "Tego oto pięknego poranka doszły mnie słuchy że pewien tygrysek vel Testie terroryzował znowu słabszych od siebie ale jego ofiara była czujna i wezwała mnie na zemste i oto przybyłem"

=================
    Wyjaśnienie:
    =================
    Terroryzuje to Antek i tylko dlatego mu to siadło, bo przeklikał budowę teleportu za anty. Akcja, poza tym, że gość dał cynka Antkowi, jest wynikiem złotówek. Na starym ogame nawet by nie kwiknął.
    Tak wiem, gra na to pozwala, ble ble ble. OKey.
    Tylko niech ma jaja i napisze np. Dostałem cynk, postanowiłem kupić czas i utrzeć nosa Testiemu, nie mogło się nie udać.
    A nie tworzyć historię o bohaterze na białym koniu, który to broni słabszych. To jest śmieszne. Bo sam zlał Gościa 8,7 razy słabszego.

Little Sis Nora, chyba za bardzo rozpędzasz się w swoich domysłach...

"Te portfele Was za bardzo bolą..."
    "Dlatego też uważam że samo wspominanie o czyimś portfelu przejawia tzw. gula :D Oni mają a ja nie mam , Oni wydają a ja nie mogę."

Jak ktoś nie wydaje tysięcy w grze, to nie znaczy, że nie może ich wydać. ;)

=================
    Wyjaśnienie życiowe...
    =================

Średnia krajowa np. w Holandii - dość cywilizowana, wynosiła w 2024: +- 3520 euro.
    No powiem Ci szał. Krezus...
    Jeszcze jakbyś chciała utrzymać za to te wspomniane Audi, to okaże się, że żyjesz biedniej niż w Polsce z minimalną i Corsą.
    I jeszcze jedno spostrzeżenie na przyszłość. Pracując na etacie "spełniasz" czyjeś marzenia.
    Posiadając firmę, to ludzie "spełniają" Twoje marzenia. :S

Trokpol - Jasne, że tak. Tylko nazywajmy rzeczy po imieniu. Jestem ciach bo zapłaciłem. Pykło, bo zapłaciłem.
    Bo akurat ten strzał na Testiego, bez złotówek by wypalił.

=================
    Podsumowanie:
    =================
    Kupujcie ile chcecie. Tylko błagam, bez górnolotnych historii. Mamy jaja i mówimy wprost, a przynajmniej nie podkreślajmy swojej ciach kapitałem złotówkowym.

Zabawa, zabawa, zabawa. A że płatna. Ktoś musi utrzymać serwery i ktoś musi zarobić. Proste :)

Moderator wakat:
    ciachnięte wulgi

Oj tam Glory...
    Wiesz doskonale, że co innego wydać 100zł a co innego kilka/kilkanaście tysięcy. Wyspawać z tego flotę x10 (średnio) większą niż reszta i zgrywać kozaka. Antkowi nikt nie ściągnie moona bo i po? I tak nie wlecisz. No chyba, że po to by mu trochę podokuczać. On przecież, tej sytuacji, nawet Fsa nie musi robić.
    Przytyki na forum to też część gry i dobrej zabawy. BO TO TYLKO ZABAWA. Jestem prawie przekonana, że gdybyśmy sie wszyscy spotkali life na piwie, to byłoby fajnie i nikt nikogo nie zaciukał by nożem.
    Ze mnie się śmieją, że to, że tamto. Już ci pisałam, jak miało to wyglądać i co się po drodze podziało.
    Tak więc... Jeszcze jeden buziak dla Antka, dla Ciebie, i dla wszystkich graczy, którzy posiadają większy dystans do gry od swojego portfela ;)

Antek...
    Kompletnie nie złośliwie. Ile już wydałeś PLN?
    Bo w sumie, ile byś nie był surówki do przodu, to złotówek Ci nie oddadzą. ;)
    No gratki za złapanie. Nie mniej:
    -postawić kolonie,
    -zrobić moona,
    -klepnąć teleport
    i to wszystko w najwyżej parę godzin. Szacun.

Testie, Szybkiej i konkretnej życzę. :)

PS

Antek, zapewniam Cię, że znany, to jesteś z czegoś innego. :)
    ...i jak zawsze, buziak :)

Mnie też możesz dopisać do listy. Bawimy się w kotka i myszkę już od dłuższego czasu i mam wrażenie, że ta lista sprawi, iż poczuję się pominięta.
    Chciałabym Cię też przeprosić, że nie dołączyłam do atakujących, no tak wyszło.
    Następnym razem wpadnę z szampanem, który tak lubisz.
    Buziak ;)

No ta w tamtym nie odbytym starciu uratował cie błąd gry flota znikająca na falandze w danym czasie serwera nie może magicznie zostać 2s później cofnięta skoro jej już na fali nie ma i tak cie wyliczyłem a że gra zrobiła mi psikusa to jeszcze tu dogorywasz ale nie żeby coś nie paraduje z tym jakby nie wiadomo co sie stało natomiast tobie to chyba już sodówka do główki bije bo myślisz że taka dobra jesteś jak narazie poza spamem na priv co lot mój nic nie pokazałaś :(

Tak, masz rację jesteś najlepszy, to wszystko wina gry.

Spij dobrze Antoś :)

Legendarne starcie? W takim wykonaniu?
    Tak tak sprawdzałeś. Oczywiście.

Bunkier przerobiłam z innego powodu. Taki z Ciebie i tego Twojego sztabu ludzi matematyk, że nie musiałam nic robić. Wleciałeś w pustą planetę.

Ten atak kojarzy mi się z tą reklamą: Zobacz
    A potem lament: "Co tam się podziało", "Błąd gry"

Pisałam Ci już w grze, że wiosna idzie, trzeba kończyć i wyjść z domu. Zatem rozwalaj sobie te księżyce. W końcu masz 1,5k GSów więcej
    Buźka:*

P.S.
    Wakat, już dawno nie chodzi o paczki, a o podejście :)

Fantazje?
    Opisałam, same fakty.
    Co do Twoich statystyk, to wszyscy widzą. A co do Twojego ataku rakietami na mnie, to oboje wiemy, że tak było. Jak nie pamiętasz to zerknij w raporty.
    Może z perspektywy czasu pokażą Ci, Twoje bezmyślnie klikanie.

Proszę zaprzestać wytykania sobie kto paczkuje, a kto nie, dałem Wam trochę swobody w tym zakresie ale przeginacie.

Nie rozumiem, czemu niby nie mogą sobie wytykać paczkowania?
    Błędy, można. Strategie, można. itd. To czemu paczkowania nie można?

Przecież otwieranie paczek, to nie handel narkotykami. Z tego co rozumiem, paczki są legalne?
    Czy my zmierzamy do tego, że wszyscy wiemy, że ludzie tak robią ale rozmawiać o tym nie będziemy, bo nam zabraniają?

Wakat, daj spokój. niech się dziewczyny drapią :)

Antek... nie spinaj.
    Prawdą jest, że lecisz tym co masz, bo boisz się podstawki.
    Dlatego też, paczkujesz flotę do wielkości pięciu kolejnych w rankingu, żeby samemu nie doświadczać bólu pośladków.
    Twoje ataki, to często siła razy gwałt a nie strategia.
    Jechałeś mnie kiedyś rakietami:
    Ty rakiety, ja przeciwrakiety.

Ty rakiety, ja przeciwrakiety.
    Stary... chyba dopiero za dziesiątym strzałem, jak nie lepiej, doszedłeś do wniosku, że to nie ma sensu jak jestem zalogowana.
    Nie wiem, czy chciałeś się ścigać, kto szybciej klika myszką, czy kto ma więcej anty na przyśpieszanie stoczni.
    Gdzie tu pomyślunek? Gdzie tu strategia?
    No chyba, że ja czegoś nie rozumiem...

Raz jeszcze nie spinaj.
    I zaakceptuj fakt, że twoją zaje...fajność w grze, określa ilość otwartych paczek.
    Buziak :*