Posts by PCplayer

LOL, nie wstydzisz się czegoś takiego takiego pokazywać? Starcie tytanów to starcie tytanów a nie "Premium Noob zezłomował 2 tygodnie znaleźnego innego Nooba".

Jak przestaniesz otwierać paczki to 30 dni nie wytrzymasz, a jak już dostaniesz złom to "wieczny urlop" i napiszesz na support wniosek o zwrot kosztów? xD

Zmień sobie nazwę na "Paczkowy Imperator" lepiej odda to Twój styl gry ;)

a czego mam się wstydzić to nie ja jestem w reckach i to nie ja jestem biedny jak mysz kościelna żeby narzekać na paczkowanie a z tym wytrzymaniem to jeszcze nie jeden pseudo specjalista by się zdziwił :>

Wstydź się wstydź xDxD .... i rób swoje.

PCplayer:
    Te gadki o paczkomatach są już tak przestarzałe jak kapcie z owczej wełny xDxD
    Gdyby nie było " po co " - nie było by lotu xDxD - proste. Ale nie dla wszystkich jest to zrozumiałe.

Wiesz, jak na rasowego nooba przystało to nie pierwszy mój złom. No i spoko - gra się dalej. Ale jak tak policzyć to na dobrą sprawę nie było "po co".

Czytałaś raport?:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.813.116.000

Kryształ: 1.269.544.725

Deuter: 350.009.769

agresor zyskał łącznie 3.432.670.494 jednostek.

Koszt przelotu z najbliższej planety to 537.818.977
    Koszt przelotu na atak to 57.240.857

Po ataku masz -245.050.064 na dex
    Bilans zysku 2837610 pkt, co przy obecnym stanie 1.514.771.427 daje 0.18% :S

Zaokrąglę do góry, bo pewnie ma tech na tańsze loty (nowa propozycja na nick - DwieDziesiateProcenta)

Robi to bo ma takich klaskaczy.<X

A gatki o paczkomatach nadal bawią, bo to straszne frajerstwo płacić taką ciężką kasę za taką gierkę (niezależnie od majętności).:thumbup:

Zatem drżyjcie gracze ERIS, bo bos ma bardzo niskie wymagania i zgniecie Was wszystkich portfelem. 8)

LOL, nie wstydzisz się czegoś takiego takiego pokazywać? Starcie tytanów to starcie tytanów a nie "Premium Noob zezłomował 2 tygodnie znaleźnego innego Nooba".

Jak przestaniesz otwierać paczki to 30 dni nie wytrzymasz, a jak już dostaniesz złom to "wieczny urlop" i napiszesz na support wniosek o zwrot kosztów? xD

a czego mam się wstydzić to nie ja jestem w reckach i to nie ja jestem biedny jak mysz kościelna żeby narzekać na paczkowanie a z tym wytrzymaniem to jeszcze nie jeden pseudo specjalista by się zdziwił :>

Też nie rozumiesz. Nie wstyd jest dostać złoma, tylko wstyd jest płacić taki gruby hajs i dalej grać jak noob. A Ty jeszcze się tym chwalisz. :S

Tylko jedna wstawka była warta przeczytania (z Guinness) a reszta to spam i spam.
    Ten wątek na forum powinien nosić nazwę "Daily RW", żeby społeczność UNI wiedziała kto kogo złapał - wtedy wpis pasuje :thumbup: