Ops! Dwie dziesiąte procenta już nieaktualne? LOL
Masz łeb do interesów
Ops! Dwie dziesiąte procenta już nieaktualne? LOL
Masz łeb do interesów
jak sie liczyc nie umie, to sie sle wszystko co sie ma 😀, a ze paliwo w paczkach czeka to co tam.
W sumie kto bogatemu zabroni, ale tez kto zabroni biednemu zostac bogatym
Cisnij tam cisnij
to jest mój znak rozpoznawczy lot na całego
Zapewniam Cię, że Twoim znakiem rozpoznawczym jest zupełnie coś innego
LOL, nie wstydzisz się czegoś takiego takiego pokazywać? Starcie tytanów to starcie tytanów a nie "Premium Noob zezłomował 2 tygodnie znaleźnego innego Nooba".
Jak przestaniesz otwierać paczki to 30 dni nie wytrzymasz, a jak już dostaniesz złom to "wieczny urlop" i napiszesz na support wniosek o zwrot kosztów?
Zmień sobie nazwę na "Paczkowy Imperator" lepiej odda to Twój styl gry
a czego mam się wstydzić to nie ja jestem w reckach i to nie ja jestem biedny jak mysz kościelna żeby narzekać na paczkowanie a z tym wytrzymaniem to jeszcze nie jeden pseudo specjalista by się zdziwił
Wstydź się wstydź .... i rób swoje.
PCplayer:
Te gadki o paczkomatach są już tak przestarzałe jak kapcie z owczej wełny
Gdyby nie było " po co " - nie było by lotu - proste. Ale nie dla wszystkich jest to zrozumiałe.
Wiesz, jak na rasowego nooba przystało to nie pierwszy mój złom. No i spoko - gra się dalej. Ale jak tak policzyć to na dobrą sprawę nie było "po co".
Czytałaś raport?:
Podsumowanie agresor
Metal: 1.813.116.000
Kryształ: 1.269.544.725
Deuter: 350.009.769
agresor zyskał łącznie 3.432.670.494 jednostek.
Koszt przelotu z najbliższej planety to 537.818.977
Koszt przelotu na atak to 57.240.857
Po ataku masz -245.050.064 na dex
Bilans zysku 2837610 pkt, co przy obecnym stanie 1.514.771.427 daje 0.18%
Zaokrąglę do góry, bo pewnie ma tech na tańsze loty (nowa propozycja na nick - DwieDziesiateProcenta)
Robi to bo ma takich klaskaczy.
A gatki o paczkomatach nadal bawią, bo to straszne frajerstwo płacić taką ciężką kasę za taką gierkę (niezależnie od majętności).
Zatem drżyjcie gracze ERIS, bo bos ma bardzo niskie wymagania i zgniecie Was wszystkich portfelem.
LOL, nie wstydzisz się czegoś takiego takiego pokazywać? Starcie tytanów to starcie tytanów a nie "Premium Noob zezłomował 2 tygodnie znaleźnego innego Nooba".
Jak przestaniesz otwierać paczki to 30 dni nie wytrzymasz, a jak już dostaniesz złom to "wieczny urlop" i napiszesz na support wniosek o zwrot kosztów?
a czego mam się wstydzić to nie ja jestem w reckach i to nie ja jestem biedny jak mysz kościelna żeby narzekać na paczkowanie a z tym wytrzymaniem to jeszcze nie jeden pseudo specjalista by się zdziwił
Też nie rozumiesz. Nie wstyd jest dostać złoma, tylko wstyd jest płacić taki gruby hajs i dalej grać jak noob. A Ty jeszcze się tym chwalisz.
Tylko jedna wstawka była warta przeczytania (z Guinness) a reszta to spam i spam.
Ten wątek na forum powinien nosić nazwę "Daily RW", żeby społeczność UNI wiedziała kto kogo złapał - wtedy wpis pasuje
Koleżanka nie zrozumiała...
Owszem - było po co lecieć, ale wstyd to pokazywać
Paczkowy Imperator zwyczajnie spamuje forum takimi wstawkami.