No i piękna sprawa Astro poszło w PiS....u🥳
Graty
No i piękna sprawa Astro poszło w PiS....u🥳
Graty
Stan konta sprawdź byku, bo zara debet wskoczy. Czekam na naSTępne.
----->
Dobrze prawi 😂
Oraj dalej bo jak nie Ty to kto🥳
Puszery 😂
Na następny pusz się melduję i ja🥳
Graty
Display MoreDisplay MoreDisplay Moreo jest i PUSHatello i chyba tyle w temacie .........
Boli co? że wczoraj lotka efektu nie dała, tyle dexu, tyle anty na nic obserwowałem sobie co tam wyprawiacie w us i muszę przyznać że zabawne to było Im więcej wiadomości od was dostaje i od innych graczy co wyczyniacie tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu że macie swój świat
Tera będziecie nam orać satki i wypisywać jakieś farmazony, bo inaczej nie potraficie?
spokojnie PUSHatello bo ci żyłka pęknie
1. zezłomowałeś byłego sojusznika
2. potwierdziłeś ze masz z nim kontakt
3. sory ale gosciu ogarniał i miał łeb na karku i jakoś dziwnym trafem magicznie zapomniał o flocie
wiecej krzywych akcji
Olbrzymie żyłka to Tobie pęka, że tak się spuszczałeś i nic nie wyszło, nie pierwszy nie ostatni raz
Jak ludzie z uni mi piszą jak Ty latasz, wole to przemilczeć
1. No dobrze powiedziałeś "byłego sojusznika", bo jak wiadomo i z czego znany ten nick konto oddane Tak swoją drogą miał i mnie i Ciebie zezłomować a skończył w recach
2. Pokaż mi te potwierdzenie
3. Wiesz no od Ciebie nie trudno bardziej ogarniać Jak słysze lot 400k panca po 2kkk floty na akcie 30+ min od ludzi na uni Uczce to minutą ciszy
Co wy tam wyprawialiście w us i wcześniej nie wnikam, jakoś szczególnie mnie to nie interesuje Szkoda że nie napisał o podstawke, tak ładnie by tą swoją wirtualną karte straciłeś
Każdy go mógł zezłomować, bo 30 min mu biłem akty gdy flota wracała z Pana Samochodzika Ale że na tym uni nie ma ogarniętych lotników, no cóż
Dupsko piecze że to nie Tobie siadło, bo jak na razie niewiele Ci siadło
Poćwiczcie wasze spamowanie sondami, bo żenujące to było. Tak marnie wykonane
nie zapomnij Seru skasować floty ....... albo po złomie zmienić nick na oddam ..... albo popros kolege/ow z którymi grasz na koncie zeby konto było wiecej online (przynajmniej tylko jeden z was na forum mógłby wstawiać ST ......
1. ....
2. Sam to napisałeś
3. Mam ten komfort ze moge sobie latac jak chce z nudów i kogo tu dupsko piecze
Mało wiesz🤦
A żeby mu dorównać musisz poćwiczyć 🤷
Paczki nie robią st🤣 chyba że się mylę 🧐
Przestań kupować te pusze 😂🤦
Graty lecimy z tym kokosem 😂