Posts by Anathema

Mehhh bo jaśnie panowie nakupili w strachu panicznie dużo flotki kiedy dostawali baty i teraz na wojenki są cwani nie oznacza że musimy cokolwiek udowadniać wręcz na odwrót mimo takiej przewagi we flocie jaką mieli i mają powinni sie wykazać kunsztem sztuki wojennej a bicie randomowych kulek z defikiem i wloty na satki to sztuczny pokaz siły nijak mający sie do faktycznej sytuacji mianowicie nieumiejętności gry w te gre mieć stateczki a z nimi umieć coś zrobić to dwa inne światy ;)

Ale sie elementy ogejmowej elity zebrały aby ten spektakl komentować pan złodziej oszust śliski krętacz Dawidek i Bowie Knife pani Ria Laguardia Lana podwójny aganet lepiej znany na ogejmie jako kret niszczyciel sojuszy od środka

Nie wiem czy mam sie śmiać czy mam wam współczuć w każdym bądz razie jesteście żałośni daleko i głęboko mam wasze zdania ale powiem lepiej osiągnijcie cosik sami i wtedy pogadamy jak narazie możecie robić z siebie tylko pośmiewisko na forum

Co do wojny czas pokaże sojusz BiO bo tak sie powinni nazywać skrót od Boty i Oszuści może sobie pare kulek zdjąć troche satek przeorać i tyle z tego będzie ninje już poodpalane ażebym im czasem flotki nie złapał ale skoro wywołują wilka z lasu to czas ruszyć na łowy ;)

antoś idz juz plakac w poduszke skończeńcu, i nie oszukuj sam siebie, wywaliłeś ziomków w buddy na minute przed wlotem i wszystkich pozłomowałeś i nie osmieszaj sie bo ich tu oznaczę.

Akcja z Fafnir, wyjdz bo wstyd z toba sie konfrontować idz tam pilnuj tego szlabanu w Dordrecht na wjezdzie do Tesco.

: P

Matusak ty sie tu jedynie ośmieszasz kłamiąc perfidnie zmyślone historie opowiadając fafnira zdałem a co nowy własciciel zrobił to już jego sprawa a że ty duże dziecko jesteś i masz ból dupki bo nikt z oszustem i złodziejem nie chce grać to opowiadasz na forum jakieś śmieci specjalisty potrzebujesz kobieta twoja ci to powiedziała a jak chcesz to moge nawet filmik wrzucić jak ci to mówi abyś do psychiatry poszedł i sie leczył bo masz problemy dlatego daruj już sobie te farse i nie rób z siebie jeszcze większego pośmiewiska to tylko gra i ty masz z nią duży problem Dawid naprawde zasięgnij pomocy bez odbioru panowie bo sie syf na forum za duży robi :closed:

czyli głupoty dalej opowiadasz tak jak wariatek ja na undae top 1 floty nie miałem na dłuzej niż pare minut raz a takto zawsze mniejszy i przewaga przeciwników 2-3x większa i mi sie dobrze gra ale co kto lubi jak ty na płotki i mikro starcia jesteś nastawiony i to cie rajcuje to sie tak baw i również maść na ból dupki polecam jak boli ;)

Zobacz ranking na undae i mmo ;)

Patologie trzeba leczyć poprzez specjaliste a nie na forum do gry wieśniaka oszołoma z siebie robić a jak dupka boli to maść na ból dupki wziąć ;)

a potem sie obudziłeś i nowe konto kupiłeś już bardziej żałosny nie będziesz to nie wymyślaj na siłe bajek :thumbdown:

Nie znacie się! Majs do tej pory twierdzi, że nie rozumiemy jego strategii, która polegała na wysłaniu (i straceniu) 1kk gęsi na niszcz, to teraz na pewno było to zaplanowane i przewidziane, tylko nie dostrzegamy długofalowości jego zacnego planu.

nie tylko Majsu ma takie teorie :D

Anathema też takie bzdury gada między paczkami :D

Najpierw polecałbym samemu nauczyć sie gry na większym poziomie aby kogoś innego gre zrozumieć polować na satki i płotki to jedno a gra o takie duże stawki z weteranami to całkiem inna bajka i emocje dla obu panów ze starcia osobiście powodzenia oglądam z dużą ciekawością :6stars:

ty tylko potrafisz paczki ładować :D więc zamilknij płotko :P graliśmy na jednym uni i nie przypominam sobie byś choć raz mnie pofarmił. za to latałeś jak byłem aktywny. Zresztą ja nie musze nikomu pokzywać co umiem a czego nie. Dział ST dużo tłumaczy ;)

Sodium ty do tej pory na satki i płotki tylko umiesz latać to z czym do ludzi ? nie ośmieszaj sie już bardziej zaśmiecasz tylko fajnego Steka swoimi mądrościami ja to bym na twoim miejscu sie wstydził wgl pokazywać sie na takim ST ale rozumiem zazdrosny to chcesz mieć swoje 5 minut uwagi... bez odbioru

Nie znacie się! Majs do tej pory twierdzi, że nie rozumiemy jego strategii, która polegała na wysłaniu (i straceniu) 1kk gęsi na niszcz, to teraz na pewno było to zaplanowane i przewidziane, tylko nie dostrzegamy długofalowości jego zacnego planu.

nie tylko Majsu ma takie teorie :D

Anathema też takie bzdury gada między paczkami :D

Najpierw polecałbym samemu nauczyć sie gry na większym poziomie aby kogoś innego gre zrozumieć polować na satki i płotki to jedno a gra o takie duże stawki z weteranami to całkiem inna bajka i emocje dla obu panów ze starcia osobiście powodzenia oglądam z dużą ciekawością :6stars:

Ali expres Anatchema w akcji wkońcu coś przyzłomił po ilu to 2-3 tygodniach? odkąd ma konto kozia nie wiem tylko czy zacząć sie śmiać z poczynań tego pana czy raczej mu współczuć ale jak już sławy usilnie szuka to niech chociaż swój nick prawdziwy ma odwage dodać i ogólnie skwituje to tak sojusz FiF powinien sie wstydzić że mają takiego osobnika w swoim gronie a jeszcze nie tak dawno owy osobnik mówił o FiF same negatywy że to słabi gracze itd a szybko tam zawitał.. ale z tym typem to temat rzeka a obrońcy Szo każdemu może sie zdarzyć gorszy dzień niewątpliwie nadrobi swoje z nawiązką ;)

a tak w ramach jeszcze działania uni Undae to dla przykładu to starcie zgasiło światło na innych uniach na 5m znajomi sie logować nie mogli a samo rw ze starcia wypluło 12m po starciu dopiero lag był konkretny abstrachując od codziennych lagów z którymi faktycznie mogli by coś wkońcu zrobić :|