Display MoreJak jeden, tak druga... Zero argumentów, zero odniesienia do moich konkretów.
Tak, macie racje.
little, nie mam zamiaru cię zatrzymywać. Po prostu zrobię krok w bok i będę patrzeć jak rozwalasz swoją wyimaginowaną zaje...fajność o ścianę.
A reszta twojej wypowiedzi, to poziom tak niski, że musiałabym się położyć. W tym temacie zmarnowałaś kilka kilobajtów pamięci serwera dwa razy.
W każdym przypadku, jest to bełkot, laski, która... No właśnie, która co? Która nic.
A co do Ciebie antek, to właśnie straciłam ostanie drobinki nadziei. Rozumiem, że polecasz to co sprawdzałeś. Dobrze, że działa.
I jak rozumiem, że jak już inaczej się nie da, to zaczynasz obrażać ludzi?
Człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nigdy.
PS
Antoś! na Babę Jagę, to ty uważaj, ona lubi zjadać utoczone dzieci. To raz, a dwa: Walić interpunkcję, ale bezzębna piszemy razem, a Baba Jaga osobno.
Masakra
Ale że jak inaczej ? ciebie sie poważnie nie da traktować całkowicie cie odkleiło od rzeczywistości i na siłe starasz sie być fajna brak ci atencji to szukasz tutaj... zezłomuj coś to będziesz miała swoje 5 minut albo lepiej zrób cokolwiek poza gadaniem a jak nie to daruj sobie twoją błyskotliwość i porady dotyczące pisowni będę pisał jak będę chciał i żadna jędza przemądrzała tego nie zmieni ale to było na tyle uwagi z mojej strony poświęconej twojej żałosnej osobie idz być zazdrosną gdzie indziej i lecz opuchlizne pupki tą maścią na dobre ci to wyjdzie