Jedyne, co się sprawdza z tego bełkotu na początku, to że raport żenada. Miło, ze zaczynasz budować jakąś samoświadomość.
Posts by flch
-
-
"Nie kupuj z paczek" - chłopie, jesteś w sojuszu z największym paczkomatem na serwerze
hipokryzja wywala poza skalę 
Nie dość, że hipokryzja, to jeszcze taki raport, że normalnemu człowiekowi byłoby go wstyd wrzucać jako starcie "tytanów"... no ale jak dobrze wiadomo, gdyby furja nie miała podwójnych standardów, to nie miałaby żadnych, więc zero zdziwienia. -
Wysłać 10 milionów pancy na taką flotę to naprawdę trzeba nie mieć wstydu
no ale jak ktoś stawia flotę tylko za paczki to w sumie i tak o żadnym wstydzie mowy nie będzie. -
Bić furiatów to nie tylko przyjemność, ale i obowiązek każdego rozsądnego człowieka. Gratki i lataj dalej.
-
Super przywitanie na nowym uni, lot 3 milionów pancy na flotkę ze słomy
festiwal żenady kręci się rączo. -
Dobrze, że wysłałeś 300k pancy, kto wie, czy mniejsza ilość przebiłaby się przez tę jedną Gwiazdę i tysiąc niszczycieli. Zaiste, akcja szyta na miarę zdolności.
-
"pozdro uczniu", "pozdro furja", ale jak zwykle przegrywa rozum i godność człowieka przy takich miernych lotach.
-
Maszynka do kupowania floty (szkoda, że nie skilla) znowu w akcji? Szkoda.
-
Aż ciężko uwierzyć, że dwóch chłopa zebrało ponad 2.5 miliona pancy tylko po to, żeby "upolować" taką flotę z absolutnie niczego
i jeszcze myślą, że to powód do chwały na forum.Śmiech na sali, czyli na Zodiacu bez zmian.
-
Miesiące lecą, a furjaty i znajdewasik dalej nie potrafią wykręcić porządnego lotu. Szkoda, że coś takiego uchodzi za "top" uni, ale dobrze, że są inne serwery, na których jest co poczytać/
-
przeciez Ty nawet sondy nie potrafisz wyslac dobrze
O tym możemy, porozmawiać jak kiedyś do mnie przylecicie, a to się jeszcze nigdy nie wydarzyło :). A do tego czasu nie widzę powodu, żeby nie śmiać sie z każdego żenującego raportu, w którym 130 koła pancy i grubo ponad pół miliona krążków leci rozpykać jedną gwiazdkę i parę niszczycieli.
A jako że macie zwyczaj wstawiać wyłącznie żenujące raporty, to ten nasz mały cyrk absurdu będzie się dalej kręcił :).
[Ciach]
Moderator Qnick:
Prowokacja. Upominam. -
Nie wiem, o jakich "waszych" mówisz, ale latanie na Twoje sondy, znajdewasiku, to moralny obowiązek każdego, kto ma choć uncję rozumu i godności człowieka.
-
A furjaciki dalej w formie (albo raczej: bez formy), tłuką transportowce i sondy. Ale raport z wczoraj, to można się przynajmniej łudzić, że to taki mało śmieszny żart

-
Granica między żenadą a śmiesznością jest dość cienka - dobrze widzieć, że zawsze konsekwentnie udaje się wam znaleźć po tej pierwszej stronie

-

Gdybyście wkładali w swoje loty tyle wysiłku, co w przejmowanie się moimi komentarzami, to może i efekty byłyby jakieś takie bardziej zapierające dech w piersiach, niż ten cyrk absurdu, który odstawiacie tą nieustanną szopką wzajemnej adoracji. Ale cóż... -
Bawimy się dalej
Chyba w piaskownicy, bo kolejny raport na poziomie przedszkola. -
Juz nie raz wylapales od nas zloma..
Cóż... ja wiem, jaka jest rzeczywistość, tobie zaś się tylko wydaje. Szczęśliwie nie muszę się tym przejmować - twoje urojenia to twoja prywatna sprawa
suum cuique, jak to mawiają.
Prawdziwie nudne jest to, jak bardzo się zachwycacie nieustannym farmieniem tych samych 10 osób w tych raportach. Głównymi ofiarami tych słabiutkich postów - poza milionami sond szpiegowskich, które uwielbiacie bić - są osoby, które je czytają. I jakieś takie... podstawowe poczucie rozumu i godności człowieka. Ale nie oczekuję, że zrozumiesz
-
Zing, słońce najdroższe, jak kiedyś wyłapię złoma od tych pożal-się-Boże "flociarzy" to może będę wylewał żale (bo to żale się wylewa, a nie "poty"). A do tego czasu będę komentował, bo mogę - wartość merytoryczna jest przynajmniej tak samo wysoka (jak nie wyższa!), jak to wasze nudne (acz nieustanne) "gRaTkI oBrOŃcY sZo", które absolutnie niczego nie wnosi w te tematy.
Nudą jak dla mnie wieją dziesiątki raportów, gdzie gość z top 3 wysyła 300 tysięcy pancerników na stojący milion sond idlaka, ale rozumiem, że jak ktoś nigdy w tej grze nic ciekawego bez pompowania się antymaterią nie osiągnął, to i standardy ma nieco niższe :).
-
Kontynuacja furjackiego festiwalu żenady. Przetapiaj, znajdewasik, przetapiaj, może jak naklikasz miliard pancerników to je wyślesz w jakąś sensowną misję w końcu,
-
Kolejny mierny lot na sondy i transportery? Cóż za zas-ko-cze-nie. Nikt się nie spodziewał.