Kapselku chyba juz wszystko zostalo powiedziane Push i koniec kropka!
Pomimo tego pogratuluje bo jednak musiało Cie na to stać 😅 A to nie są tanie rzeczy 😅 A tak na powaznie to
Milego przetopu i nareszcie zrobisz eko!
Posts by Baca102
-
-
Boże co za hipokryta ten wasz cały ana coś tam... 😅 Nie dalej jak 2 tygodnie temu płakał ze go ludzie oskarżają ze jest paczkomatem i ze on pro elo melo gracz paczek nie kupuje! A tfuuuu jakie paczki?? A teraz wielki boss chwali się jaki ro ma portfel i na ile to go stać 😅 Flote kupisz ale pamięci do swoich wypowiedzi nie bardzo🤷♂️ Typowy pay2win 😅🤦 Nie martw się jednak na każdy portfel znajdzie się większy
-
Nie ma to jak napisać "Paczkomatom" bo ktoś ma więcej pkt. Mentalność typowego Janusza.
Nie uzyłem żadnej paczki na tym uni. Baaa jeszcze nawet mam chyba te z nagród. Zresztą wystarczy zobaczyć mojego eko by wiedzieć, że żadne paczki mi się nie opłacały, ale tak najlepiej wszystkich od paczkomatów wyzwać. No typowy Janusz.
Owszem świetnie spędziłem Sylwestra z córka i lepiej jej ugościć u siebie nie mogłem. Dziękuje jej za ten wspólny dzien.
A najlepiej oceniać innych nie znając drugiej strony medalu.
Żałosne!!!
Otworzyć to możesz drzwi w domu co najwyzej
Nie pozdrawiam
1 dnia 50k pkt
2 dnia 100k pkt
3 dnia 230k pkt
po tygodniu od otwarcia uni 5.5kk pkt
No przepraszam bardzo ale może się nie znam i faktycznie istnieje jakiś normalny, darmowy tryb w którym można na tym etapie takie przyrosty robić
Co do tych mnogich ubitych "oddam" to ja jednak zachowuje dystans i niczego nie sugeruje.
Nate:
paczkomaty to nie do Ciebie bylo, oni wiedzą Ci co mają do kogo to było
Dla odmiany, ja pozdrawiam
pewnie z expa tyle surki wpadło albo bezdomny podarował surowce z Marsa
-
Nie ma to jak napisać "Paczkomatom" bo ktoś ma więcej pkt. Mentalność typowego Janusza.
Nie uzyłem żadnej paczki na tym uni. Baaa jeszcze nawet mam chyba te z nagród. Zresztą wystarczy zobaczyć mojego eko by wiedzieć, że żadne paczki mi się nie opłacały, ale tak najlepiej wszystkich od paczkomatów wyzwać. No typowy Janusz.
Owszem świetnie spędziłem Sylwestra z córka i lepiej jej ugościć u siebie nie mogłem. Dziękuje jej za ten wspólny dzien.
A najlepiej oceniać innych nie znając drugiej strony medalu.
Żałosne!!!
Otworzyć to możesz drzwi w domu co najwyzej
Nie pozdrawiam
Wystarczy spojrzec gdzie jestes, za co zbudowales flote, i ile kont oddam zezlomowales
A i jeszcze wystarczy spojrzec jak kontrujesz i jak latasz
I wszystko wiadomo paczkomacie