Donek pilnuj się
Nie mogę się doczekać aż w końcu pokażecie coś sensownego bo na razie to 3:0 dla mnie w waszych próbach i jeden wasz leży
% no cóż przebiłeś, więc gratulacje nowego Top 1 solo naciesz się nim jeszcze przez chwilkę
Powiem tylko tak było tą stację co niby policzyłeś bez zrzucania muna i co do sekundy miałeś policzoną zawrotke rozbić
widomo donek ze cofniecie to bylo juz +/- ale jak bysmy zabezpieczyli 3-4 timery mysle ze by siadlo a mamy czym no niestety zycie prywatne wazniejsze czasu nie bylo co sie nie odwecze to nie uciecze. Co do kieleckiego ........ raz na wozie raz pod wozem jak bym był online tak ochoczo bys tam nie leciał a i tak zdziwilem sie ze anathemy sie nie przestraszyles
anonymus ile tysciecy zloty wywaliles zeby w tym dniu serwera miec tyle pkt i taka flote zenada powinien byc limit kupna antymaterii bo takti odechciewa sie grac ogame nie mysli traci przez to graczy zaraz nikt nie bedzie gral na nowym serwie powstalym
zgadzam sie w 100% sam sobie zabilem radość z tej gierki ....... moze kiedys sie doczekamy ze wyjdzie uni ze starej wersji bez anty / bez komandorow takie stare dobre czasy gdzie mt i dt wygladały jak dildoski i tego zycze sobie i wszystkim...... na nastepnej uni nie mam zamiaru szalec bo 0 frajdy