Posts by Amster

Nie wiem, czy mogę się wypowiadać Agresor, bo nie brałem udziału w akcji... haha

A tak serio to szczere graty Rysiu, mimo, że się nie zgadzamy w wielu kwestiach to szacun za wyczucie czasu...

Na tym chyba polega ta gra? A Ty w tym aspekcie dominujesz...

No, wiadomo Blue miał trochę mniejsze pole manewru z racji ilości "sojuszników" :P

Kamillero, głowa do góry, wstajemy i bujamy się dalej, więc szybkiej odbudowy.

RepuS czy to jakaś odmiana syndromu sztokholmskiego?... Recki czekają? Mam rozumieć, że podczas mojej nieobecności budujesz tylko recki? te 100mld floty? Chyba, że planujesz kilka razy obrócić... hmmm

Skończy się skipass to i urlop się zdejmie, więc na spokojnie.

Jeszcze raz :szo: Kamil

Tunio

"Tunio nie trafił Cię ponieważ wyczaił moment gdy zapiłeś/zaspałeś/zapomniałeś tylko zostawiłes na stracenie jak sam przyznałeś. Takie są przepisy (możemy się z nimi nie zgadzać, ale tak jest), że to jest PUSH więc ban dla Amsterka jak najbardziej zasadny. Czy intencje pushu były? mozliwe ze nie, ale za to co wcześniej wyprawiał ban mu się należał, nawet perm zgodnie z regulaminem za kupno konta."

Rysiu idąc Twoją narracją to nie można żadnego idlera już atakować, bo przecież nie zapił/zaspał/zapomniał tylko zostawił na stracenie...

Bandziorku może pora opowiedzieć o próbie sprzedaży konta? Podobnie jak Naczelnik nie udało się uzyskać satysfakcjonującej kwoty?

A RepuS, bo ciężko mi jakoś po Nicku pisać chcesz pogadać o Multikontach, które zakładałeś dla kolegów?

Naczelnik spoko, że się wypowiedziałeś. Więc jednak doszło do jakiejś prefabrykacji dowodów, (bez których przecież nie może być bana klon?) może dla przykładu to zgłaszający powinien otrzymać karę za pomówienia?

Jeszcze raz graty wspaniałej akcji.:graty:

Witam,

Pierwsza rzecz:

To, że knopers czy jak tam nazywacie naczelnika powiedział Wam że sprzedał mi flotę to nie znaczy, że tak było... Może po prostu [ciach] nie udało mu się sprzedać konta i zostawił na stracenie owoc swojej kilkumiesięcznej gry?

Nie mam pojęcia dlaczego tak zrobił, że najpierw gratulował mi czujności i wyżalił na temat zakończenia gry, a potem Wam opowiadał bajeczkę o sprzedaży floty... To by się nadawało na założenie postepowania cywilnego o zniesławienie.

Poproszę Superek o przedstawienie mi konkretnych dowodów w tym temacie np. moje rozmowy z ustaleniami albo potwierdzenie przelewu? Nie zobaczymy ich, bo nigdy takie coś miejsca nie miało... Dlatego, tutaj zdaje się też zachodzi oczernianie...

Jednakże najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że support najwyraźniej nie ma narzędzi do ustalania faktów, a opiera się jedynie na podstawie spekulacji i zmyślonych doniesień, chyba że coś sprefabrykowaliście, [ciach]

Kolejna rzecz:

Wiem Super, że strasznie Cię to interesowało, więc informuję że blokada potrwa do jutra tj. 21 lutego... Jednakże, po całej tej akcji i podejściu zwłaszcza supportu do tematu to ta gra straciła dla mnie jakikolwiek sens. Nie może to tak działać, że ktoś sobie coś ubzdura i GO blokują konta... Szkoda, bo do tego momentu to wydawało się być zdrową i ciekawą rywalizacją od naszej pierwszej rozmowy...

A teraz do sedna:

Gratuluję całemu VATowi wykorzystania momentu i organizacji takiej złożonej akcji, a najbardziej gratuluję timingu w wysyłce recków.

Który z Was to zebrał?

Gratuluję EKO, a może już byłemu EKO próby walki i obrony, co jak mi się od początku wydawało - próby samobójczej...

Szkoda Rubber, że nie ogarnąłeś alertu o zawrotce, ale tak bywa... To tylko gra.

Merc, szkoda że te recki nic nie złowiły, ale VAT ma wtyki i w supporcie i zapewne jakieś boty do wysyłki recków… hihi

Odbudowy nie życzę bo już przed atakiem flotę podwoiłeś... to też życzę wielu odwetów :)

Pozdrawiam,

i życzę wszystkim dobrej zabawy.

Moderator Qnick:
    Upominam za wulgaryzmy, obrazy i prowokacje.