Oryginalna wiadomość obrońcy życzę wszystkiego najgorszego
Posts by Grinch
-
-
Nie chce mi się tłumaczyć, ale zakładam, że ogarniecie podstawowy angielski.
Walka 100 00 kolonkami? , kto to wymyślił
Kiedys ludzie budowali kolony tylko po to by do tekordow sie dostac albo wlasne widzi misie
-
jeżeli nie padniesz a jakieś statki wrócą to tak ale nie wiem czy to jest sens Jak wolisz
-
hmmmm 1:36 min do wszystkich transportów Lerzakem na kojku czy doleciały łóżko wytłumaczy z wszelkimi okolicznościami Po cholere pick upnąć przymnij oko zrelaksyj się nie spełnia 2 min do odebrania transkow I wysłania dalej przebudzilem sie pozniej aha to zadzialalo
-
a za tydzien mozna z ekwipunku wziąść czy zniknie ?
Nie zniknie to jest live item a jezeli jestem w bledzie zrobic screen shoota i wyslac do GFu do home office
-
co jeśli wbiję ten +1lvl astro w trakcie badania astro? poziom się podniesie bez przerywania badania czy aktualne badanie się zakończy?
Zobacz w ekwipunku zaraz po odebraniu nagrody , osobiscie samemu widzialem kiedy labolatoruium badawcze pracuje ,jakiekolwiek badanie kiedy jest w procesie rech nie ma możliwości aktywowania jak i bez promocji nie da się pewnych dopalaczy dokupić yyy potwierdzam post Ruda publikowała wiadomosc dotyczące przedmiotu , podczas ostatnich ewentow chodzby nawet już zza pasem x2 tech plazmowe identyczne warunki odebrać nagrodę można tylko i wyłącznie w tym momencie kiedy zostanie zakończone badanie następnie można pobrać nagrodę podczas trwania ewentu Tutaj jest lepiej z tym przedmiotem Aktywka w dowolnym momencie za przeszło 2 miechy mam astro 1 lvl na innym koncie up a tutaj musiałbym podnieść do 33 lvlu by był sens odebrać przedmiot to poczekam na 19 planete 11 czerwca aktywuje pewnie bede gdzies w centrum Londynu z dzialami navalony
Edt.
Yyy ruda również do tego ewentu nawiązywała i również miałem to na myśli skrobiąc post aczkolwiek nie sprecyzowałem na telefonie inaczej jeszcze z opery korzystam jak popełnię błąd będzie literówka bez poprawki 😉 a co stać mnie
-
a więc zarzad GF w pełni zapoznany z programem politycznym Rzeczypospolitej Polskiej To lubię
-
To znam dwie kobry w swoim życiu w zasadzie więcej ale wymienię pierwsza ów osoba stoi na trasie dk1 Druga gra w og
K
/R
t3
Z
-
no na żywca to i nawet sępy się zleca
-
ale cykles akcje z kontem na hyperion z aukcjami odrazu się domyśliłem
-
No nie powiem = ale ktoś z programistów / twórców chyba nie gra w tą grę,
albo to zadanie dla Majs = hahaha
"Skolonizuj 2, 4, 8, 16 i 32 planety"
po prostu posikałem się radości
Te dwa zadania też są superaśne:
- Rozwijajcie depozyt sojuszniczy do poziomu 10 i 15.- Osiągnijcie łącznie 50, 75 i 100 poziomów depozytu sojuszniczego na wszystkich planetach.
To nie problem nawet 44 planety nawet dla ciebie zamiast 3 kont jedno
-
Niektórzy chyba są chorzy...
Dodanie Karteza do blokowanych/ignorowanych znacząco wpływa na komfort czytania forum
Kim jest ten Kartez , ciegle wszędzie go pełno .
witam wszystkie forumowe trole
-
Niektórzy chyba są chorzy...
Dodanie Karteza do blokowanych/ignorowanych znacząco wpływa na komfort czytania forum
Kim jest ten Kartez , ciegle wszędzie go pełno .