Dawno nie miałem takiego rw po którym jest mi zwyczajnie smutno, no niestety Ravski tak to bywa - papierosy to zły nałóg...
Powodzenia, pewnie się jeszcze spotkamy na jakimś uni.
Dawno nie miałem takiego rw po którym jest mi zwyczajnie smutno, no niestety Ravski tak to bywa - papierosy to zły nałóg...
Powodzenia, pewnie się jeszcze spotkamy na jakimś uni.
Wpis specialnie dla Marka, żeby Ci reszta włosów wypadła:
Najszczerże gratulację dla atakójąłceko, pszetapai na nasempne stadki.
A dla Gniotka pakiecik :)))
Więcej tego dexu wyfarm... potem kupować nie chcą....
Dla Emzeta vel KSG pakiecik
A przepraszam, gdzie żydowski procent za to starcie?
Gratki ;D szkoda tych gęsi bo nie musiały padać jednak ;D
Też ładnie zatankowałeś, więc dexu Ci nie oddam ;D i do tego prawie sama krycha ;D miodzio
Obrońcy SzO
Wyszła Leia ze swojej nory i coś nakradła ;D
Jak to mówią na discordzie "worst year ever" myślałem że chodzi o koronę a to byłaś Ty ;D
Przetapiaj
Lodziara to nawet coś tam złowił na punkt G.
Chociaż zdecydowanie wolę Twoje łowy ;D
Graty i przetapiaj ;D
A ja tam mam w dupie kto dostał pieniążki - szkoda że nie ja. Jedynie mi szkoda że po tylu ucieczkach kończy w taki sposób.
SzO TatoŻmijo na innym uni.
Ciekawe czy to też zgłosi
Obrońcy SzO
Ale jak to możliwe, on nie miał być najlepszy?
Dawno nic mnie tak nie ucieszyło z rana jak ta wiadomość na disco ;D
Przetapiaj
Szalom!
Starcie mocno mieszające w balansie sił na uni Ale kto nie ryzykuje nie pije szampana. Tym razem gratki dla Pedra i Pushera
Proszę zostawić ekowców w spokoju, my tylko chcemy spokojnie budować kamienice!!!
P.S sprzedam dex (nie) tanio
I wrócił ten obibok który nawet księżyca nie umie upilnować. Dobrze że już masz nowe moony baw się z nowymi ofiarami powodzenia
Jest w Tobie Tygrys nabiera nowego znaczenia tacy ludzie psują mi rynek dexu. Top łądnie.
Graty żółty, tak się pilnował na Ledzie a padł na galarecie
Graty królik ;D ciekawe czy obrońca zobaczył że coś stracił ;D Czekamy na następne.
Możesz wyjść z Ledy ale Leda nigdy nie wyjdzie z Ciebie. Szkoda Angel jedyny normalny tam.
Graty dla agresora