Posts by efendi

Wy to jednak zyjecie w jakims rownoleglym uniwersum... Ryzykowna akcja? Kto tam sie mial podstawiac albo kontrowac? Waletron????? Essa? xD

Panie sprawdzaj sobie ile ukladow pomijasz w zakladce ''flota'' ????? W ogole ile mogles minac tych ukladow lecac 2 uklady obok???

Tyle pytan na ktore nawet VAT nie zna odpowiedzi... chociaz zaraz super nas oswieci swoja niewatpliwa madroscia, gleboko w to wierze.

Ja miałem kontrować, już nawet recki poszły na Ryśka i SupeR ale zawróciłem bo wychodziłem na remis 🤣🤣🤣

Hahaha, Casablanca poprawiłeś mi humor z rana xD. Wybacz ale nie kumam Twoich gorzkich żali. Ogame chyba na tym polega że jedni mielą drugich i odwrotnie. To nie Township dla 6 latków. Nas czyli [P_K], też w większości VAT zdziesiątkował w ostatnich dniach i wiadomo nikt nie jest zadowolony że wpada na Ciebie 250k panców ale też nikt nie płacze z tego powodu. Z drugiej strony , Ty będac na 25 pozycji i skanując mnie gdzie jestem na 166 robisz to w jakim celu ? Chęć ataku czy może sprawdzasz na jakim poziomie mam rozwinięte eko na planetach xD.

Niemniej jednak pisanie bajek idzie Ci całkiem dobrze więc może to jest Twój kierunek 😉.

No nic, powodzenia dla obu sojuszów.