Kolejne gratulacje. Dzisi masz dobry dzien zdecydowanie. Cos czuje ze na tym sie nie skonczy. Pozdro dla ekipy i Ciebie.
Posts by Maciejko
-
-
Brawo Oxy. Gratulacje dla Ciebie. Niby leniwy niedzielny poranek, ale nie dla wszystkich
pracowitość i cierpliwość zostala nagrodzona. Pozdro dla ekipy
-
Super akcja. Teraz jak sie rozkrecisz to beda STeki co chwila wpadały. Gratki. Pozdro dla ekipy
-
Brawo baldi. Jak widac cierpliwość popłaca. Pozdro dla ekipy i gratki dla Ciebie.
-
Brawo Dastan gratuluje. Przetapiaj, bedzie na kolejne ST. Pozdro dla najlepszej ekipy
-
Ładna akcja oxy. Oby wiecej takich, tego ci życzę. Pozdro dla ekipy Eko
-
Świetna akcja baldi. Ladnie to rozegrałeś. Przetapiaj na latajki lub na cokolwiek (piekne zyski). Pozdrowienia dla wariatów z Eko 🤟 3majcie sie
-
Brawo chlopaki pięknie wyszlo. Pozdro dla ekipy.
-
Dobra akcja oby takich więcej. Surka zawsze sie przyda. Pozdro dla chłopaków.
-
Gratki Lord niezłe złomowanie. Przetapiaj na kolejne latające dobrodziejstwa. Pozdrowienia dla Ciebie i całej ekipy Ekowcòw
-
No pięknie pięknie seff, przetapiaj na gęsi albo inne dobrodziejstwa. Gratuluję złoma. Obrońcy pamiętania że to tylko gra. Pozdro dla ekipy Eko
-
No więc na początek podziękowania dla Guffa i Lorda bo to dzięki nim się udało. Ale od początku. Kilka nocek pod rząd wypatrywałem gościa który ciągle stacjonował flotę na tym samym moonie. Podejrzewałem że pewnie robi fs na kolonizuj a że byłem w robrocie i tak nie spałem to zdjąłem moona koło 2-giej. Ukazała się flota która wracała na planetę ale dopiero po 19-tej tego samego dnia. Niestety nie mogłem zająć się o tej godzinie ta flotą - siła wyższa. Zagadałem do Guffa i zaraz cały plan ruszył. Jak się skończyło wiecie
Dzięki Eko że mogę z wami grać, to prawdziwa przyjemność móc ZAWSZE na Was liczyć. Pozdro dla chłopaków. Bolko śmiałemu odbudowy
-
duchu dla Ciebie i dla wszystkich zaangażowanych - piekna akcja
Pozdro dla całej ekipy
Gra z Wami to czysta przyjemność. Dla kabanosa
-
Super Macer. Gratki dobrej decyzji. Atakierowi
-
Graty Baldi Steka. Powęszyłeś, wywęszyłeś i zjadłeś
Pozdro dla całej ekipy Eko. Obrońcy SzO
-
Jakie by nie bylo ST gratki sie należą. Przetapiaj i baw sie dalej. Obroncy SzO
-
Szczere SzO Dastan. Chwile dychnij na urlopie i wracaj szybko.
Atakierowi gratki
-
Gratulacje pieknej akcji złomowania. Czekamy na kolejne a to tylko kwestia czasu znając Ciebie
Pozdro dla ekipy
-
Gratulacje Dastan. Nie aż takie małe a uzupelnienie zasobów jakie by nie bylo zawsze sie przyda. Powodzenia przy kolejnych akcjach. Pozdro dla ekipy
-