Posts by Usagi

To ja może też walnę krótki wierszyk:
    khz, z Ciebie to poeta,

tylko głowa nie ta.

A teraz odniosę się do dwóch wczorajszych akcji i napiszę jak to naprawdę było. Najpierw akcja z Tomexem.

Kwach jest taki, że ja flotą uciekłem - był bag w grze, wy mnie strąciliście, a ja... cmyk uciekłem. Dlatego po złomie dzisiaj w statsach byłem na 60 miejscu. Więc czy zmartwił mnie ten złom? Wręcz przeciwnie, ucieszył, bo oprócz całej floty dostałem jeszcze flo z DOKów. Wilk syty, a owca nażarta jak świnia :D

Nie zdążyłem napisać do GO o bugu, więc nie wiem, czy ten procent zrobiony dzisiaj jest prawidłowy. Powinien być mniejszy o jakieś 55-60 tys. %

I teraz opis drugiej część akcji dzisiaj:

Patrzę rano, czy system naprawił buga. Nie naprawił. Hehe fajnie! Czyli część strąconej floty urosło mi o 15% (normalny powrót + DOK) :D ale co to? TO leci mi na jednego moona, drugiego już strącili. Patrzę, czy są aktywni - nie, to zwiewam. Zwiałem, po raz kolejny. Nie udało się mnie wyliczyć. W pracy zerkam, lecą na mnie. Piszę do chłopaków, zróbcie mi moona, bo nie mam czasu grać. 15 prób i nic. Uciekam. Dobra, czekam dalej, Za chwilę znów lecą, to sobie myślę, a [ciach] mam już dość. Praca ważniejsza, niech lecą. BOOM!!!

Możecie mnie lubić albo nie (a biorąc pod uwagę, że latali za mną wszyscy, to nie :P ) ale zagrałem na nosie Misiowi, zagrałem na nosie prawie całemu Jedi i ich pushkontom (pozdro dla all z Jedi, który teraz jest pushkontem piwka), zagrałem na nosie TO i gdyby nie to, że jestem już tym zmęczony, to dalej bym was drażnił, ale naprawdę mam dość. "Oddałem" flotę, oddałem konto i idę na zasłużoną emeryturę. Gratuluję wszystkim, którzy na mnie polowali, bo wiem, że nie było łatwo.

Ps. Tomex, to nie było lamerstwo, że wysłałem flo z moona na planetę. Lot trwał dzień i 16 godz. ale miałem już wywalone, bo nie chciało mi się bawić w jakieś chocki klocki i czekać na odpowiedni czas do cofnięcia floty, choć wiedziałem, że namierza mnie na falach wszystko co tylko możliwe w okolicy. Aczkolwiek gdybym chciał, to i tutaj zwiałbym spod topora :D Miałem na to cały dzień i 16 godzin ;)

Ps2. A teraz możecie się na mnie wyżyć i wylać swoje frustracje - i tak mam na to wylane.

Bawcie się fajnie, nie oszukujcie jak świnie (a takich z TOPki tu nie brakuje), bo karma wraca i nara.

Pseudocenzura, upominam

/FA Toadie

Tadzior0 zachlał pałę, kontaktu z nim żadnego, bo chłop zaimprezował na całego, a gdyby tylko oprzytomniał, to czasu miał tyle, że sam zdążyłby się pozbierać :D. Nawet ja się zastanawiałem, czy swoich recy nie posyłać, bo złom z 1,5 godz. leżał, ale tego sam się nie spodziewałem.

Zdarza się, każdy może zachlać, chyba że jest abstynentem jak ja :D

Mistrz może nie Kalyke, ale BFSa na pewno, wykorzystuje takie okazje, więc no niestety gratulacje się należą.

Tadziorek eko stawia, więc myślę, że jeśli nie będzie się bawić flotą, to jeszcze z nami popyka robiąc eko

Pay to win dotyczy gracza, który dokonuje zakupu "dodatków" u wydawcy gry, a nie dotyczy to sprzedaży kont między graczami. DarthBartek? przeczytaj sobie lepiej jeszcze raz ten regulamin, bo chyba nie zrozumiałeś o co w nim chodzi.

Kicki złożony i to dwukrotnie, jesteś na tym uni lepszy ode mnie :D

Teraz wiesz, jak to jest śmiać się z kogoś, bo teraz to mi jest do śmiechu. Więc następnym razem "nie śmiej się dziadku..."

Atakierowi i ekipie SITHx graty za dubla.

Teraz bym jeszcze Beljala tu widział, niech dołączy do staszka i kickiego. Reszta MNS mam nadzieję, że się trzyma.

Komu jak komu, ale to chyba mi będzie najbardziej miśka brakowało. Byłem dla niego niczym Nemezis i obiecał mi, że mnie zjedzie. To ja mu dałem pierwszego kopa do gry, gdy dostał ode mnie złoma na miarę ST (i do tej pory jedynego). Ganialiśmy się z miśkiem aż miło, ale widziałem, że jego pogrywanie z TO wcześniej czy później tak się skończy, bo trochę za mocno sobie z nimi pogrywał.

Ale nie wiedziałem, że z twardego misia, taki miękki szon. Koniec gry, likwidacja planet... Jakieś załamanie nerwowe misiek? A tyle straconego czasu oraz kasy poszło, by dostać się na sam TOP. Szkoda misia, naprawdę szkoda.

Atakującym graty, w kupie są niebezpieczni.

Natomiast na Pan Skar to leci do sprawdzenia. Konto siedziało na u, nagle schodzi i złom :graty::ban:

Pewnie logowania z VPNa dla niepoznaki, zmyłki i uchyłki, triki i tryczki by zebrać kamyczki.

Wystarczy że Mensa dołączyła i już bagno... :rebels:

No tak, każdy ocenia według siebie. Akcje z VPN, kupowanie anty w Turcji, push konta itp. itp. itp. Ps. Nie mówiąc, jak w posiadanie Twojego konta weszła nowa osoba. Jak powiesz, że za darmo oddałeś, to beka panpiwek1234 podliczyłbym Twoja długą listę banów, ale nie chce siary robić, a od skara to daleko, bo dla ciebie to on święty jest patrząc na Twoje przewinienie.

skar,mordo moja, mówiłem Ci żebyś częściej te (v) zdejmował, bo jakieś lamki nie wierzą w Twoje umiejętności.

Progi 300% solo i 450% ACS to chyba jakiś żart, biorąc pod uwagę, że progi ST zostały podniesione odpowiednio do 5.000 i 7.500%. Dobrze, że progu MiniST nie ustalono na poziomie prób moonowych. Rozumiem, gdyby ten próg ustalono na 1.000 i 1.500%, ale to? Farmingi będzie można wklejać a nie MiniST