no i poniedziałek xp
Posts by koper90
-
-
-
Był znajde - nie ma znajde
Jak miło się na to patrzy
-
Piękne starcie, ładne cyferki.
Jak na otwartą ilość paczek takie musiało być
Obrońcy
-
Gratulacje atakującym wlotu, w końcu dorwaliście jakże wielmożnego Pana co to uważał się za nie wiadomo kogo
Jak dobrze zobaczyć Znajdka po drugiej stronie, jak widać na każdego w końcu przychodzi 'ten' momentObrońcy SzO, choć niekoniecznie
Pozdro dla ekipy Quantum z Zodiaca
Takie oto mam przesłanie dla Znajdewas:
"Kto pasie po Michale, nie wróci na hale."
Ja w przeciwieństwie do ciebie nie ucieklem na urlop
i go zdjalen jak wszyscy się przenieśli
Byłeś farna jesteś i będziesz w tej kwestii nic się nie zmieniło
Dobrze wiedzieć, że farmę trafia się raz na kilka miesięcy
a urlop dałem, bo nie żyję tylko grą, ale też prowadzę życie prywatne i nic nie jest ważniejsze od urlopu i odpoczynku z najbliższymi
Pozdro Quantum
P.s.
Popracuj nad pisownią
-
Gratulacje atakującym wlotu, w końcu dorwaliście jakże wielmożnego Pana co to uważał się za nie wiadomo kogo
Jak dobrze zobaczyć Znajdka po drugiej stronie, jak widać na każdego w końcu przychodzi 'ten' momentObrońcy SzO, choć niekoniecznie
Pozdro dla ekipy Quantum z Zodiaca
Takie oto mam przesłanie dla Znajdewas:
"Kto pasie po Michale, nie wróci na hale."
-
-
POLSKA GUROM
-
Polowałeś, polowałeś i w końcu go dorwałeś
Graty !
A obrońcy wielkie SzO za niezłomność
-
Nick:
Eru_Iluvatar
Serwer:
PL255
-
długi weeeeeekend czas zacząć
-
-
-
-
Gratulacje Bongosss
!! 💪 Poleciałeś po swoje
Jak to ktoś mądry powiedział: "Lepiej być lwem jeden dzień, niż owcą całe życie"
Lecimy dalej!Pozdro Quantum i znajomi
P.S.
Znajdewas, musisz nauczyć się flotę wyliczać (wraz z Capitan Astral'em, niby twoim uczniem), jednak nie jesteś tak dobrym flociarzem jak myślałem
Przetapiaj 😈
-
Nie zostają naliczane dni logowania podczas eventu dla serwera sezonowego I - FAFNIR.
#1 - Santa in Space - zaloguj się na serwer w X dni, zostało mi naliczone tylko 2 dni, gdzie już jestem 11 dni na serwie.