Posts by Arcix37
-
-
-
mr-pl-251-2e57bae459ea42bd94ec821ceded7eb7e60b04a9
-
Cześć wszystkim,
powiedzcie mi. bo nie pamiętam, jak to było. W nocy będzie zmiana czasu z letniego na zimowy, i jak gra to traktuje?
W sensie, powiedzmy że puszczę dzisiaj fsa, który ma dotrzeć na 11 czasu letniego. Czy po zmianie czasu doleci o 10, czy gra doliczy godzinę lotu tak, żeby nadal wyszła 11?
Z góry dzięki

-
Może mieć znaczenie fakt, że na Vela mamy eko x10, gdzie większość serwerów ma x8
-
4k ekspów na uni x1 to grubo a mi wpadają 5godzinne opóźnienia to obróce 2x na dzień
Display More59% na surowce, 8,5% na antymaterię, 28,5% na statki i 17% na wzmocnienie odkrywcy
A z całego września zebrałem nieco ponad 94,5 mld MSU przy prawie 4k ekspów
Wynik mocno podbity przez te nowe przedmioty ekspedycyjne
Mam ponad 2 razy więcej badań i zyski mam mniejsze?
Chyba mam jakiegoś pecha.Na uni x1...
Sorry, nie doczytałem tematu i w błąd was wprowadzam, ja takie zyski mam na Veli😅
-
Prawie 80 mld MSU z nieco ponad 3,3k ekspów
Jakie masz badania?
59% na surowce, 8,5% na antymaterię, 28,5% na statki i 17% na wzmocnienie odkrywcy
A z całego września zebrałem nieco ponad 94,5 mld MSU przy prawie 4k ekspów
Wynik mocno podbity przez te nowe przedmioty ekspedycyjne
-
Prawie 80 mld MSU z nieco ponad 3,3k ekspów, nie licząc kilku dni, które mi się na tym urządzeniu nie zaciagnęły
-
Powiedzcie mi, jak to jest.
W mailu piszą, że na aktywowanie nagród będzie siedem dni, a w poście na forum - 23 dni.
Czy ja tu czegoś nie rozumiem czy wchodzimy już w zaprzeczanie samym sobie?
-
Ten raport wygląda, jakbyś puścił ujemne niszczyciele, może w tym problem

-
Ja miałem 3,7k artefaktów i jak użyłem przedmiotu, to miałem 4,7k
-
Mają niesamowicie podkręcony tech form życia pod ekspy. U samego Bonharta to jest dodatkowe 120% surki z ekspów + wzmocnienie odkrywcy, więc liczby jak najbardziej możliwe