Display MoreI to sie nazywa być Ekskluzywną Paczkową Prostytutką
Widze Czesio ktoś ci kopalnie sponsoruje i to za darmo , Ty to jednak masz chody.
Gratsy Bo taki widok cieszy
graty
fajny ten Tusk uczciwy biednym odda
rosnie na kerbie taka pro-vip farma
A o to głupi i głupszy
jeden popsuł handel bo nie było kasy w NL na paczki tylko na zioło i łeb wyprało do zera
a jak teraz nie ma handlu to odda konto
a drugi ten głupszy to tylko umie obrażać
niczego więcej nie potrafisz anebo internetowa, jakbym Cię spotkał to po jednym strzale byś do następnego dnia leżał w swoich sikach
mnie stać na paczki a Ciebie na co stać to żeby małego zmarszczyć i tyle, weź tam te białe okruchy wydłub z klawiatury bo smród się za Tobą ciągnie ostro i jedzie zgniłymi plemnikami
Graty Czesio bocik tym razem zadziałał prawidłowo
![]()
szczęście miałeś że telefon się rozładował
Ty Tusk weź przyjmij na klatę prawdę jak prawdziwy mężczyzna, puszczasz się jak ekskluzywna Prostytutka i taka jest prawda ja Cię nie obrażam ja stwierdzam fakt. Już sama twoja odp pokazuje Twój stan umysłu Chcesz się ze mną spotkać ? Daj adres na pewno się zjawię :). Małego marszczyć nie musze bo mam żonę także tu też nie trafiłeś. Ja nie płakałem w PW jak wjeżdżał mi ktoś w planety , sam wiesz do kogo co pisałeś. Ahhh naucz się znaki interpunkcyjne typu .,- ewidentnie Twoja edukacja skończyła się w czasach podstawówki. Stać Cię na paczki to i Ekskluzywną prostytutką jesteś czego nie rozumiesz ?
Widac że w jajach zamiast ikry to żwir masz, musisz się jeszcze wiele nauczyć w życiu zaczynając od pisowni a kończąc na przyjmowaniu na klatę efektów własnej porażki
Czesio raz jeszcze gratuluje bo ucieszył fakt nowych kopalni sponsorowany przez tę oto Ekskluzywną Panią:)