Było pytanie o koszt AM na innych serwerach : Tak, jest taki sam w każdym kraju. Przypuszczam, że to zalezy od Twojego IP - na meksakuńskim serwerze mam opcję płatności "przelewy24" i blik . Trzebaby się pobawić w VPNy i inne takie, żeby sprawdzić czy koszt jest inny dla ludzi z innych krajów.
Nie nie jest taki sam w każdym kraju. Jest różny w zależności od waluty w jakiej płacisz i różnią się też ilości anty.
A co do całości - nikt nikomu do portfela nie zagląda, ktoś chce paczkować jego sprawa. I jego kasa. Nie nam osądzać , każdy ma swoje podejście do tej gry i na tym powinno się zakończyć. Jeden woli się bawić w anty drugi wydawać kase na co innego.
Na szybko:
1. Nikt nie zagląda nikomu do portfela, przynajmniej tutaj, w tym wątku.
2. Zapytałem ile trzeba wydać, żeby mieć z klikania 100kk punktów w 3 dni, na starcie, i dalej nie wiem. Dowiedziałem się za to od 4 osób, że jak chcą to niech kupują, utrrzymują Ogame. OK, no spoko, ale nie o to pytałem
.
3. Fakt, źle ubrałem w słowa. Chodziło mi o to, że w każdym kraju, jesli płacisz w złotówkach, algorytm Cię widzi jako mieszkańca Polski, płacisz tyle samo (no ale w sumie to chyba wynika z mojego postu
).
Ile trzeba wydać, pewnie się nie dowiem, ale za to w sumie mam inne pytanie:
Płacił ktoś w innych walutach? Jak to wyglada w euro / usd/ lokalnych walutach innych krajów?