Na pewno już kupił sobie nowe.
Ale jego zasilą moje szeregi ![]()
Na pewno już kupił sobie nowe.
Ale jego zasilą moje szeregi ![]()
Witam ogólnie na tej unni nie wklejam st ale te aż szkoda zostawić dla siebie . tak jak już pisałem za pieniądze nie kupisz umiętności . W skrócie sojusz szmal za atakował mi wszystkie księżyce na niszcz i prawie wszystkie padły ale było im mało i zaczęli atakować wracające floty cywilne na planety (expy ) groszowe sprawy pazerność go zgubiła i brak wiedzy bo pewnie do tej pory się zastawia jak ja to zrobiłem że nie widział mojej floty na fali xd Ps dziękuje dobrej osobie za szybkie ulepienie monów bo bez tego to by się nie udało .Co do złomu chyba wszystko mi się udało zebrać ale nie o to chodziło ![]()
Dnia 29-11-2025 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Mr_Green_High_420 [SZMAL]
Krążownik 164.823
Okręt wojenny 46.050
Statek kolonizacyjny 1
Sonda szpiegowska 1.637
Bombowiec 1
Satelita słoneczny 1.900
Niszczyciel 8.258
Gwiazda Śmierci 1
Pancernik 517.752
Crawler 900
Reaper 8.228
Pathfinder 3
Wyrzutnia rakiet 13.379
Lekkie działo laserowe 8.564
Zniszczony!
Lekki myśliwiec 1.848 ( -5.048 )
Ciężki myśliwiec 261 ( -415 )
Krążownik 129.726 ( -35.097 )
Okręt wojenny 45.161 ( -889 )
Statek kolonizacyjny 1 ( -0 )
Sonda szpiegowska 433 ( -1.204 )
Bombowiec 1 ( -0 )
Satelita słoneczny 536 ( -1.364 )
Niszczyciel 8.258 ( -0 )
Gwiazda Śmierci 1 ( -0 )
Pancernik 515.516 ( -2.236 )
Crawler 240 ( -660 )
Reaper 8.228 ( -0 )
Pathfinder 3 ( -0 )
Wyrzutnia rakiet 3.578 ( -9.801 )
Lekkie działo laserowe 2.301 ( -6.263 )
At these space coordinates now float 12.686.749.348 metal, 4.575.692.603 crystal and 1.274.164.850 deuterium.
The defender gain a wreckage field of 103.887.000 metal, 53.921.000 crystal and 10.995.000.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez obrońcę/obrońców.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: -15.000.020.000
Kryształ: -5.250.007.000
Deuter: -1.500.002.000
agresor stracił łącznie 21.750.029.000 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: 11.878.585.900
Kryształ: 4.147.987.500
Deuter: 1.189.981.400
obrońca zyskał łącznie 17.216.554.800 jednostek.
Dokladnie to samo co mysleli u ciebie rzecz jasna:) u nas nawet nikt nie wiedzial ze koper chce sprzedac konto . A po zlomie , jak juz nie bylo co zbierac , serdeczny przyjaciel aries napisal ze konto poszlo za tysiaka
to wkoncu niech sie zdecyduja wszyscy
popatrz na screeny co bylo pisane przed zlomem
latwo kogos oskarzyc , nie majac zadnych dowodow. Jak ktos chce zablysnac to lepiej brokatem sie posypac
Nie wiem do którego starcia pijesz ?czytaj ze zrozumieniem . ale wszystkie moje wklejone st , podkreślam moje nie miały wątpliwości ostatnie st z moim udziałem nie ja wklejiłem i nie musiałem się tlumaczyć ale szacunku do agresora wypowiedziałem się o starciu . Nie macie szacunku do innych graczy myślicie że za pieniądze wszystko kupicie ale tu sie mylicie wszyscy widzą że to lipa
Mocne slowa jak na kogos kto sprzedal flote
trzeba bylo wladowac ta kase w konto i pokazac swoje umiejetnosci , bo narazie to widac ze umiesz szczekac i rzucac oskarzeniami bez dowodow jak cala reszta debili ktorym zal dupe sciska:) bez odbioru juz
jak byś czytał ze zrozumieniem to byś wiedział że nie ma problemu że ktoś kupił konto i je zezłomował !!!! bo paczkowanie to to samo ale ktoś inny zarabia .wklejanie tego na st jest grubą przesadą i jak wcześniej pisałem obraza innych graczy , i tym nie kupi się szaczunku ani honoru .p.s piszesz że sprzedałem konto tu jesteś pewny ale nawet jak tak by było (ale nie było ) to ja niczego na st nie umieszczałem i niczym się nie chwaliłem
Gdybam dokladnie tak jak ty, a jakby nie bylo twojego starcia w ST to bym nawet o nim nie wiedzial:D zbedna gadka , starcie bylo legalne w 100% , a kazdy ma prawo w takim momencie sie pochwalic , tyle w tym temacie.
ja tego starcia nie dodałem !!. dla mnie możecie kupować paczki konta ale chwalić się takim starciem to obraza dla graczy którzy nie wydają dużej kasy ! i tyle ! złapcie mnie jak potraficie !! małe wyzwanie
Sam na innym uni tlumaczyles sie ze złoma , ktore wszyscy uznali za ustawke:D straszny hipokryta z ciebie . Jeden juz byl od koperkowych afer , mialy byc dowody , zgloszenia do GO , bany
zyjemy w takich czasach na ogame , ze wszyscy wszedzie widza ustawki i boty
tylko dlatego ze sa sfrustrowani , ze sami nie potrafia nic zdzialac.
jak tu nie widzieć ustawki konto było do sprzedania za 800 zł od jakiegoś czasu, w niedziele spadło do 500 zl chętny się wycofał i nagle konto dostaje Złoma od byłego sojusznika co o tym myśleć ?
Dokladnie to samo co mysleli u ciebie rzecz jasna:) u nas nawet nikt nie wiedzial ze koper chce sprzedac konto . A po zlomie , jak juz nie bylo co zbierac , serdeczny przyjaciel aries napisal ze konto poszlo za tysiaka
latwo kogos oskarzyc , nie majac zadnych dowodow. Jak ktos chce zablysnac to lepiej brokatem sie posypac
Nie wiem do którego starcia pijesz ?czytaj ze zrozumieniem . ale wszystkie moje wklejone st , podkreślam moje nie miały wątpliwości ostatnie st z moim udziałem nie ja wklejiłem i nie musiałem się tlumaczyć ale szacunku do agresora wypowiedziałem się o starciu . Nie macie szacunku do innych graczy myślicie że za pieniądze wszystko kupicie ale tu sie mylicie wszyscy widzą że to lipa
Mocne slowa jak na kogos kto sprzedal flote
trzeba bylo wladowac ta kase w konto i pokazac swoje umiejetnosci , bo narazie to widac ze umiesz szczekac i rzucac oskarzeniami bez dowodow jak cala reszta debili ktorym zal dupe sciska:) bez odbioru juz
jak byś czytał ze zrozumieniem to byś wiedział że nie ma problemu że ktoś kupił konto i je zezłomował !!!! bo paczkowanie to to samo ale ktoś inny zarabia .wklejanie tego na st jest grubą przesadą i jak wcześniej pisałem obraza innych graczy , i tym nie kupi się szaczunku ani honoru .p.s piszesz że sprzedałem konto tu jesteś pewny ale nawet jak tak by było (ale nie było ) to ja niczego na st nie umieszczałem i niczym się nie chwaliłem
Nie dość że nie masz umiejęntności to też honoru , zezłomować kupione konta to jedno ale wklejenie tego na st to już żart, obrażasz tymi st innych graczy !!! W ten sposób nie kupisz szacunku i uznania
Sam na innym uni tlumaczyles sie ze złoma , ktore wszyscy uznali za ustawke:D straszny hipokryta z ciebie . Jeden juz byl od koperkowych afer , mialy byc dowody , zgloszenia do GO , bany
jak tu nie widzieć ustawki konto było do sprzedania za 800 zł od jakiegoś czasu, w niedziele spadło do 500 zl chętny się wycofał i nagle konto dostaje Złoma od byłego sojusznika co o tym myśleć ?
Nie dość że nie masz umiejęntności to też honoru , zezłomować kupione konta to jedno ale wklejenie tego na st to już żart, obrażasz tymi st innych graczy !!! W ten sposób nie kupisz szacunku i uznania
witam chce wyjaśnić chociaż i tak to nie ma sensu bo i tak niektórzy wiedzą lepiej jak to było , albo nie będą czytać ze zrozumieniem (tu to częsta przypadłość . Konta "Wirus" nie sprzedałbym za żadne pieniądze! Bo odbudowałem je po dużym dzwonie , bez paczkowania , i sprawiło mi to bardzo dużo frajdy , w tym miejscu chce podziękować Tomasowi za wspólne akcje
Willy miał dużo szczęścia wstrzelił się idealnie, mnie zgubiła gra na dwóch serwerach nie będę podawał szczegółów bo to nie ma sensu nic mi nie zostało jak po gratulować wyczucia czasu . konto wirusa będzie do oddania bo na nim raczej już grać nie będę wiec to raczej jest pożegnanie .Ale nie zmienia to faktu że tą grą żądzą pieniądze. pozdrawiam wszystkich znajomych
Graty co mogę powiedzieć ? dobra akcja a zysk jeszcze lepszy
Fakt ciekawe starcie pierw bronić kogoś a jednak zmiana zdania i wlatuje się w obrońcę ^^ Nie powiem jak to wygląda ale cóż jak lubicie takie zabawy to raczej kwestia honoru już niż samych cyferek jak dla mnie . Jeżeli LORD zajumał złom to dla niego gratulacje się należą a nie obrońcy który złomow
wyjaśnię To jeszcze raz plan był cofnąć flotę żeby lord chybił ale dziadzior czyli obrońca się upierał żebym nie cofał floty , nie wiem co tych dwóch panów mają do siebie (lord i dziadzior) ale ja nikogo nie zdradziłem ani nie oszukałem i kwestia honoru jest dla mnie ważna i dla tego st wkleiłem i wyjaśniłem chyba już bardziej się nie da ,decyzje podjął dziadzior !!!PS proszę czytać ze zrozumieniem
no właśnie byłeś pierwszy i tak było ale ja wiedziałem że jak nie zostawie ci miejsca to ty chybisz i to było moje celowe działanie , to jest fakt i się tak stało druga sprawo mogę mieć też pretensję że to ty zebrałeś a nie ja to jest bardziej dyskusyjna sprawa ale ja nic nie mowie dla mnie liczą się fakty to ja go trafiłem a nie ty ale to ty zebrałeś złom i żadne żale tu nie pomogą
ok masz racje serwer cię oszukał wiec ci oddaje starcie
Padł największy szczekacz jakiego poznałem... jego mądrości oraz inteligencja nie stoją zbyt na wysokim poziomie do tego kultura osobista szwankuje jak i znajomość języka polskiego.... po pierwszej próbie złapania go gdzie miał wiecej farta niż rozumu przyjął strategie mistrza lotnictwa obrażając wyśmiewając i wymyślając jakieś dziwne historie o mnie po czym postanowiłem dać mu nauczkę.... długo na mistrza nie trzeba było się starać.... padł po 4 dniach śmiercią naturalną.... co do starcia dawno nie bylo takich emocji, nie wiem jak to z punktu serwera ponieważ byłem w kolejce pierwszy przed wirusem jednak gra to gra ostatecznie wyszedłem jeszcze lepiej z racji dofarmu wlatujac na czyściocha jak i zebrania całego zlomu z mistrzunia.... troszkę niedosyt zostaje ale satysfakcja utarcia ptaszka wynagradza.... p.s. mistrz podobno lubi pieski i jakies Moniki ?
pozdrawiam
Ale nie da się ukryć że ty jego floty nie złapałeś wiec jak mi zwrócił uwagę nosa mu nie przytarłeś i jego flota nie padła twoim łupem
Świetnie się oglądało tą akcję, aż urlop na chwile zrzuciłem coby se poobserwować. Niesamowite zwroty akcji, gęsi lecą by bronić obrońcy a za chwile Ci sami obrońcy wycofują obronę i sami lecą atakować. Dla Lorda zasłużone gratki, fajne emocje i ciekawa fabuła do ostatecznego wyniku. Jakby nie patrzeć, Panie LORD, zasłużyłaś na.... a nie powiem, domyśl się na co. Starcie jakby nie patrzeć powinno należeć do Ciebie. złomującemu gratulować nie ma czego, bo prawdę mówiąc wbił się na krzywy ryj, z obrońcy stał się atakującym, słabe to trochę, może więcej zdecydowania następnym razem
nie zgadzam się z Tobą tu była czysta kalkulacja wiedziałem że jak przyblokuje lorda może chybic i tak się stało jak bym się trzymał planu było by inaczej . Ale łatwo się mówi po akcji wyszło jak wyszło i nie da się ukryć że w pewnym momencie lord miał wszystko a mi się udało odwrócić st . a co do zebrania złomu to zawsze jest loteria .ps ale nie zmienia to faktu że lord wyszedł na tym naj lepiej
Mmm.... Te starcie wymaga wyjaśnień nie mogę wszystkiego napisać ale w skrócie rano napisał do mnie Dziadzior że można loorda złapać wiec że lubię wyzwania spróbowałem ale sie nie udało i flota dziadziora została na świeczniku. dziadzior prosił żebym nie odpuścić żeby jego flot padła łupem lorda . Było bardzo ciasno, dobrze przewidziałem jak to się skończy ale zebranie złomu to już inna sprawa i zebrał lord wiec tylko mogę po gratulować .ps flota dziadziora była stracona spróbowałem ją obronić było blisko ale .... na tym etapie gram dla zabawy i na prawdę dobrze się bawiłem dziekuję tym co pomagali nie zawsze się wygrywa . Nie zapominajcie że to naprawdę w dużym skrócie pozdrawiam
Dnia 25-09-2025 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Wirus [kASTA]
Duży transporter 268.064
Lekki myśliwiec 365.474
Ciężki myśliwiec 115.025
Krążownik 42.762
Okręt wojenny 19.895
Statek kolonizacyjny 1
Recykler 6.001
Sonda szpiegowska 1.237.801
Bombowiec 1
Niszczyciel 5.570
Gwiazda Śmierci 2.095
Pancernik 2
Reaper 100
Pathfinder 163.045
Wyrzutnia rakiet 494.000
Lekkie działo laserowe 13.347
Ciężkie działo laserowe 4.614
Działo Gaussa 718
Działo jonowe 4.415
Wyrzutnia plazmy 584
Mała powłoka ochronna 1
Duża powłoka ochronna 1
Lekki myśliwiec 0 ( -1 )
Pancernik 861.105 ( -138.895 )
Reaper 73.471 ( -11.589 )
482.029.142 Metalu, 482.029.142 Kryształu i 482.029.142 Deuteru
577.377.987 Metalu, 577.377.987 Kryształu i 577.377.987 Deuteru
Agresor stracił łącznie 13.660.319.000 jednostek.
Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 13.690.906.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 39.354.976.000 jednostek.
Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 40.822.572.000 jednostek.
At these space coordinates now float 18.105.959.447 metal, 17.431.957.162 crystal and 4.563.480.293 deuterium.
The defender gain a wreckage field of 1.933.740.000 metal, 1.599.950.000 crystal and 379.642.000.
combatreport.raids.debris_deut
Agresor przejął łącznie 4.423.760.903 jednostek.
Podsumowanie agresor
Metal: -3.689.861.033
Kryształ: -4.731.840.032
Deuter: -845.444.032
agresor stracił łącznie 9.267.145.097 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -19.631.406.985
Kryształ: -15.776.675.725
Deuter: -4.565.686.197
obrońca stracił łącznie 39.973.768.907 jednostek.
Nie tu to tam, coś zjadłeś
graty
szału nie ma ale po zamianie 2kkk dexu wpadło wiec zapasy uzupełnione ![]()
![]()
Dnia 23-09-2025 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Wirus [kASTA]
Ciężki myśliwiec 13.959
Krążownik 4.578
Okręt wojenny 1.639
Recykler 7
Sonda szpiegowska 140.590
Bombowiec 192
Niszczyciel 186
Gwiazda Śmierci 1
Pancernik 1.115
Reaper 247
Pathfinder 5.568
Pancernik 999.950 ( -50 )
1.089.110.252 Metalu, 37.123.194 Kryształu i 99.602.470 Deuteru
544.555.126 Metalu, 18.561.597 Kryształu i 49.801.235 Deuteru
Agresor stracił łącznie 4.250.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 3.650.709.000 jednostek.
At these space coordinates now float 1.432.068.800 metal, 1.425.659.200 crystal and 66.239.200 deuterium.
The defender gain a wreckage field of 188.919.000 metal, 173.270.000 crystal and 8.565.000.
Agresor przejął łącznie 3.285.124.801 jednostek.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie agresor
Metal: 4.237.153.776
Kryształ: 1.553.590.379
Deuter: 414.097.846
agresor zyskał łącznie 6.204.842.001 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -4.406.251.976
Kryształ: -1.736.735.179
Deuter: -422.092.646
obrońca stracił łącznie 6.565.079.801 jednostek.
nie ma co tu za przeproszeniem pierd***ć, po prostu GJ
zabawne jest tylko to zrządzenie losu, że złapałeś mnie idealnie w punkt, jedyny moment, gdzie faktycznie przez ~45min nie doglądałem gry i gdy wszedłem dosłownie 5min po Twoim wlocie, aby zarzucić już urlop, bo zaczynam swój, powitała mnie taka niespodzianka
idealnie wyczucie, gdyby nie pazerność zrobienia jeszcze jednej fali exp przed urlopem to by nic się nie wydarzyło, no nic, za błędy się płaci, brawo
Też byłeś na moim celowniku ale ciężko było znależć okno żeby do ciebie wlecieć tym bardziej graty dla Tomasa i Tobie szo
brawo
o to chodzi