Posts by Shalony

Master of disguise. Naucz się Respect, że kiedy wytykasz komuś palcem, cztery w twojej własnej dłoni wskazują na ciebie... Nie jednego byś mógł podszkolić w kupowaniu kont m.in. właśnie na ariesie...

a ja chciałbym zgłosić, że ten cudowny symulator nie działa. Parę dni temu wrzuciłem coś niewielkiego ( do 20 tys statków ) i od tej pory status dla tej symulacji i każdej nowej widnieje jako:

Symulacja w toku...

I mogę sobie kasować każdą symulacje, dawać na nowo i status jest ten sam.

Po za tym primo - ten symulator nie podaje najważniejszej informacji - ile recków jest potrzebnych do zebrania złomu. Co za tym idzie musimy iść do innych działających symulatorów, które to podają

albo zrobic dwa proste rownania na kalkulatorku (ladownosc swoich recy chyba kazdy wie jak sprawdzic), co zajmuje raptem 10s :))... ogolmie to dziwie sie ze tylu graczy jeszcze sobie w infinity nie zlinkowalo log sima... ludzie kto o zdrowych zmyslach uzywa tego oficjalnego symulatora :trollface:...

Zamiast dywagowac jakie ma miec staty serwer ktory znowu padnie po miesiacu lepiej byscie sie zajeli powaznymi projektami jak np polaczenie wszystkich ogejmow w jeden miedzynarodowy... po co nam 100 uniwersow na ktorych gra po 10 graczy??