W jednej z kolejnych wersji (albo jest już na PST, albo dopiero będzie) to poprawią i artefakty zdobyte także ponad limit będą liczone do osiągnięcia.
Jeśli to prawda, to świetna wiadomość
W jednej z kolejnych wersji (albo jest już na PST, albo dopiero będzie) to poprawią i artefakty zdobyte także ponad limit będą liczone do osiągnięcia.
Jeśli to prawda, to świetna wiadomość
Pytanie do 47 osiągnięcia. Limit artefaktów na koncie to 3600. Jeśli ktoś już ma rozbudowane wszystkie badania na koncie na każdej planecie, a z eksp wpadnie maksymalny limit artefaktów, to następnych już nie dodaje. Jak wtedy ukończyć to zadanie?
Mam to samo, ale jest rozwiązanie tego, trzeba ponownie odblokować poziom badania np 3, bo każdy kosztuje 600, przy czym zmusi Cię do kolejnego marnowania czasu, na loty po artefakty.
Pomimo niskiego zysku w deu, to i tak zysk jest bardzo dobry
Gratuluję
Obrońcy Szo.
Pięknie weszło, paliwka starczy na kolejne loty
Obrońcy Szo.
Wypada pogratulować Bardzo ładnie Selavi i miłego przetopu
Obrońcy Szo
Można zaliczyć zadnie w apce
moznaby pewnie, gdyby w apce zadanie nie podmienilo sie na inne.
tam mam "Zaloguj sie do Ogame" - ktore w aplikacji nie dziala, probowalem sie przelogowac kilka razy i niestety
wiec
Współczuję, ale przyznam się, że ta apka niemiłosiernie mnie wnerwia
nie zalicza zadania "Otworz ekwipunek"
mimo przeklikania sie przez caly ekwipunek i z poziomu sklepu, i z poziomu podglad -> pasek itemow -> Do sklepu/ekwipunku -> przeklikanie przez caly ekwipunek
zakladam ze przez to, ze ostatnio ekwipunek zostal przebudowany.
Można zaliczyć zadnie w apce
Z ciekawości - różne Uni mają różne zadania? Na U68 nie ma otwarcia Ekwipunku:
Jak nie ma , jak jest
Wybacz, ale pytanie jest z czapy.
W grze jest dostępny symulator, jak nie ten, to ten : https://battlesim.logserver.net/pl . Można sobie policzyć, albo poproś kogoś z sojuszu? będzie wiedział co zrobić.
Ostatnia opcja , to złomowanie u Handlarza za anty.
te 25k anty kiedy wpłynie na konto? Ruda
Od razu wpada anty na konto, jak wybierzesz nagrodę. W tym nie ma żadnej filozofii
A może byłaby szansa na powrót jako jednej z nagród "+15 pól do planety"? Ostatnio same "+9" się pojawiły. Może nawet "+25" by można było zdobyć? Z takiej nagrody chyba każdy byłby zadowolony
Mogliby zrobić taką opcję, jak w dopalaczach budynków, surowców itp. Mocno by mnie zainteresowała opcja platynowa 40 pól
Ktoś tu jest liderem w RW , Gratulacje, bardzo fajny zysk
Obrońcy SZO.
Gratuluję ST. ładny strzał
Szo Seba, dasz radę
Gratuluję, świetne RW zysk na super
Obrońcy Szo.
Gratuluję starcia, i życzę kolejnych śrubek do spakowania.
Alleluja i do przodu