Graty Selavi, super zysk ![]()
Dobry bait ![]()
Obrońcy odbudowy ![]()
Posts by Hamster:)
-
-
Z bonusem + 1000?
Bo jak mnie pamięć nie myli, jak rozwijałem labki do LF, to nigdy nie przekraczałem 4k artefaktów
-
Rany, FINEZJA1 ile w tym masz bólu
, w sklepach nie ma artefaktów, trzeba się pofatygować w galaktyce i uzbierać je co do ziarenka
. Pomyśl o tym, że to takie ogejmowe grzybobranie, i a nóż się uda 
Event z artefaktami to dosłownie jedyny event, na którego zapowiedź patrzę z psychicznym bólem, który jest związany ze świadomością, że znowu to guano trzeba będzie zbierać.
Cóż, mamy dyscyplinę olimpijską w narzekaniu
i w tym przodujemy, a jej główną nagrodą, są próbne loty po artefakty
i wiosłujemy 
to są fakty o artyleriach

-
Zależy, jeśli chcesz być niedzielnym flociarzem, to ludzie, żeby trochę podbić kopalnie. Jeśli full flociarz, to mechy, żeby podbić przede wszystkim LF.
To jeśli chciałabym zostać "full flociarą" to wtedy mam zrobić mechy na wszystkich moich planetach jako główną formę życia a badania mieszać wtedy z wszystkich form ? Czy na przykład 2 planety mechy jako główna rasa + jakaś inna rasa na pozostałych dwóch aby wzmocnić np. gospodarkę
Możesz mieć mechy na wszystkich planetach, a badania można miksować

-
-
Gratulacje Imperius, fajny zysk
i kolejnych ST 
Obrońcy odbudowy
-
Gratulacje Zefir
, fajny zysk.
Jak sobota to do Lidla, a tu, jak Sobota to do Esteka
Obrońcy odbudowy. -
Hmm, nie wiem jak mają inni górnicy, bo w moim przypadku nie było aż tylu lotów. Zrobiłem 176 expów i ściągnąłem 66 632 anty. Uważam, że jak na górnika to słabo mi wyszło, chyba że się mylę.
-
Oooo , Gratulacje Spawacz

Obrońcy odbudowy
[ciach]
Moderator Ruda:
Komentarz do usuniętego posta ciach -
Gratulacje Selavi, duży ten chocapic

Ładna ilość pancków
Obrońcy odbudowy
-
Podzielam zdanie przedmówcy

Też nie miałem się udzielać, ale krew mnie zalewa, jak czytam wylew broniących furiatów Kromaka, że te RW jest ok, pomimo tego, że miał Spawacza w buddy.
Te RW nie jest ok!, w żadnym wypadku. Tez się spotkałem z takim wyczynem na unii sezonowym, jak gracz miał nie w buddy i zaatakował, i też protestowałem na pw i nie umiał sensownie się z tego wytłumaczyć.
Spawacz, jaki jesteś taki jesteś, i nic do Ciebie nie mam, i nie godzę się na takie RW. To co zostało osiągnięte przez Kromaka, nie godzi się w czystą etykę tej gry, i jakiekolwiek gry !.
Nie wiem jak to się rozstrzygnie, to wie i tylko sam Spawacz, mimo wszystko z literą uczciwości, życzę Ci odbudowy, a chama bana. -
Graty Impek, złom pod dom, dobra obrona

-
Ustalmy jedno, że w tej grze nie ma bunkrów
, są tylko zasieki, a zasieki się tnie takimi narzędziami 
Graty Ygrek
Obrońcy ... obrońca wykonał plan
-
Odbudowy Tyka, to wina mechaniki tej gry

Agresorowi graty wyczucia. -
Gratulacje Selavi
, ładnie się obłowiłeś 
Obrońcy odbudowy
-
Graty Cycu
Piękny wlot, piękna ilość Kr 
Obrońcy odbudowy
-
Gratulacje Impek, kolejne ST
. Ładny wlot, wr skromnie poszarpało, jest git 
Obrońcy odbudowy
-
Można wąsko wejść i wyjść z pełnymi walizkami towaru. Graty Imperius

Obrończy odbudowy
-
Gratuluję starcia, % makabryczny i zysk również.
Gratuluję rekordu ACS
Rany, 2mln gęsi padło
. Nie wiem ile czasu zajęło Mrocznemu, zebrania takiego sporego stada
. Życzę odbudowy 
-
Graty Impek
bardzo dobry zysk 
Obrońcy pakiecik