Incek gratki
% fajny widać który sojusz zaczyna panować na uni
hahaha mozecie sobie siebie zaorac w soju nie na uni taki pl zejdzie i ora was wszystkich lajzy za naty pobudowane
Incek gratki
% fajny widać który sojusz zaczyna panować na uni
hahaha mozecie sobie siebie zaorac w soju nie na uni taki pl zejdzie i ora was wszystkich lajzy za naty pobudowane
Czy ja powiedziałem ,że nie kupuje paczek? Nie rozumiesz mojej wypowiedzi nadal.
ile paczek na iglaka polecialo od gotha?? przeciez ty anty nie kupujesz bez paczek grasz ok z twoim eko nie nie kali ale koledzy pomagaja wrocilem zeby ciebie rozjechac
bedziesz na pz i nikt ci nie pomoz
widzimy sie w galiTakich jak Ty jest ustawiona kolejka, tylko najpierw będziesz musiał się dopachać.
EkoHima nie prowokuje i nie obraża.
Wyżej masz przykład swojego sojusznika.
zapraszam na disko zeby tu nie smiecic
i tego nie uniesiesz bo nie masz kochones w kolo widzisz winnych popatrz na wlasne zaplecze 3 na dozywotnim banie kolega co chwile na banie wisi a ty mnie chcesz pouczac dawaj na disko pw poszlo z moim bio
i tu guff pisze ci ze ja pisze jako ja a nie jako sojusz bo nie bede calego soja wciagal w nasze twoje klamstwa tak ja to pisze jako ja nie jako soj
[mniam]
Moderator kasai:
Piosenka z wulgaryzmami usunięta.
Display MoreJednak Smyk na banie z Godlakiem wiec odp sama sie wyklarowała.
Kili Jestes takim primitywem i chciałes napisac cos mądrego,ale się upokorzyłes. Poświęcę Ci ostatni raz czas.
To typowe zachowanie ekohimy - sprowokować / obrazić itp. Nic nie napisałem ,ze nie ładuje w anty,ale tego nie zauważyłes.
Napisałem Ci "wiekszkosc z st" nic wiecej ,ale Ty juz sobie dopowiedziałes reszte. W dt i mt gracze wożą sure ,czasami tej sury jest sporo wiec to tez sa pkt. Ty tego nie zrozumiesz jaskiniowcu. Gracza roku juz mam na unipoprzenosiłes planety za 240k anty i dostałes bana.
smyk wyjasni to i pokka gmonia ze da sie grac utcziwie a nie jak carlos kupije sure od top 1 i sie cieszczy trzeba zglaszac
Gothe ma za mało z paczki. Jak cos to od Majsa albo od GHOSTA biore z Turcji tylko on słabo po niemiecku gada
Kili Teraz pokaż czy masz odwage i powiedz wszystkim za co dostałes bana bo wypociłes i wylałes swoje żale obrażając mnie, wymyslając swoje teorie po swoim BANIE wiec napisz wszystkim teraz bo wszyscy jestesmy ciekawi za co dostałes bana bo przeciez Ty jestes niewiniątko.
a ci odpowiem ban jest za multu z moonowkami nie z monowka sam wiesz kogo zglaszales
ty mi napisales ze masz pkt legitnie za latanie tym czasem masz ponad 6kkk pkt a w zniszczonych nie cale 1kkk to te bujdy mozesz slac dla swoich przydupasow
ile paczek na iglaka polecialo od gotha?? przeciez ty anty nie kupujesz bez paczek grasz ok z twoim eko nie nie kali ale koledzy pomagaja wrocilem zeby ciebie rozwalic
bedziesz na pz i nikt ci nie pomoz
widzimy sie w gali
nie chce nic gadac smyka znam w u czasu
moze to potwiedzic zawsze gral utcziwie i ten ban hmmmm co by sie zrobil lakomczuszek na 33kk surki ??
watpie w to [mniam] taki carlos mi pisze ze nie laduje anty ma pkt za zniszczone a kiedy on ma zniszczone nie cale 1kkk a 6kkk pkt i mi pisze gamon ze on to zarobil chce zrobic debila z kogos jak sam jest debiem i nie wie co pisze kupuj dalej surke w koncu cb uwala
smyk wyjasni to i pokka gmonia ze da sie grac utcziwie a nie jak carlos kupije sure od top 1 i sie cieszczy trzeba zglaszac
hahah zaraz posypie sie ... wiadomosci i jak to dziala
/S
1.Wygrywa osoba, która napisze drugi post pod swoim, po upływie 24h.
przydalo by sie
Display Moredziwne starce 2 raxy obrocic gs na flo cos niemozliwego
Chev, konto Xtrema stało bfs od miesięcy
dibo przeklikal gsy i lot.
Gratki Dibo
Luther ubity a to najważniejsze
ok jak tak to ladnie zaorany byl pewny siebie i to go przeroslo
gratyKili Szkoda tylko Xtrema, bo gościu w porządku a dał konto pod opiekę takiej mamejce jak Luther i efekt widać wyżej
wiesz jak to jest konto oddane konto zezlomowane
znam to na wlasnym przypadku kilka kont oddalem i poszly na zlom teraz nie oddam bede kasowac
jak po zlomie chcialem ci sprzedac to nie chciales
bo nie zawsze jest dex potrzebny jak mamy nadmiar to jest a kilka lotow i dexu brak
pograj flo zobaczysz co i jak ile fsy kosztuja
Temat przeczyszczony, "nagrody" w drodze.
PS. Nie wiem czy ktoś to sprawdzał empirycznie, nie mniej jestem dosyć mocno przekonany, iż gruz jest dosyć niestrawny, proszę nie zachęcać do jego spożycia!
tak masz racje grus i inne zeczy na to wplywaja na przyklad dobre doktory a dzieciaka zabiera glowe zachowuja sie jak dzieci w przedszkolu zal na to patrzec
to tylko lot po zlosci i zeby sie pochwalic 10kk nn lol ale wyczyn
nie gratuluje bo nie ma czego
Pieknie to wyglada oj doktor zrobil nam niedziele
powoli bedzie odebrane to co my stracili
graty
wracamy do gry pobawimy sie
Graty Incek !
Też miałem przyjemność lecieć na obrońcę ale się dobrze pilnuje
Obrońcy
heheh chciales napisac pilnowal juz nie ma co pilnowac
gz inc
ooo a tu znowu śmieci z ekspedycji złapałeś a nie flotę
zlap ty takie smieci i pochwal sie nimi
hefi gz klep flo dalej bo wiesz jak ja uzywac
Gratixy
nie wiedziałem że jest taki gracz
mysle ze 44444 niszczarek by też wystarczyło
heh wole 777
gz starcia klep dalej nn sa fajne
Na discu czytamy, że ponoć to i drugie starcie kupione
no ale czemu nie, jak GO i tak mają to w dupie więc
za dymanie pilnujących porządku
Starć to nie ma chyba co gratulować
kupione czy nie nie wnikam ale co do naszego go masakra maja nas w du... na ticeta odpisza po tygodniu bo czasu brak art kase zarabia za frre bo ma nas w du... kiepskie czasy mamy
ja zaraz bana za to wylapie
graty starcia