Posts by chev36
-
-
-
zgadza sie
-
jak by nie bylo fajnie latasz i zawziety jestes graty oby tak dalej
toge pana ciezko bylo wyskanowac a co dopiero w recki zapakowac
szo maryska -
to i ja sie wpisze zeby nie bylo szczekacze sie juz wypowiedzieli to mozna napisac
ladnie nas zalatwiliscie szefu szo bo jak by nie patrzec ja cie na ta mine zaprosilem ale my wiemy jak bylo a szczekacze niech dalej ujadaja (kawarana jedzie dalej) tyle im zostalo polowa z was szczekaczy jestescie i bedziecie pionkami bo latacie na kupione tak RespectTeam potrafisz zlomowac kupione
a co do reszty wpisow jestem bylem i bede szczekaczem olszyn3k ty niemoto jestes najwiekszym penera calego uni
wracajac do rw graty szkoda ze pan carlos tak szybko wstawial ze nie ogarna do konca poprawnie rw ale nie ma co sie dziwic jak to niemota pod skrzydlami tak samo jak wiekszosc graczy z u quasar
pozdro sojChev a moze Ci przypomnąć kto na Ariesie kupowal konta?
pierw dostales gonga od 2 turasów z topki bo Cie z pzta wyliczyli , nastepnie przejoles kolejne konto i dostales bana.
Oczywiscie pewnie kupione , wiec teksty w stylu ,, potrafisz zlomowac kupione'' to dziecinne teksty chyba nie dorosles do swojego wieku.
Skaczesz po uniach i wyłapujesz gongi , moze zacznij w coś innego grać.
A odnośnie mojego stylu gry , aktywności w starciach to bardzo ale to bardzo Ci brakuje.
Pozdro!
zadnego zloma ani bana nie dostalem na aries na konto siadlem 10 wrzesnia poklikalem z 2 dni i dalem u wiec zbadaj sprawe a pozniej pisz takie glupoty
-
-
to i ja sie wpisze zeby nie bylo szczekacze sie juz wypowiedzieli to mozna napisac
ladnie nas zalatwiliscie szefu szo bo jak by nie patrzec ja cie na ta mine zaprosilem ale my wiemy jak bylo a szczekacze niech dalej ujadaja (kawarana jedzie dalej) tyle im zostalo polowa z was szczekaczy jestescie i bedziecie pionkami bo latacie na kupione tak RespectTeam potrafisz zlomowac kupione
a co do reszty wpisow jestem bylem i bede szczekaczem olszyn3k ty niemoto jestes najwiekszym penera calego uni
wracajac do rw graty szkoda ze pan carlos tak szybko wstawial ze nie ogarna do konca poprawnie rw ale nie ma co sie dziwic jak to niemota pod skrzydlami tak samo jak wiekszosc graczy z u quasar
pozdro soj -
to juz jest nudne
-
jak trza to trza
-
nom a jutro juz sroda
-
raczej nie dobry
-