Posts by Pan_z_chrzanowa

jedne paczkomaty się napinają a inne nie. To nie ma związku. Leczenie kompleksów polega na tym, że ktoś chce być "najlepszy" kosztem pakowania kasy w coś co jest prostą grą internetową. To tak jakbyś sobie dokupywał figury w szachach, płacisz i dostajesz 2 dodatkowe królowe, jeździsz na turnieje i wygrywasz z wszystkimi bo oni nie chcą wydawać takiej kasy. I co, o czym to świadczy? Może o tym że delikwent potrzebuje poczucia bycia najlepszym mimo że to fake. Innego powodu niż problemy emocjonalne nie ma...

Prosta piłka: umiesz dobrze grać w tą grę to albo grasz bez wspomagaczy i złomujesz dużo. Trochę gram w tę grę i widziałem sporo takich graczy, da się. Taką grą z paczkomatem nie wygrasz, ale przynajmniej grasz uczciwie. A to czy ktoś się pushuje to inna sprawa - to dokładnie tacy sami looserzy jak paczkomaty, tylko mają mniej kasy w portfelu.

Dospawanie niszczarek czy rozpurek i używanie ich w akcjach z lotki dawało okazję do złapania kontry mając na uwadze twoja bliskość oraz ilość krążków oraz różnice poziomów w naszych napędach 😁

Wszystko było dobrze przemyslane i policzone 😎

Tylko bierzesz pod uwagę fakt ataku... Statki sa tez do obrony, musisz patrzeć w kilka stron, np do fermingow wystarczylaby polowa z tego co masz.:p jakby Ciebie na kontrze złapał tak koniec nawet podstawy czyli lmow nie masz

niby jakby miał zamiast tych kr-ów niszczarki/lm-y/cokolwiek to by mu coś pomogło? :D Widziałeś ile ten paczkomat ma floty?

koleś zrobił sobie flotę taką jaką mu pasuje. Popełnił błąd i paczkomat ten błąd wykorzystał. Podobnie jak resztą ludzi z topki która padła. Ta gra to gra błędów.

Problem jest gdzie indziej: jeden facet wydał chore pieniądze i przez to uzyskał taką przewagę, że nikt nic nie ma szans zrobić. Koleś nawet fs-ów nie musi robić. Pytanie czemu nie założył konta na starszym uni i nie wypaczkował się do 28kkk pkt? Może dlatego że wtedy musiałby grać z równymi sobie? Lepiej na młodym uni rozwalać wszystkich po kolei na zerowym ryzyku...

Tak wygląda współczesne ogame - poletko do leczenia kompleksów...

oczywiście patrząc na liczby to jest to % absurdalnie duży. Nie znam obu graczy i zastanawia mnie ile z tych flot powstało dzięki systematycznej pracy w grze, a ile dzięki włożonej kasie. I nie piszę to złośliwie, po prostu patrząc na wielkość kont z topek różnych uni to łapię się za głowę. Wygląda to jak wyścig portfelów, którego nie rozumiem, bo równie dobrze moglibyśmy podziwiać starcia kilkadziesiąt razy mniejsze ale zrobione flotami powstałymi bez anty. I jakoś chyba by mnie te cyferki bardziej cieszyły... smutno jest patrzeć na ten ogame dzisiaj ;( Pozdrowienia dla graczy, którzy grają za darmochę

dawno nie widziałem takiego paczkomatu jak ten koleś. Zrobić 10kkk punktów w 2.5 mies to naprawdę trzeba mieć nieźle w głowie poprzewracane. Takiego bluesa można jeszcze jakoś tam zrozumieć, ma kompleksy i chce sobie kupić przewagę w gierce, żeby je leczyć. Ale tu koleś zrobił 10x więcej punktów niż wszyscy pozostali gracze razem wzięci na serwerze, nawet nie wiadomo po co mu taka przewaga.

Bardziej niż te stki interesowałoby mnie diagnoza zdrowia psychicznego delikwenta...