Display MoreDisplay Morepo pierwsze: nieprawdą jest, że Donatello nie grał na koncie po tym jak napisał na forum, że bierze wieczny urlop. Natomiast czy potem grał na koncie, kiedy konto zostało zezłomowane - tego nie wiem. Fboss będzie twierdzić że tak, bo się aktywki zgadzały i chcą wierzyć że się zemścili, a on będzie mówił że nie. Jak widać jest tylko gównoburza
umiejącemu grać nie stanie sie krzywda bez różnicy na punkty
kolego tutaj bez sensu manipulujesz, każdy kto wie jak działa ta od razu zobaczy. Nie rób z czytających idiotów.
Oczywiście, że umiejący grać będzie unikał zezłomowania. Ale to nie znaczy, że to jest RÓWNA GRA. Przez to ile wydaliście kasy z kolegą top2 nikt nie jest w stanie wam zagrozić, zawsze to ty będziesz polującym, a nawet najlepszy gracz nie ma szans na sensowną grę - może tylko unikać zezłomowania, bez szans na atak na twoją główną flotę. Poczekajmy na uni-fusion i zobaczymy jak wam pójdzie gdy na uni pojawią się gracze z porównywalnymi zasobami do waszych. Z tego co słyszałem to pójdzie ci słabo, bo nie masz umiejętności.
Oczywiście gracie zgodnie z regulaminem (który stworzony został przez GF, żeby was doić z kasy) - tego wam nikt nie odbiera. Ale nie opowiadaj, że to gra w której decydujące są umiejętności, bo to śmieszne
Nie jesteś na top1 dlatego że jesteś najlepszym graczem, tylko dlatego, że wydałeś najwięcej kasy - temu nie da się zaprzeczyć.
I uprzedzając głupie docinki, jak to w internetowej gównoburzy: 1) mam w 4 literach Donatello i jego (ewentualne) przekręty, nie jest moim kolegą, 2) już od jakiegoś czasu nie gram w tę grę przez to jak ona wygląda przez pay-to-win.no to widać właśnie że nie grasz w te gre bo gówno wiesz i głupoty opowiadasz jedyne co ja sobie mogłem kupić za pieniążki to skok w przyszłość z moimi punktami to powiedzmy z rok w przód max obecnie idzie śmiało mnie dogonić a nawet przegonić grając aktywnie expedycje bez rozwiniętych mocno fz dają średio 2kkk MSU dziennie przy rozwiniętych fz zysk dochodzi do 6-8kkk MSU dziennie kwestia czasu nim mnie pozostali dogonią i tak jak mówiłem jak umiesz grać w te gre to nic ci nie zrobi nikt o ile nie popełnisz błędów i ogólnie to co o mnie myślisz czy tam reszta myśli to ci odrazu powiem gdzie to mam
daleko i głęboko
ja gram dla swojej przyjemności a nie żeby jakieś dzieci zadowalać którym mama pieniążków na antymaterie nie dała i mają ból pośladków i nic innego nie pozostaje im jak płakać na forum jaka to gra zła nie podoba sie to wypad i nie graj
Podoba mi się to, że piszesz o zyskach z ekspedycji nie mając pojęcia o co chodzi. Średni zysk dzienny 6-8kkk to można mieć tylko poczytaj na forum ile czasu potrzeba na rozwinięcie konta do takich form życia bez pomocy anty.
Z tym nadrabianiem strat: popatrzyłem na mmorpg i masz ponad 800kk pkt militarnych, twój kolega z sojuszu niejaki Pan Smith, ma tych pkt 10x mniej. Tak, zakładając, że już więcej nie będziesz wydawać na anty, a on będzie grał cały czas, to faktycznie kwestia czasu gdy cię dogoni (szczególnie, patrząc na twoje umiejętności ). Pytanie kiedy to będzie, nie szybko, do tego czasu uni już będzie martwe.
I nie zrozum mnie źle: wydawaj dalej, mam to gdzieś, jeszcze głębiej niż ty innych graczy ;). Masz przyjemność z wydawania kasy na ogame - twoja kasa. Tylko parę uwag: 1) jeśli ktoś nie wydaje na ogame to nie znaczy, że jest dzieckiem albo brakuje mu do pierwszego. Są ludzie (tak, wiem, trudno wam w to uwierzyć), którzy mają sporo kasy ale nie chcą wydawać paru tysięcy zł na grę przeglądarkową, 2) nie rób tu z siebie guru, który zjadł wszystkie rozumy, tylko dlatego że jesteś na 1 pozycji w rankingu - jak już ustaliliśmy ta pozycja wzięła się z czegoś innego niż umiejętności, 3) zanim coś napiszesz o tej grze to poczytaj forum albo zapytaj kogoś o większym doświadczeniu, 4) nie zachowuj się jak 10latek obrażając kogoś, kto wytknął ci błędy, 5) postaraj się poprawić język polski, bo kropki i przecinki to nie jest twoja mocna strona, 6) wyluzuj trochę , to prosta gra, nie sprawa życia i śmierci
Miłej gry kolego.