Yerpen idzie w ślady Arlo
Posts by Ashwagandha
-
-
ARLO powinien zmienić nikt na stały dostawca graty
-
U mnie jest 11 poziom na wszystkich planetach i uważam że więcej nie ma co podnosić nie opłaca się.
-
Gratulacje Grześ tak trzymaj
-
No i to jest Twój poziom Catch~~ zero gry z Twojej strony tylko co możesz zezłomować to własnego pusha. Gratulacje dla obrońcy i miłego przetopu
-
Graty wlotu! Miłego spawania
-
Biedny ten Arlo,
Graty i miłego przetopu
-
Świetna robota Miłego przetopu kolego !
-
Dobre starcie, gratulacje!
Miłego przetopu!
-
Czyścioszek takie coś piękne się ogląda, miłego przetopu
-
No no graty cały czas do przodu
-
No no no widzę że ładnie z tematem lecisz i się nie zatrzymujesz Miłego przetopu a z oszustami tak właśnie trzeba postępować. Pozdrowienia dla "przyjaciela" Catchme
-
Tak trzymać chłopaki miłego przetopu i oby więcej takich lotów
-
Świetna robota chłopaki, dla Luznego szybkiej SzO
-
Dobry poranek
-
Zacne stracie, przyjemnie się na to patrzy. Miłego przetopu a obrońcy odbudowy życzę.
Pozdro
-
Kulisy akcji dla zainteresowanych:
Blue Cherry był obserwowany przez kilka dnia gdzie robi Fsy i w jakich porach. Była luka czasowa na tyle aby ściągnąć moona i tak też się stało, moon padł i wyklikana została zawrotka stacji, akcja standard.
Natomiast jeśli chodzi o złoma na Astralu jest on powiązany z tą akcją na Blue Cherry. Z moich obserwacji wywnioskowałem że Blue Cherry widząc to że został wyklikany i że nie ma szans obrony dogadał się zę Astral wbije się ze swoją flotą przed moją i to on go zezłomuje ( kto miał złom dostać czy Astral czy miał on zostać zwrócony do Blue Cherry w to nie wnikam). Więc bacznie obserwowałem Astrala i nawet miałem dobry pomysł jak nie dopuścić do tego aby to Astral skasował mu flotę. Niestety Astral ułatwił mi akcje i popełnił błąd, czekając na to aż wróci Blue Cheremu flota a trwało to jakieś 10godzin , Astral nie chciał dać mi wyskanować swojej floty więc latał z nią na fsa i to bardzo głupiego fsa bo latał z księżyca na planetę pod moją fala. Więc jak można się domyślić widząc to co robi Astral nie mogłem zostać obojętny i wystartowałem na tą flotę stacjonuj Astrala, próbował jeszcze zawracać stację ale spodziewałem się tego i tak jak Blue Cherry on też został wyklikany z zawróconego stacjonuj. Takie to właśnie są kulisy obu złomów.
-
Dnia 17-08-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Ashwagandha [FURIA]
Ciężki myśliwiec 22.511
Krążownik 9.398
Okręt wojenny 5.423
Statek kolonizacyjny 6
Recykler 2
Sonda szpiegowska 1.147
Bombowiec 4.299
Niszczyciel 5.468
Gwiazda Śmierci 56
Pancernik 2.696
Reaper 2.056
Pathfinder 13.369
Pancernik 552.973 ( -2.582 )
Agresor stracił łącznie 219.470.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 3.850.076.000 jednostek.
At these space coordinates now float 1.492.499.400 metal, 1.042.157.900 crystal and 314.024.900 deuterium.
Agresor przejął łącznie 85.674.811 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 1.450.079.309
Kryształ: 964.372.874
Deuter: 300.434.828
agresor zyskał łącznie 2.714.887.011 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -2.089.721.909
Kryształ: -1.411.011.974
Deuter: -435.016.928
obrońca stracił łącznie 3.935.750.811 jednostek.
-
Graty, zacny zysk, miłego przetopu
-
Ashwagandha nie chciałem w jakikolwiek sposób żebyś tak to odebrał, nie chodziło mi o Ciebie konkretnie tylko o dysproporcje punktowe i rozmiary floty, wyłączając twoja flotę uważam ze swoją budowałem sensownie mając na względzie co kto ma i czym lata na Uni
Rozumiem Cie o co Tobie chodzi ale rozmiary pkt między nami jakie piszesz we flocie nie miały wpływu na to czy dostałeś złoma czy nie bo na Ciebie nawet by wystarczyło 600k pancy. A taką ilość na uni ma kilka osób w tym Twój kolega Catch~ więc byłeś łatwym kąskiem do zezłomowania bo jak wspomniał Angelo trochę źle dobry skład floty miałeś.