Posts by Mr Domestos

Ja tylko rzuciłem propozycję ankiety, a zostałem zaatakowany, ale widać taki już zwyczaj na forach. Niech się ludzie po prostu wypowiedzą kto za i przeciw.

Jeśli większość będzie na nie lub team oleje temat to sprawa jest jasna.

W tym temacie większość się wypowiedziała już, więc nie widzę sensu powtarzania ankiety. Do tematu można wrócić za pół roku lub rok jak ludzie doświadczą nowego stylu gry.

Dla mnie ogólnie zmiana na lepsze, dzięki niej postanowiłem wrócić do gry.

Cześć wszystkim,

Po kilkuletniej przerwie postanowiłem wrócić do gry.

Widzę sporo zmian, jedne na plus inne na minus.

Zobaczymy jak to będzie 🥹

Czy uzasadnienie jest istotne?
    Pokojową chciała większość bo nie chciało im się zwozić surowców po 4h.

Mi się nie chce czekać na złomowanie 3h w jedną stronę przez cały układ. A czy jest więcej takich ludzi na Kalyke, niech rozstrzygnie to ankieta.

Tak, uzasadnienie jest istotne bo po co robić ankiety które i tak nie mają szans realizacji?

"Pokojową chciała większość" < uzasadnienie robienia ankiety jest

"Mi się nie chce czekać na złomowanie" < uzasadnienia nie ma, chyba że uważasz że administracja ma robić ankiety na życzenie każdego pojedynczego gracza

Uzasadnienie dla pokojowej było takie samo jak podałem dla wojennej, tylko w skrócie. Za pokojową było dużo za i przeciw. Ankieta rozstrzygnęła sprawę.

Skoro uważasz że większość nie chce wojennej x2, to czemu tak się boisz ankiety?

Uważam że dalsza dyskusja i przerzucanie się argumentami nie ma sensu, ankieta rozstrzygnie temat tak samo jak było z pokojową. Większość zadecydowała.

ja bym poszedł dalej. Przywalić wszystko x15, a GS x 1500 bo mi się nie chce czekać na zniszczenie księżyca. Do tego wszystkie konta eko, raz dziennie mają się wystawić i oddać połowę dziennego przyrostu Mr. Domestowi, bo tak.

To żeby zwolennicy pokojowej nie byli poszkodowani to też x15

Widzę że kolega namawia do pushu, to chyba nie legalne jest.

Nie do zatrzymania!☠️

Jakieś uzasadnienie tej zmiany? Zmiana prędkości pokojowej wynikała z dużej ilości migrantów z unii o układach 1/2/1 lub 1/4/1 co przełożyło się na większość w ankiecie.

Po co robić ankietę w której za zmianą będzie pewnie kilka procent graczy?

Czy uzasadnienie jest istotne?
    Pokojową chciała większość bo nie chciało im się zwozić surowców po 4h.

Mi się nie chce czekać na złomowanie 3h w jedną stronę przez cały układ. A czy jest więcej takich ludzi na Kalyke, niech rozstrzygnie to ankieta.

Ruda prośba o ankietę w tym temacie

Wojenna + obronna x2