Posts by Pielgrzym

Ruda czy udało się skontaktować z zespołem centralnym?

Eventy się pokończyły, a jakość ekspedycji dalej na stabilnym (dużo niższym niż poprzednio) poziomie. Mam co prawda małą próbkę (150--180 ekspedycji/doba), ale nie ma tutaj żadnych pozytywów.

Jedyne co to widzę, iż można znaleźć większą ilość surowca (kilka dni temu wpadło mi 315kk metalu) ale ogólnie ekspedycje są o kilkadziesiąt procent słabsze.

Ostatnie dni pokazują, że jednak sytuacja nie jest normala/lepsza niż to co było przed patchem.
    Ilość antymaterii znajdywanej na ekspedycjach zmalała (bonus z FŻ chyba nie działa), Ilość surowców też zmalała i u mnie wygląda to tak jakbym wcale nie miał bonusu do Odkrywcy (Badanie T3S6)
    Ruda czy już jakiś feedback od teamu był?

Ogólnie po kilku dniach obserwacji faktycznie nie trafiam dużych znalezisk (zazwyczaj 1-3 razy na dobę wpadało 280kk metalu z jednej ekspedycji, obecnie najwięcej to 120kk. Pomijam Kryształ i deuter gdyż tam jest raczej stagnacja niezależnie od patcha :)

Z drugiej strony widzę, iż średni zysk z ekspedycji mi podskoczył i przy wysłaniu 150 ekspedycji mam 2,6-3,0 kkk (M+K+D), przed patchem było to 2,2-2,4kkk.

Badania i boosty FŻ mam raczej marne.