Ruda czy udało się skontaktować z zespołem centralnym?
Eventy się pokończyły, a jakość ekspedycji dalej na stabilnym (dużo niższym niż poprzednio) poziomie. Mam co prawda małą próbkę (150--180 ekspedycji/doba), ale nie ma tutaj żadnych pozytywów.
Jedyne co to widzę, iż można znaleźć większą ilość surowca (kilka dni temu wpadło mi 315kk metalu) ale ogólnie ekspedycje są o kilkadziesiąt procent słabsze.
Posts by Pielgrzym
-
-
Ostatnie dni pokazują, że jednak sytuacja nie jest normala/lepsza niż to co było przed patchem.
Ilość antymaterii znajdywanej na ekspedycjach zmalała (bonus z FŻ chyba nie działa), Ilość surowców też zmalała i u mnie wygląda to tak jakbym wcale nie miał bonusu do Odkrywcy (Badanie T3S6)
Ruda czy już jakiś feedback od teamu był? -
Ogólnie po kilku dniach obserwacji faktycznie nie trafiam dużych znalezisk (zazwyczaj 1-3 razy na dobę wpadało 280kk metalu z jednej ekspedycji, obecnie najwięcej to 120kk. Pomijam Kryształ i deuter gdyż tam jest raczej stagnacja niezależnie od patcha
Z drugiej strony widzę, iż średni zysk z ekspedycji mi podskoczył i przy wysłaniu 150 ekspedycji mam 2,6-3,0 kkk (M+K+D), przed patchem było to 2,2-2,4kkk.
Badania i boosty FŻ mam raczej marne. -
Zysk słaby, flota mała
Cud, że coś z tego wyszło