Mam pytanie odnośnie obecnego serwera z zadaniami sezonowymi. Trzeba tam zakładać planety 250+. jak założę planetę np 248 i dobuduje terraformef to mi zaliczy zadanie?
Posts by Ziemniaczanek
-
-
Chyba trzeba mieć budynek mety na 5lvl
dzięki
-
witam,
Dalczego nie mogę wysyłać wiadomosci do znajomych na nowych serwerach ??
Jak ktoś coś napiszę lub ja napisze to i tak mam komunikat "
- Aktualnie nie posiadasz żadnych czatów z graczami. Kliknij np. na liście graczy na wpis, aby rozpocząć czat lub napisz coś w swoim czacie sojuszu, oczywiście jeśli jesteś członkiem sojuszu.
"
-
Łap moje ustawienie LF pod Zbieracza.
super, dzięki
-
Co do częściowej nieaktywności, to pełzacze mają niestety kaganiec na bonusie 50%.
A co z ostatnim badaniem "Kolektorowe Wzmocnienie Rock`talów" warto je robić ?
-
witam,
Przeliczał ktoś może co się bardziej opłaca jako pierwsze badanie 3 pozimu badań dla Rocków jeżeli chodzi o produkcję surki (Gram zbieraczem) ?? Można wybrać "moduły kryształów jonowych" albo "sztuczna inteligencja zbiorowa" W przypadku tego pierwszego wyskakuje jakiś komunikat że to badanie jest częściowo nieaktywne jak się gra zbieraczem
pozdr
-
Dobra udało się. Zrobiłem tak jak pisał DiGriz. Pozajmowałem a następnie porzucałem planety w układzie i w sąsiednich gdzie były zajęte miejsca, Po migracji system mnie wrzucił mnie do najbliższego układu po prawej stronie gdzie było 15 wolnych miejsc. Także dzięki wszystkim za pomoc
-
Kurator Eko x10
-
DiGriz. Geniusz
Dzięki
-
kapsmik, to raczej odpada.
Plan mam taki że jak mi porozdziela planety, to będę męczył support o przeniesienie tak długo aż mi się uda
-
No ale jak mam je przenieść jak miejsca w układzie będą zajęte.
Chodzi mi o to abym miał 13 planet w jednym układzie plus 2 wolne miejsca. Docelowo chce zająć sam cały jeden układ słoneczny (tj 15 planet).... chyba ze każda moja planeta będzie mieć darmową relokację- to wtedy sam sobie układ wybiorę- tylko do kogo ma się z tym zwrócić (jak nie do supportu ?)
-
No dobra to do kogo mam napisać żeby wszystkie planety mi umieścili w innym systemie
-
Mam pytanie odnośnie fuzji serwerów.
Obecnie w układzie mam 13 planet i 2 wolne miejsca na pozycji 14 i 15 (saros 2:419). Chce przenieść konto na serwer Quasar tam w tym układzie są zajęte 2 planety. Chciał bym przenieść się do układu gdzie będę mieć takie ułożenie jak na Surosie tj 13 planet moich i 2 wolne miejsca (obojętnie jaka galaktyka). Czy przed przenosinami konta mam o tym informować support ??
pozdr