Chyba trzeba mieć budynek mety na 5lvl
dzięki
Chyba trzeba mieć budynek mety na 5lvl
dzięki
witam,
Dalczego nie mogę wysyłać wiadomosci do znajomych na nowych serwerach ??
Jak ktoś coś napiszę lub ja napisze to i tak mam komunikat "
"
Łap moje ustawienie LF pod Zbieracza.
super, dzięki
Co do częściowej nieaktywności, to pełzacze mają niestety kaganiec na bonusie 50%.
A co z ostatnim badaniem "Kolektorowe Wzmocnienie Rock`talów" warto je robić ?
witam,
Przeliczał ktoś może co się bardziej opłaca jako pierwsze badanie 3 pozimu badań dla Rocków jeżeli chodzi o produkcję surki (Gram zbieraczem) ?? Można wybrać "moduły kryształów jonowych" albo "sztuczna inteligencja zbiorowa" W przypadku tego pierwszego wyskakuje jakiś komunikat że to badanie jest częściowo nieaktywne jak się gra zbieraczem
pozdr
Dobra udało się. Zrobiłem tak jak pisał DiGriz. Pozajmowałem a następnie porzucałem planety w układzie i w sąsiednich gdzie były zajęte miejsca, Po migracji system mnie wrzucił mnie do najbliższego układu po prawej stronie gdzie było 15 wolnych miejsc. Także dzięki wszystkim za pomoc
Kurator Eko x10
DiGriz. Geniusz Dzięki
kapsmik, to raczej odpada.
Plan mam taki że jak mi porozdziela planety, to będę męczył support o przeniesienie tak długo aż mi się uda
No ale jak mam je przenieść jak miejsca w układzie będą zajęte.
Chodzi mi o to abym miał 13 planet w jednym układzie plus 2 wolne miejsca. Docelowo chce zająć sam cały jeden układ słoneczny (tj 15 planet).... chyba ze każda moja planeta będzie mieć darmową relokację- to wtedy sam sobie układ wybiorę- tylko do kogo ma się z tym zwrócić (jak nie do supportu ?)
No dobra to do kogo mam napisać żeby wszystkie planety mi umieścili w innym systemie
Mam pytanie odnośnie fuzji serwerów.
Obecnie w układzie mam 13 planet i 2 wolne miejsca na pozycji 14 i 15 (saros 2:419). Chce przenieść konto na serwer Quasar tam w tym układzie są zajęte 2 planety. Chciał bym przenieść się do układu gdzie będę mieć takie ułożenie jak na Surosie tj 13 planet moich i 2 wolne miejsca (obojętnie jaka galaktyka). Czy przed przenosinami konta mam o tym informować support ??
pozdr