Czy byłaby możliwość dodania opcji zmiany układu, jeśli w docelowym planety by się rozrzuciły? Wielbiciele koncepcji "cały układ mój" mają spory problem podczas fuzji.
Posts by Emmett Fitz-Hume
-
-
A co się dzieje z poziomem Astro gdy trwa badanie Astro? To jest jakaś paczka, czy od razu po wyborze nagród się dodaje?
-
W FAQ podane są jakieś "grupy". Czy chodzi o to, czy dane Universum było zbilansowane, dla flociarzy itd, czy o coś innego? Czy z Juno można się przenieść na dowolne Universum?
-
Ech i cały misterny plan... Człowiek dłubie, by wszystkie planety były w jednym układzie, czeka aż się miejsca zwolnią, a tutaj się okazuje, że po fuzji będzie dżudo jak się udo i mam sobie relokację zrobić w nagrodę, jak się nie udo. Po to mam w jednym układzie, by DT szybko latały, a jak mi gdzieś jedną planetę, czy tam dwie wywalą, to się wszystko przeciągnie i zepsuje. Das ist skandal!
-
Tak to jest jak człowiek zapisze sobie coś z forum i uzna jako pewnik:
Karotek musiał coś pomieszać.
-
Czołem. Coś muszę robić nie tak, gdyż mam budynki na 75, 78, 15, 11, a ostatniego poziomu badań mi to nie odsłania. O co chodzi? Populacja doszła tylko do:
Dostępne: 25.654.177.593
Formy życia T2 3.848.126.638
Formy życia T3 423.293.930
Mieszkanie 26.725.323.543
Nasycenie 25.654.177.593
Niedożywienie 0,271
Stopa wzrostu ±219.930,666
Bunkier 100