Posts by Czarny Pan

Razer, prędkość pokojowa ożywiłaby to uni i pozwoliła grać nie tylko zbieraczom i wojownikom, ale także odkrywcom. Szybsze expy - więcej surki, to więcej możliwości i zabawy.
    Ja rozumiem, że to może nie przejść, że tutaj jest totalna betonoza umysłów, ale ja też pamiętam czasy "pierwszych" uni i mi nie przeszkadzają zmiany, które idą w dobrym kierunku. Jedyne czego nie powinno być na takim eko uni, to flot wojennych x2 i więcej, bo jednak jest to spokojne uni i takie powinno pozostać.

Wybór między U68 (dziesięcioletnim) a Kalyke (rok-półtora starsze od Juno) to mega słaby wybór dla większości z nas grających na Juno.
    Na prawdę nie można dodać Uni docelowego Earth? Jest to jedyne w miarę młode Uni, z podobnymi ustawieniami prędkości jak Juno.

A już pozostawienie umarłego Kerberosa jako uni docelowe, bo hajs się musi zgadzać, a Juno do likwidacji gdzie gra na prawdę dużo ludzi jak na wiek serwera...

Na prawdę ktoś uważa, że wszyscy pójdziemy na Kalekę i wydamy po 10k zł na anty?

No i jeszcze jedno, co z + polami planet? Juno ma 15, rozumiem, że dostaniemy kolejne +15 jak przeniesiemy się na odpowiednie Uni?

Pozdro dla całego naszego Sojuszu. RW po dobrej stronie mocy.
    Cider - odpoczywaj na urlopie, ta akcja przejdzie chyba do legendy, złom z telefonu na przystanku :)
    Pai - mega RESPECT :) za akcje zdejmowania moonów i trafienie Kruka z jego flotą

Boczek - wyliczenie na sekundę! Dostajesz odznakę matematyka roku :)
    Nikoś - na Ciebie zawsze można liczyć

No i ja, jak zobaczyłem akcje, to nie mogłem sobie darować i musiałem zatankować statki na lot przez 4 gale, co Wy byście zrobili beze mnie :D

Pozdrawiam z całego serca także Starców, bo obleźli akcje z każdej strony i chcieli ją delikatnie sabotować, dlatego też lecieliśmy prawie wszystkim, aby któryś przypadkiem nie myślał o obronie kolegi :)

Obrońcy oczywiście SzO, szczególnie, że pogratulował, ponieważ to było chyba któreś podejście z rzędu.