Gratulacje Surp
Jak widać na załączonym obrazku delegacja czy brak zasięgu nie robi problemu żeby kogoś ustrzelić
Procent wyszedł ładny i jest co przetapiać
Szybki dla Ciebie
Gratulacje Surp
Jak widać na załączonym obrazku delegacja czy brak zasięgu nie robi problemu żeby kogoś ustrzelić
Procent wyszedł ładny i jest co przetapiać
Szybki dla Ciebie
Gratulacje SURP :dobra robota:
Dwa strzały w jeden dzień
Super sprawa, oby tak dalej :lol:
Obrońcom standartowo
Gratulacje
Jak to mówią co ma wisieć nie utonie
Obrońcy standartowo
I oczywiście czekam na więcej
Gratulacje SURP 👏
Fajnie że wracasz czekam na kolejne starcia
Obrońcom jak zwykle pakiecik
Gratulacje Zybi trochę gęsiny spadło
Janik a Tobie pakiecik
Czytam te wszystkie komentarze na temat gry za pieniądze 🙈 i dochodzę do wniosku że ludziom żal dupę ściska że sami nie mogą grać.
Ta gra się popsuła pod tym względem ale kto komu zabroni grać za kasę stać go to ma a jeżeli Ty dotiwielgus nie masz to przestań grać a nie piszesz banialuki i tyle na temat pozdrawiam 😃
Gratulacje widać że po urlopie wszystko wraca do normy 😄
Obrońcy pakiecik
Gratulacje Carlos
Jak to mówią rachunki zawsze trzeba wyrównywać.
Dastan teraz może eko
Gratulacje Carlos 👌
Co by nie było zysk jest a to najważniejsze :dobra robota:
SPR dla Ciebie
Panie dwa starcia 😄 cóż więcej tylko pogratulować. Czekam na następne 👍 i oby % był większy 👏 a obrońcy pakiecik
Gratulacje widać że trzymasz formę 😄 cisnij dalej.
TYTUS mała strata idzie odrobić
Gratulacje Surp zaledwie 18 dni minęły i znowu Dastan w Twoich reckach Tak jak wcześniej pisałem to długo nie musieliśmy czekać, i znowu razem z Carlosem w dziale ST
procent ładny i oczywiście zysk też
Carlos mam nadzieję że odbudujesz szybko stateczek żeby znowu poszybować u boku Surpa 😃 jeszcze raz gratulacje 👏 Guff marzenia się spełniają nie musieliśmy długo czekać 😄😄 Dastan cóż 🤔
Już dawno miałem pogratulować starcia 😄 ale coś mnie wylogowalo 😭 Surp & Carlos i myślę że to nie pierwszy i nie ostatni raz jak będziemy Was tutaj razem oglądać
oby częściej i coraz większe zyski i %%%
obrońcy