Milo sie patrzy na taki zysk. Super ze coraz czesciej pojawiasz sie na forum. Gratulacje i niech dobra passa trwa jak najdluzej!
Posts by zygunia :)
-
-
Swietny zysk niewielkim nakladem sil.
i kolejnych takich zyskownych! -
Powinien być wdzieczny że mu tematy podbijam, skoro już nawet sojusznicy sie nie wpisuja

No to mnie namowiles xD.
Nam wystarczaja gratulacje na naszym sojuszowym czacie, albo na pw, Ale skoro tak z utesknieniem czekasz na nasze wpisy na forum , to postanowilam pochylic sie nad twoim postem i poodgrzewac nawet i te starsze kotlety , zebys czul sie usatysfakcjonowany podbijaniem postow igreka. Jest ich az tyle, ze kilka godzin zajmie mi zeby przebrnac do tego najswiezszego. Bo widzisz, Igrek wrzuca na Forum wszystkie ST jakie robi, i przyrosty jego konta przekladaja sie proporcjonalnie do jego czasu poswieconego grze i ilosci stejkow jakie tutaj na forum nasmazyl. Nie przypominam sobie rowniez, aby w swojej ogejmowej karierze zaliczyl jakies bany za przekrety, multikonta, pushe, bashe ect. Jest zupelnym przeciwienstwem osob, ktore siedzac wiekszosc czasu na urlopie i zdejmujac go na chwile, generuja ogromne przyrosty, przewaznie przed resetem serwera ( a noz widelec ktos nie zerknie na mmorpg ), a surka bierze sie z nikad, z zadnych push i multikont, a bany to tez za niewinnosc przeciez, bo gdziezby krysztalowemu moznaby co zarzucic. Ale najbardziej zabawne jest to, kiedy przychodzi bol dupy o zjechanie konta, ktore zostalo wczesniej kupione (i pewnie pozniej znowu sprzedane, bo konto bylo juz po banie) przez sojusznika, a wielki goru mic o tym nie wiedzial . Zalosne. Idz sie poziomek doszkol lepiej, bo probujesz inteligenta strugac, a tak naprawde to z kazdym kolejnym postem robisz z siebie blazna. Kiedys wzbudzales moja ciekawosc, a dzis nie chce mi sie w ogole z Toba gadac. I nie licz na dalsza dyskusje z mojej strony, bo szkoda mi na to czasu .
Gratulacje igrek, jedziesz z nimi ;D , cisnij dalej tych ktorzy kiedys byli w naszym sojuszu, a teraz sa po drugiej stronie obozu.
Ps. Panciorek tez kiedys byl w sojuszu Komornic

-
Brawo uparciuchu, jednak go dopadles

-
Nalezalo Wam sie obu , wiec dostaliscie to na co zasluzyliscie
. Gratulacje Orzech!!! Dlugo wyczekane ale wreszcie jest. Przy okazji piekne tankowanie. Nie rozumiem tylko czemu August taki niezadowolony 
-
Pancerniki juz nie raz przeszly test wytrzymalosci, a teraz to chyba testowanie czy rozprowacze zrobia robote. Jest moc, daly rade .

-
Masz farta, nie ma co. szybka flota to druga polowa sukcesu. no i to caly przepis na sukces. Gratulacje, zysk mega !!!
-
Nielada gratka, nie az takim duzym nakladem sil wykrecic taki zysk i zatankowac pod korek. To teraz mozesz sobie pozwolic na niejeden przepal

Gratkulacje i kolejnych zyskownych!!!
-
To starcie podkresla kolejny raz, ze sednem tej gry jest czas poswiecony na skanowanie i latanie , a nie ilosc waluty jaka sie wklada do sakwy gameforge. Kolejny raz cieszy mnie to, ze Spawacz poraz n-ty zasponsorowal komornikom surke. Szczerze zycze odbudowy i powrotu do gry, bo bez takich niektorych "barwnych ptakow" jakim jest m.in. Spawacz, ta gra nie byla by taka ciekawa, a postawa Spawacza motywowala nas do dzialania, czego efektem bylo tyle Starc z jegomoscia udzialem

Igrek, gratuluje skilla , szacun za wyczucie i zaciecie do tych cyferek oraz brawo za to ST i wyciagniety mega zysk

-
Wszystko mi sie tu podoba, nawet wybitnie pasujaca do obroncy muza
Pewnie obronca odplynal za daleko i nie zdazyl wrocic zeby ocalic swoje statki. Gratulacje. Zysk zajefajny 
-
Kolejne udane podejcie do lobola. Brawo!
-
Latal latal i wylatal, czyli metoda w tym przypadku sprawdzona i skuteczna. Nic, jak tylko zyczyc kontynuacji

-
Ty wariat jestes
W tak brutalny sposob sprawdzasz efekty pracy swoich stoczniowcow i wyprodukowanych przez nich statkow. A moze pokusa na zelka byla silniejsza ?` ;DTak czy siak, gratuluje Ci wytrwalosci i zaciecia do tych lotow!
PS. Gdyby z obrony byl PZ, to chyba nie istnial by zaden bunkier na tym Uni

-
Gratulacje Orzech, kolejny raz pokazales swoje zaciecie do tej gry i jak widac oplacalo sie. Zysku (przynajmniej ja) moge pozazdroscic.
Gratulacje rowniez dla obroncy Ichati, po prostu za normalnosc, za przypomnienie starych czasow ogame, gdzie po porazce przechodzilo jeszcze przez palce wyklikanie kulturalnego wpisu pod ST.
-
Kolejny duzy bunkier zaorany i nawet na fajny plusik udalo sie wyjsc. Masz zaciecie
Graty! -
Smacznie, owocasnie
. Graty i kolejnych! -
Oplacalo sie polowac dla takiego zysku. Gratulacje!
-
Ja rozumiem, jesien, orzechy, ale zeby taki wysyp... Widac ze sezon udany . Ogromne gratulacje!!! Pelno Cie tutaj na forum i robisz coraz lepsze zyski. Tendencja wzrostowa i niech ta dobra passa trwa jak najdluzej!

Obroncy

-
LoL, zysk do pozazdroszczenia. Coraz tlusciejsze te stejki ci sie trafiaja .

-
Orzech, to ty masz wtyki w PN, ze ci starcia Poziomek sprzedaje ???
Historia nickow mowi sama za siebie , wystarczy tylko sprawdzic 
Rozbawil mnie ten wpis Deadpool One

A tak juz na powaznie, to gratuluje bardzo przyjemnego zysku!!! Oby wiecej takich ST!