Zapraszamy na kanał discord quasar https://discord.gg/r9jCEdcVny
Po wejściu w link discorda trzeba poczekać chwile na uprawnienia.
Na kanał wchodzimy z nickiem z serwera quasar.
Pozdrawiam.
Zapraszamy na kanał discord quasar https://discord.gg/r9jCEdcVny
Po wejściu w link discorda trzeba poczekać chwile na uprawnienia.
Na kanał wchodzimy z nickiem z serwera quasar.
Pozdrawiam.
eko x10 nie jest mozliwe. Quasar ma te predkosc eko, a dozwolone jest 1 uni na spolecznosc.
Jakiś chochlik się wkradł jest do dozwolone 2 uni z ego x10 na spolecznosc.
1. Tak
2. Tak
1. Tak
2. Tak
Ładowność sond spoko sprawa, ale pala bardzo dużo paliwa może się to przydać ekonomom, jaki flociarzom.
Floty pokojowe jak najbardziej na tak szybsze wysyłanie surowców na kopalnie opłaci się wszystkim.
2x tak
Ja jestem 3x na tak świetny pomysł.
MALCZU MISTRZ zrobiles z wielkim trudem az 41 odcinkow na ktorych widac ze nie umiesz jednak grac i nie nauczysz sie moze czas skonczyc ?
Pięknie trafiłeś zysk kosmiczny top na eko i jedziesz dalej.
Obrońcy
ja czekam na zwrot
Display MoreNie o taki cmentarz nic nie robiłem!
Ale powaga - w takiej formie idea cmentarza mija się z celem.
Gdy uni wymiera nie możesz się przenieść, masz grać i koniec albo zakładać konto na innym uni.
Rozwiązaniem na taką sytuację miał być cmentarz.
Teraz GF oferuje nam migracje uniwersów raz do roku.
O ile będzie, raz do roku fuzja. Jak dla mnie cmentarz teraz jest już niepotrzebny, po co migrować na i z powrotem lepiej niech konto będzie na uni docelowym.
Display MoreTomek2021 dzięki za Twoją wypowiedź
Może się nie rozumiemy, ja nie mam tutaj nic do tego, że te nagrody są bo oczywiście jest to jakiś plus dla graczy.
Mam tutaj jednak na myśli kompletny brak urozmaicenia w nagrodach.
Odnoszę wrażenie, że są dawane graczom na od...ol
Niech mają 10 raz jedno i to samo i niech się cieszą, że je mają bo jak się nie podoba to c... dostaną
Frank_Black Ja bym poszedł jednak o krok dalej i dał nagrody z zadaniami. Wiadomo jak ewent z zadaniami to i lepsze nagrody z automatu by były i więcej. W sumie dawno tego nie było, a samo logowanie jest dosyć nudne. Jak by dali zadania to przynajmniej te 5 min poświęciłby człowiek na zrobienie zadań.
Beleth trafiłeś ładnie. obroncy
widze, że lata zaraz odbuduje
Przetapiaj w eko, bo słabe masz.
Beleth co ty dajesz sie skubac jak scruple na quantum ?
U mnie też pojawia się często ten problem, używam telefonu/komputera.
Czasami nawet podczas zrzutki surowców gdy jestem już w okolicach 7-8 planety dostaje wylogowanie.
Bardzo męczący problem. Są dni gdzie nie wylogowuje wcale a są dni gdy podczas godziny dostaje 4-5 wylogowan.
U mnie podobnie kilka dni bez wylogowań aż przychodzi dzień i co jakiś czas wywala z gry do lobby.
jednak cos sie trafilo na pustkowiu
panowie widze przyjaznie sie zaciesniaja
Obroncy duzo nie stracil
FurioPięknie siadło top na statki.
Obrońcy Może tak go zaskoczyła, strata floty, że zaniemówił.
Tyski Graty pięknie siadło jest, co topić musisz się rozruszać trochę, bo emeryt się robisz.