Posts by Bandzior
-
-
-
spawacz przejął pałeczkę po ŚP Johny Malkowitz......
Kiedyś jak jeszcze ze spawacz pisałem na whatsapa mówiłem mu, że jego umiejętności w tej grze są równe zeru lub mniej niż zero.... Niestety po raz kolejny się o tym przekonał...
Gratuluję Komornikom bo wypada, ich wytrwałości i chęci gry są olbrzymie. Jedni chodzą na siłownię na halę spacery z rodziną, jeżdżą na rowerze etc. Inni grają w OGame.... Cóż takie życie..
spawacz Tobie polecam poczytać trochę forum, zasady gry etc. Poszlifuj umiejętności i wtedy działaj... [mniam]... Bo smutno się czyta Twoje wypociny na forum, aby później oglądać Cię w reckach komorników
Wesołych Świąt raz jeszcze i miłego czasu spędzonego z rodziną
[mod='kasai']Nie obrazamy.[/mod]
-
Dobra akcja ! Spawacz nie bądź taki skromny , dobrze Ciebie znam. Jako mistrz OGame pewnie myślałeś że jak zyga urlop wbiła to Gs dolecą, a flota obrońcy poprzez załączony urlop nie weźmie udziału w bitwie
. Na poważnie zaspałeś i zapomniałeś odebrać - norma u Ciebie. Szkoda że od razu nie obstawiłeś flotą. Pewnie by padła
jak kilka razy wcześniej.
Myślę, że możesz mieć rację
Szkoda że nie mogłem dodać floty
Był by kolejny komornik w reckach
A tak czekamy ,
Dziś pewnie obrońca już zdejmie U
Przyznaj się, że byłeś lekko w szoku, że nie możesz dodać floty
-
Fajnie się to ogląda 🤣
Cały czas pod górę jak Syzyf......
Wesołych świąt wszystkim życzę 😁 nie pozabijać się tylko w tej gali !!! I pamiętajcie rodzina najważniejsza 😏 mówię o tej realnej 😊
-
jeżeli to prawda to współczucia dla rodziny ....ale kto w takim razie wchodzi na konto ? nawet " i " nie ma
Y
-
Temat założony pod koniec lutego , nie odnosząc się bezpośrednio do daty gracza czy faktu ogromnego prawdopodobieństwa , że gracz faktycznie odszedł z Świata, który znamy gdzie jesteśmy wiecznymi pielgrzymami , pomimo wszechobecnego do okoła Nas wszystkich zła , obecności dobrych ludzi zarazem. Znam gracza ze słyszenia, z ST , ciekawość mnie skłoniła, aby przeczytać temat . Ktoś może poinformować ile osoba miała lat , prawdopodobne imię? Już nie raz byliśmy świadkami kiedy gracz umiera nie istotne jaka pamięć niejednokrotnie zostawiamy po sobie jak jest w stanie Nas odebrać otoczenie .
Odpoczywaj , może istnieje życie po życiu, może istnieje reinkarnacja , może istnieje multi wszechświat prawdopodobne jest że istnieje niebo prawdopodobne że istnieje pieklo .
Na pewno któregoś dnia Wszyscy odejdziemy w zapomnienie .
Niech Ludzie nie zapomną o Tobie a istota trzyma Cie w opiece
Janek, 72 lata
RiP
-
Nawet fajny procent z floty zbudowanej na paczkach/puszu wyszedł
Gracisze
A z czego zbudowałeś flotę? Jak Ty nawet eko nie masz xd
Wiem wiem z farmingów xd
-
Nawet fajny procent z floty zbudowanej na paczkach/puszu wyszedł
Gracisze
-
Johnny patrzysz teraz z góry na galaktyki, statki i Nas....
Trudno w to uwierzyć, że już nie ma Cię z nami...
Nie raz spotkaliśmy się w galaktyce,a później na PW wymienialiśmy "uprzejmości"...
Byłeś jedynym tak zawziętym graczem już nigdy takiego nie będzie !!!!
Odpoczywaj ogejmowy kolego
Niech Ci ziemia lekką będzie
-
-
Naprawdę trzeba mieć specjalne umiejętności by atakować stocznie i się przy tym podniecać .
Gratuluję potężnego procentu
I miło widzieć nową twarz na forum
Nowego lizusa Komorników
Witamy Bandziora
Witam Ciebie też. Choć Cię nie znam to mam wrażenie, że musisz być bardzo zadufany w sobie, masz narcystyczny charakter??
Nie jestem lizusem kogo kolwiek w tej grze. To, że skomentowałem kulturalnie starcie nie oznacza, że komuś coś liże.
Gra na szczęście pokazuje kto jest lepszym. To starcie pokazuje, że niestety albo stety nie jesteś nim Ty.
Ktoś kiedyś napisał "skila nie kupisz" .... Wpisujesz się w ten cytat jak ulał!!!
Jeszcze że raz graty 👌
-
Widzę, że wojny plemienne dalej się toczą
I dobrze bo gra nabiera kolorytu.
Fajnie się na to patrzy jak "słabszy" gracz atakuje z powodzeniem tego niby mocniejszego, biorąc pod uwagę statystykę
Atakującemu graty ustrzelenia statystycznie lepszego gracza.
Obrońcy zastanowienia się czy miejsce w statystyce idzie w parze z umiejętnościami
-
Ezeq wbij u albo kopalnie i gra defensywna !!
Atakierowi odpoczynku bo już nakradł wystarczająco to tu to tam
-
Szo EzeQ !!!!
Jak napisałeś na sojuszowym rodzina i czas z nią spędzony jest najważniejszy !!!!
Atakującemu wyczucia czasu