Display MoreWitam,
Pierwsza rzecz:
To, że knopers czy jak tam nazywacie naczelnika powiedział Wam że sprzedał mi flotę to nie znaczy, że tak było... Może po prostu [ciach] nie udało mu się sprzedać konta i zostawił na stracenie owoc swojej kilkumiesięcznej gry?
Nie mam pojęcia dlaczego tak zrobił, że najpierw gratulował mi czujności i wyżalił na temat zakończenia gry, a potem Wam opowiadał bajeczkę o sprzedaży floty... To by się nadawało na założenie postepowania cywilnego o zniesławienie.
Poproszę Superek o przedstawienie mi konkretnych dowodów w tym temacie np. moje rozmowy z ustaleniami albo potwierdzenie przelewu? Nie zobaczymy ich, bo nigdy takie coś miejsca nie miało... Dlatego, tutaj zdaje się też zachodzi oczernianie...
Jednakże najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że support najwyraźniej nie ma narzędzi do ustalania faktów, a opiera się jedynie na podstawie spekulacji i zmyślonych doniesień, chyba że coś sprefabrykowaliście, [ciach]
Kolejna rzecz:
Wiem Super, że strasznie Cię to interesowało, więc informuję że blokada potrwa do jutra tj. 21 lutego... Jednakże, po całej tej akcji i podejściu zwłaszcza supportu do tematu to ta gra straciła dla mnie jakikolwiek sens. Nie może to tak działać, że ktoś sobie coś ubzdura i GO blokują konta... Szkoda, bo do tego momentu to wydawało się być zdrową i ciekawą rywalizacją od naszej pierwszej rozmowy...
A teraz do sedna:
Gratuluję całemu VATowi wykorzystania momentu i organizacji takiej złożonej akcji, a najbardziej gratuluję timingu w wysyłce recków.
Który z Was to zebrał?
Gratuluję EKO, a może już byłemu EKO próby walki i obrony, co jak mi się od początku wydawało - próby samobójczej...
Szkoda Rubber, że nie ogarnąłeś alertu o zawrotce, ale tak bywa... To tylko gra.
Merc, szkoda że te recki nic nie złowiły, ale VAT ma wtyki i w supporcie i zapewne jakieś boty do wysyłki recków… hihi
Odbudowy nie życzę bo już przed atakiem flotę podwoiłeś... to też życzę wielu odwetów
Pozdrawiam,
i życzę wszystkim dobrej zabawy.
[mod='Qnick']Upominam za wulgaryzmy, obrazy i prowokacje.[/mod]
Aż musiałem sobie hasło przypomnieć ....
Żeby narracja była pełna i uczciwa - Tak próbowałem sprzedać konto , przez ponad miesiąc
Niestety nie dostałem przez ten okres satysfakcjonującej mnie oferty , a za drobniaki nie chciałem puścić po kilku głębszych zalogowałem się na konto i pousuwałem planety aby nie kusiło wrócić
Nikt mi za konto nie zapłacił ani złotówki - flota wisiała na zniszczonym moonie grubo pół dnia , wystarczył skan
Jeżeli dostałeś za to bana to serio bardzo mi przykro z tego powodu bo naprawde ban nie zasłużony
Nikt także ode mnie nie otrzymał informacji że komukolwiek sprzedałem konto - jak tak twierdzi to kłamie
Tak czy siak aby nie było oftopu - Vaciki gratki , pokazaliście moc
Bawcie się grzecznie i rośnijcie tłusto
Knopers