Posts by Wodny

Widzę, że ktoś ma problemy z czytaniem z zrozumieniem - to ja Poczuj Laske Pana - poprosiłem chłopaków o ACS, bo nie miałem tyle paliwa a na czasie mi zależało i dziękuję im, za taką szybką akcję, za zaufanie i za emocje jakie ostatnio chyba na uni1 i uni draco miałem :)

Więc jeśli nazywasz chorągiewką kogoś od kogo odrzuciłeś ofertę współpracy, a który przyjął ode mnie prośbę o pomoc to zweryfikuj sobie swe poglądy jeszcze raz ;)

Chorągiewką by był gdyby miał z wami pakt na mnie, i w trakcie tego paktu by z niego wyszedł i zaprosił mnie do lotu ;)

Jako, że czuję się wezwany do tablicy to napiszę tylko tyle:

Wróciłem do gry po 10 latach, i jak zmieniło się wiele na ogejmie co do techniki gry, możliwości, mikrotransakcji, tak jedno się nigdy nie zmieni - płacz i bul 4 liter co niektórych, którzy tą grę biorą jak swoje drugie życie :)

Jak już tak chcesz wiedzieć, to dostałem tu złoma po przejęciu konta i zacząłem przetapiać flotę i surowce i zapasy, a potem zacząłem latać, gram dla siebie i dla zabawy, co do akcji z Wdowiakiem to co Cię chłopie boli ? Że pisał, że mnie może z wami ściągać i nie poszedłeś na to ?
    Jedyną osobą która o to mogłaby mieć do niego żal i nazwać go chorągiewką jestem ja, nie Ty drogi chłopcze ;) a ja mam do niego szacunek bo sięprzyznał i temat zamknięty - dla mnie to gra ;) Więcej luzu w gaciach Ci życzę ;)

Zanim znowu kogoś wyzwiesz, że mnie wzięli do lotu to Ci tylko podpowiem, że to Ja znalazłem flotę, a że lot przez gale z reckami by kosztował z 500 baniek dexu to zamiast solowki odezwałem się o acs i co w tym złego ?

Polecieliśmy, zniszczyliśmy, zebraliśmy większość :)

Obrońcy szybkiej odbudowy :) Luffemu więcej luftu bo się zapowietrzyłeś chyba, pogadaj z kobietą, żeby Ci z wentyla co nieco spuściła :P :D