Posts by BumBum Elo

Perezini teraz siedzi cicho 🤣🤣🤣 zrobię to dla tego oszołoma blusa i wrócę specjalnie dla niego na nowe uni 😆😅🤣 no chyba że już go nie będzie z nami 🤣🤣🤣 zobaczymy kogo będzie znowu udawać 😆😆 może tym razem strażaka albo polityka? 😅 no chyba że Ernest aka blus znowu woli dzieci i będzie udawać dziecko... żałosny typ...

Nie ma to jak wrzucać push konto na forum, żeby się pochwalić 😂 szczyt inteligencji Pana Ernesta 🤣 ważne, że przelewy się zgadzają i statystyki zniszczonych rosną 😂 stawiam że 80% to push konta a admini dalej z tym nic nie robią, bo mają małe możliwości...

Zero skilla !

Ernest myślisz, że jak pozakładasz nowe konto na forum i disco, to wszyscy Ci uwierzą? Niestety nie wszyscy są tak mało inteligentni jak Ty 🤣 nie ma czego gratulować, bo taki paczkomat tylko psuje zabawę innym. Zero skilla tylko portfel tutaj widzę 😂

Kolejny paczkomat który twierdzi że ma skilla 🤣🤣🤣 cóż za skromność! Szok! 🤣🤣🤣 Blus wyjdź z ukrycia 🤣🤣🤣

Najpierw udaje dziecko, teraz ratownika medycznego 🤣 ciekawe, który ratownik wydałby 3 wypłaty na grę 🤣🤣🤣

[ciach]

[mod='Qnick']Prowokacja ciachnięta. Upominam.[/mod]

Jaka prowokacja? Zajmijcie się ważnymi sprawami, a nie takimi głupotami. Blusowi pozwalacie na Multi konta, pushe i inne zabawy, bo nie chcecie stracić finansowania. A innych pospolitych graczy ganiacie... żenada ten Wasz team!

Liczycie te st jakby kogoś to interesowało, to samo Kroks i Mr Darkness przy*upas Ernesta aka Blusa... liczy się jakość a nie ilość 🤣 jeden 30 st, drugi 40 st a dalej macie mniej niż ja w kilku st 🤣🤣🤣 ale co ja tam wiem... już dawno nie ma prawdziwych flociarzy na ogame. Piszcie sobie co chcecie i tak już tutaj nie wracam do tej pajacowni 🤣🤣🤣

Witam

Z reguły jestem bierny, ale ostatnio widzę, że powtarza się to częściej. Reasumując do posta to nie masz czym się chwalić. Żaden honor zgnoić kogoś z taką przewagą pkt. Osobiście i subiektywnie dla mnie jest to bardzo słabe i żałosne. To tak jakby wystawić amatora w boksie przeciwko zawodowcowi. Walcz z równymi sobie i wtedy chwal się wynikami. Mam świadomość, że ta gra polega na tym, ale kiedyś było inaczej i ludzie mieli honor i grali inaczej. Nie to, co dzisiaj, masakra jak nisko można upaść. Kondolencje dla przegranego i głowa do góry.

Przyszło dziecko się wypłakać i tyle, jak wielu innych darmozjadów bawiących sie w hejt :) nie przejmuj sie Lisek i ciśnij dalej swoje :) gratki steczka i życzę więcej akcji 💚

BTW najwięcej płaczą Ci, którzy nie potrafią nic upolować i grają eko 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

To już ostatnie ST z tego konta :)

Było miło ale szybko się skończyło :) Zobaczymy jak długo moje stejki utrzymają się na Topce 🤣💪

Powodzonka imperatorzy kosmosu!

Hejterom kij w ... 😅

Dnia 12-08-2024 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Merry BuH Jane [SnS]

Pancernik 325.449

Obrońca Helga [JWO]

Mały transporter 78.801

Duży transporter 44.069

Lekki myśliwiec 64.191

Ciężki myśliwiec 30.596

Krążownik 13.383

Okręt wojenny 4.915

Recykler 2.569

Sonda szpiegowska 200.729

Bombowiec 5.519

Niszczyciel 2.515

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 5.601

Reaper 1.834

Pathfinder 16.334

Po bitwie...

Agresor Merry BuH Jane [SnS]

Pancernik 324.548 ( -901 )

Obrońca Helga [JWO]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

135.856.441 Metalu, 72.417.220 Kryształu i 199.295.664 Deuteru

Agresor stracił łącznie 76.585.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 4.433.698.000 jednostek.

At these space coordinates now float 1.780.929.600 metal, 1.492.660.000 crystal and 334.636.800 deuterium.

Agresor przejął łącznie 407.569.325 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.889.756.041

Kryształ: 1.529.037.220

Deuter: 520.417.464

agresor zyskał łącznie 3.939.210.725 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.334.988.441

Kryształ: -1.902.202.220

Deuter: -604.076.664

obrońca stracił łącznie 4.841.267.325 jednostek.