Perezini teraz siedzi cicho 🤣🤣🤣 zrobię to dla tego oszołoma blusa i wrócę specjalnie dla niego na nowe uni 😆😅🤣 no chyba że już go nie będzie z nami 🤣🤣🤣 zobaczymy kogo będzie znowu udawać 😆😆 może tym razem strażaka albo polityka? 😅 no chyba że Ernest aka blus znowu woli dzieci i będzie udawać dziecko... żałosny typ...
Posts by BumBum Elo
-
-
piekny push rano przelew a potem zlom
jasne jasne 🤣 dostałeś gonga i się tłumaczysz. Wszyscy od początku wiedzieli że jesteś słaby i nie Masz żadnych umiejętności. Pewność siebie Cię zawiodła 🤣🤣🤣
-
haha i bardzo dobrze że nie zdążył sprzedać konta 🤣🤣🤣 niech Pan Blus idzie na emeryturę i więcej się już nie poniża 😁👍 gratulacje akcji !
-
Piękny push! Gratulacje dla Teamu Blusa! Dużo Wam jeszcze multikont zostało do zezłomowania ?
Po prostu mistrzostwo 🤣
-
Idź razem z blusem otworzyć więcej push kont 😂 cwaniaki tak to sie fajnie lata na ustawione złomy 😂 na dodatek wrzucają to na forum, żeby pokazać jacy to oni są dobrzy w ogejm 🤣🤣
-
Nie ma to jak wrzucać push konto na forum, żeby się pochwalić 😂 szczyt inteligencji Pana Ernesta 🤣 ważne, że przelewy się zgadzają i statystyki zniszczonych rosną 😂 stawiam że 80% to push konta a admini dalej z tym nic nie robią, bo mają małe możliwości...
Zero skilla !
-
Ernest myślisz, że jak pozakładasz nowe konto na forum i disco, to wszyscy Ci uwierzą? Niestety nie wszyscy są tak mało inteligentni jak Ty 🤣 nie ma czego gratulować, bo taki paczkomat tylko psuje zabawę innym. Zero skilla tylko portfel tutaj widzę 😂
-
Kolejny paczkomat który twierdzi że ma skilla 🤣🤣🤣 cóż za skromność! Szok! 🤣🤣🤣 Blus wyjdź z ukrycia 🤣🤣🤣
Najpierw udaje dziecko, teraz ratownika medycznego 🤣 ciekawe, który ratownik wydałby 3 wypłaty na grę 🤣🤣🤣
[ciach]
[mod='Qnick']Prowokacja ciachnięta. Upominam.[/mod]
Jaka prowokacja? Zajmijcie się ważnymi sprawami, a nie takimi głupotami. Blusowi pozwalacie na Multi konta, pushe i inne zabawy, bo nie chcecie stracić finansowania. A innych pospolitych graczy ganiacie... żenada ten Wasz team!
-
Kolejny bot z liczydłem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 dobrze, że już mnie nie ma na tym uni, bo widzę konkurencja byłaby "niesamowita" 🤣🤣🤣🤣🤣
-
Liczycie te st jakby kogoś to interesowało, to samo Kroks i Mr Darkness przy*upas Ernesta aka Blusa... liczy się jakość a nie ilość 🤣 jeden 30 st, drugi 40 st a dalej macie mniej niż ja w kilku st 🤣🤣🤣 ale co ja tam wiem... już dawno nie ma prawdziwych flociarzy na ogame. Piszcie sobie co chcecie i tak już tutaj nie wracam do tej pajacowni 🤣🤣🤣
-
Witam
Z reguły jestem bierny, ale ostatnio widzę, że powtarza się to częściej. Reasumując do posta to nie masz czym się chwalić. Żaden honor zgnoić kogoś z taką przewagą pkt. Osobiście i subiektywnie dla mnie jest to bardzo słabe i żałosne. To tak jakby wystawić amatora w boksie przeciwko zawodowcowi. Walcz z równymi sobie i wtedy chwal się wynikami. Mam świadomość, że ta gra polega na tym, ale kiedyś było inaczej i ludzie mieli honor i grali inaczej. Nie to, co dzisiaj, masakra jak nisko można upaść. Kondolencje dla przegranego i głowa do góry.
Przyszło dziecko się wypłakać i tyle, jak wielu innych darmozjadów bawiących sie w hejt nie przejmuj sie Lisek i ciśnij dalej swoje gratki steczka i życzę więcej akcji 💚
BTW najwięcej płaczą Ci, którzy nie potrafią nic upolować i grają eko 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
-
Oho portfel dalej otwarty na skupowanie kont żałosny typ... nie gratuluję bo nie ma czego
-
To tylko kolejny kupiony złom przez gościa który próbuje dowartościować się w grze zamiast cieszyć z życia w realu 🤣🤣 tak, mam dowody (ssy) na to że Ashwagandha skupuje konta Pozdrowienia dla 0 skillowca
-
Nigdy nie sprzedałem konta, leciał wiele razy aż w końcu się udało bo trochę było zamieszania w pracy i trafiła się 30minutowa luka, ot i cała historia a twoja teoria poszła się 😁
Tak tak tak nie chcesz bana wyłapać to lepiej zgrywać niewiniątko 🤣
Moderator kasai:
Upominam za prowokacje. -
Znowu kupiony złom? 🤣 drugi Blues się zrobił 🤣 0 skilla, we 2 osoby na 1 koncie, skupowanie kont pod złom... jesteście koty normalnie w tej grze 🤣 obrońcy radzę nie wydawać na głupoty te ochłapy 🤣
-
To już ostatnie ST z tego konta
Było miło ale szybko się skończyło Zobaczymy jak długo moje stejki utrzymają się na Topce 🤣💪
Powodzonka imperatorzy kosmosu!
Hejterom kij w ... 😅
Dnia 12-08-2024 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Merry BuH Jane [SnS]
Ciężki myśliwiec 30.596
Krążownik 13.383
Okręt wojenny 4.915
Recykler 2.569
Sonda szpiegowska 200.729
Bombowiec 5.519
Niszczyciel 2.515
Gwiazda Śmierci 1
Pancernik 5.601
Reaper 1.834
Pathfinder 16.334
Pancernik 324.548 ( -901 )
Agresor stracił łącznie 76.585.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 4.433.698.000 jednostek.
At these space coordinates now float 1.780.929.600 metal, 1.492.660.000 crystal and 334.636.800 deuterium.
Agresor przejął łącznie 407.569.325 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 1.889.756.041
Kryształ: 1.529.037.220
Deuter: 520.417.464
agresor zyskał łącznie 3.939.210.725 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -2.334.988.441
Kryształ: -1.902.202.220
Deuter: -604.076.664
obrońca stracił łącznie 4.841.267.325 jednostek.
-
Coraz smaczniejsze kąski na uni gratulacje i powodzonka
-
siema siema tu lamus na praktyce a moze i leszcz sam juz nie wiem.
ale heca ale jaja, dajcie sie posmiac i mi
top1 cie zjechal a ty twierdzisz ze zlom twoj jak masz api kto zebral...
ja ci sie chetne sprzedam za ta dniowke
Tej Hala, ale mnie w to nie mieszaj. Dobrze wiesz jakie mam podejscie do Bluesa, a tym bardziej do pushy.
Nigdy od nikogo nie kupilem surowcow, ani nie dostalem. Nigdy nie mialem multi, ani pushowki.
Z 10-15lat temu prowadzilo sie moonowki w zamian za prowadzenie na innym uni i to bylo jedyne co ja robilem zeby miec szybciej moony 😉 ale to robil kazdy, kto myslal trzezwo 😉
Pierw udajesz, ze jestes kumpel, a potem wypisujesz jakies glupoty na moj temat... coz, łudziłem się, że jednak jesteś normalny.
Bez odbioru, bo juz i tak do tego gowna nie wracam, bo Kaska rozdaje bany za dawanie linka do discorda, wiec nie warto sobie nawet zawracac tym glowy.
Pozdro, p4k.
Zwracam honor jeśli to nie prawda all the best for you mate!!
-
Nie gram tutaj ale jak ktoś mnie wywołał to ściągnąłem API starcia i zbiórki
cr-pl-257-40c0f853bb1e779e801912600881d350f90bdaa5
rr-pl-257-2c52165e9c31239fdb412ffe454bffaffab9e4d9
rr-pl-257-f482615ce945f7a997a07d71c87bf275c95a7788
Policzcie sami bo widać, że Pan Flociarzz to bajkopisarz i kłamczuszek
A do teamu pytanie od kiedy to przegrany możne wrzucać starcia?
"Nie gram tutaj ale ściągnąłem API" Sam sobie zaprzeczasz chłopie 🤣 mistrzu hipokryzji 🤣🤣🤣
Haha sam Ernest P. Aka Blues tutaj przyszedł 🤣🤣🤣 Co już nie podajesz się za I N T R O ? Lepiej opowiedz jak sam kłamiesz wszystkich 🤣🤣🤣 hipokryta nr 1 w Polsce 🤣🤣🤣 zaraz wrzucę swoje API zbiórki Blusiku
Opowiedz wszystkim co wyprawiasz na ogame. Podajesz się za dzieci (równoznaczne z pedofilią żeby złapać kontakt z dziećmi)
Skupujesz konta a później je zlomujesz. Masz kolegów/praktykantów żeby zlomowali i niszczyli moony. Jesteś skończony od dawna Erni - Blues 🤣
Do tego się pewnie nie odniesiesz bo Twój wypalony mózg tego nie ogarnia 🤣🤣🤣
Na dodatek próbuje sprzedać swoje konto za 3000 zł 🤣🤣🤣 tutaj nie znajdziesz takiego frajera. Zapytaj żonę, jeśli ją w ogóle masz.
BTW piszę do typa w grze wyciągnąć info, ile chce za swoje konto top 1, a tutaj przychodzi zapro na disco od Blusa 🤣🤣 później się tłumaczy że to nie on i loguje na drugie disco czyli I N T R O. Wstydzisz się siebie? Nie dziwię się.
Poniżej ssy ukazujące prawdę o tym typie:
-
Jak dobrze wrócić na forum 💚😝 gratulacje wlotu i życzę więcej coraz lepszych akcji 💚