Posts by nginx

Zdecyduj się z którego konta piszesz. Boski Antonio czy Pan Hilary. Trochę lipa mieć Multi nawet na forum i raz z jednego raz z drugiego posty walić.

Ale ty musisz mieć smutne życie, wszędzie spiski, multikonta. Czapeczke z folii już założyłeś?

hmm napisze tak jak Ty mnie "naucz sie synchronizować reki" tylko w moim przypadku złom u mnie haha

Przynajmniej wiem gdzie się po niego udać. :)

Musiał bym se nick na Pan Hilary zmienić co by tak było jak piszesz z tym życiem i musiałbym mieć problem z reckami i znikający mi z pod nosa złomem 😎😎😎

Nieregulaminowe treści zostały usunięte.

Cenzura prewencyjna. Szkoda ze ten regulamin który tak jak tu nie powiem kto wytykasz stosujesz wybiórczo według własnego widzimisię. Jeśli już się w takiego Perfect prubujesz bawić to rób to uczciwie a nie jak wszystko w tej grze, community na swoje własne widzimisię. Bo zgodnie z regulaminem nie ma tu ani jednego posta który go nie łamie łącznie z twoim który tak samo jak reszta jest spamem. Ale tak samo działa to w grze i na forum. Wszystko według własnego widzi misie.

Pozdrawiam.

Obrońca uciśnionych... A to nie na tobie czasem yodus kręcił tu na forum st, pobierając jeszcze zapłatę i chwaląc się procentami?? A później cyk do sojuszu?? Ehhh obrońca moralności się znalazł co sam nic nie umie. Dobraliście się w tym sojuszu. Jeden w kilku osobach zagryzając marchewkę 😎😎😎

Przeskok z x1 na x2 osobiście uważam za zmianę zbyt drastyczną i nie kończyła się ona zwykle dobrze.

Ale podciągnięcie przykładowo x3 na x4 to kwestia kilku minut w lotach, które można obecnie wyśrubować przy LF i innych bonusach.

A co do 68 i Kalyke: co z debrisem?

Te kilka minut to bardzo dużo. Tobie się wydaje że to nic ale całościowo potrafi to zmienić koncepcję serwera i gry i ja po prostu rozwalić. Najlepsze wyjście to tych prędkości nie zmieniać. Bo jak historia pokazuje zawsze wiążą się z tym problemy. Zwiększenie prędkości o 1 to dużo. Zmniejszenie tym bardziej. Nie wszystkim, ale woadomo czyje zdania są brane pod uwagę a czyje nie - potrafi to popsuć lata i miesiące grania co skutkuje później setkami kont na idlakach czy urlopach.

[mod='Ruda']Nie przeklinamy[/mod]

Kolejny raz pokazujesz, że brak Ci klasy.
    Prywatną rozmowę w "cztery oczy" wywlekasz na forum.

Możesz mieć dużo pancy, ptk. ale mimo wszystko wciąż będziesz mały.

Ale nigdy tak mały jak ty z tymi pushami twoimi 😁😁😁 Więc zawsze i tak wszyscy będą więksi od Ciebie 😁😁😁

P. S trawnik śmietnikowi skosileś że z zawiści dupę innym pierdołami zawracasz czy znudziło ci się farmienie innym satek i pelzaczy na tym wiecznym l4???

Drugi dzień i już 4 zadania "premium". Fajnie że nie da się zdobyć kompletu nagród bez wydawania anty:D

Na szczęście nagrody tak samo nędzne jak zwykle więc żadna strata jak się nie uda zdobyć 7 rangi.

Da się. Dlaczego twierdzisz że nie. Podstawowe nagrody pomijając te za sztab bez problemu powinieneś w stanie zebrać. Nawet nie robiąc zadania za 100 trytu na kupienie czegoś w sklepie. Jedynie kontrowersyjne jest pojawianie się zadania na zakup w kantynie, bo parę osób ma go już 2gi raz.. Ale mimo wszystko powinno się bez problemu dać zrobić na tyle zadań i zebrać na tyle trytu na wszystkie nagrody.

Wspomnę tylko że problem nie zamyka się tylko do jednego U. Jest powszechny wszędzie, a team chyba po prostu nie jest w stanie nic z tym zrobić. Normalnie to już powinny być permy tym czasem...nie ma nic. Tak samo powielanie tych bugów przy lotach w kogoś i robienie tego z premedytacją też powinno być karne banem od strzału. Mozna raz ale nie notorycznie.

A już nagminne dorabianie się w ten sposób w grze i brak reakcji po prostu chyba pokazuje kompletną bezradność teamu w kwestii oszustów w grze. W każdej kategorii, nie tylko bugusingu.

Bo jak to mówią... Przypadkiem to można dziecko zrobić a nie....