Posts by dzbanuszek

faktycznie na forum poswieconym grze porozmawiajmy o poprawnej gramatyce:thumbup:

moze zamiast ogame zapisz sie do jakiegos kolka:?: np "jezyk polski dla zaawansowanych sledzi". ;)

sledziu pytanie o zal dupy... kto u kogo pierwszy napisal pod st??? nie przypadkiem ty i twoja kolezanka pod st na kerbie??? wiec jak ktos ma tu zal pupy to raczej nie ja:trollface:

czyli co? jak ty grasz to swiat moze byc virtual ale jak nie grasz to kazdy ma wracac do reala???:/ no ok, nie jestem dobrym graczem, ale to czemu grajac tam mnie nie trafiles???:/ jak sie pushowales z kolegami to ok, ale jak ktos kupil paki to nie ok???:/ i skoro mimo moich paczek sie mnie nie obawiasz i moich dzbanuszkow, to czemu nie wezmiesz swojej lawicy i nie dasz mi nauczki???:/ udawadniajac przy okazji swoja wyzszosc;)

twoje odbieganie od tematu oraz miganie sie od konfrontacji dowodza tylko jednego:thumbdown:

szkoda ze nie zobacze tych finezyjnych akcji w waszym wykonaniu...:trollface:

sledziowaty, z okazji fuzji chcialem ci sie przypomniec:P na atlasie ci nie wyszlo zapraszam na kereberosa8) zostan sandaczem badz zgin jako sledzXD

przy okazji bedziesz mogl pokazac te swoje skillowe akcje:trollface:

takze bier dziewczyne pod pletwe i plyn z nurtem;)

kolezanka tez zna sie na tych finezyjnych akcjach:trollface:

jeszcze zanim dojdziesz to mam prosbe, skocz z kolezanka do bajora i sie umyj by sledziem tak nie walilo<X