aj aj aj, znów dał się złapać. No cóż taka gra. Szybkiego przetopu
Posts by Orion
-
-
No ja nie wiem, widzę co się dzieje na uni
-
OHO, zaczyna się. Całe uni vs 607.
-
Gratulację, obrońca wyzywał mnie i resztę ekipy aż w końcu się doczekał. Podobno top 100 wbija w dwa tyg bez anty
-
A no witam, krótko i na temat tego starcia. Oprócz obrazy kierowanej ze strony pana Nie_oddam starcie ładne. Nie było mnie jakiś czas. Dobry moment. Wyczuliście. Pana Nie_oddam nie pozdrawiam. Drugiemu Agresorowi szybkiego przetopu. Plotek na temat tego starcia daliście dużo a prawda jest taka że nie mogłem wejść i to tyle. Do zobaczenia w galaktyce. Wrócę silniejszy To tyle jeśli chodzi o forum. Galaktyka czeka ...
-
Nie po prostu masz dwa st i dwa st z teleportowaniem floty. Czemu nie pykło? Lot na szybko z jednym skanem. Bez sprawdzenia czy siedzisz na lotce i czy ta lotka jest wgl. Już wiemy że tylko tak grać potrafi obrońca i jesteś po prostu nielotem. Ładne cyferki. Jeszcze się spotkamy w galaktyce. Nie (Gdzie jest Luffy D? lecz Monkey D Luffy. Pozdrawiam )
-
No no trafiony zatopiony, chyba tam był niespodziewany moon niszczony
-
On tak lubi, wcześniej wyrwał dzwona od nas na ACS. Pozdro 607!
-
Pięknie ! Tak trzymać, widać że obrońca bez szans. Przetapiaj
-
Chyba wiem komu tak pisałeś
-
I oby tak dalej, uwielbiam odebrane fsy w twoim wykonaniu! Obrońcy SZO Agresorowi dalszych sukcesów
-
Jest dobrze! już 3 st z rzędu. Pozdrowienia od 607 !
-
Cieszę się że oszusta ktoś spakował
-
Odpowiadając, panu powyżej, nie wiem jak pan Coperek to rozumie aczkolwiek Facet z klasą w moim mniemaniu ma swoje zasady których się trzyma. Tu ewidentnie widać bycie tak zwaną chorągiewką za parę KK. Bycie chorągiewką to nie klasa u faceta. Choć u was widzę że co innego znaczy facet z klasą Mam rozumieć po twojej wypowiedzi że przyznanie się do błędu nazywasz wyzwiskami? A gdy nadarzyła się okazja bo sam pan wyżej nie dał by rady to proszenie o pomoc i godzenie się tylko dla zysku Gratuluję interpretacji. Kończąc dyskusję widzę że pan Coperek musi wtrącać swoje 3 gorsze wszędzie. Rozumiem że Pan Wdowiak cię bronił przed nami i prosiłeś go o pomoc ale to lizanie sie po zadkach robi się obrzydliwe. Pana wyżej również nie pozdrawiam
-
Tak jak napisałem wyżej nie ma to znaczenia. Chorągiewka, jak nie w jedną to w drugą stronę byle by zarobić kilka kk. Facet bez klasy z ciebie Wstydziłbym się gdybym o 15/16 godzinie wyzywał gościa 7h później z tym samym gościem już fumfle. Gratulację męskiej charyzmy. Bez pozdrowień dla obu panów
-
No tak bo chorągiewki tak mają, za kilka kk potrafią sie sprzedać. Obrońcy SZO. Atakujących nie pozdrawiam
-
No i się oberwało! Graty!
-
Ogień
[mod=' Qnick']Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi. [/mod]
-
Hahaha Szczekał szczekał aż się doczekał
-
to teraz będzie się działo