Posts by sephii

Nie ma to jak w parę chwil stracić szacunek i uznanie :/

Gdy zobaczyłem akcje po której flota Pabla trafiła w recki to mi się Ciebie szkoda chłopa zrobiło, wiem ile trudu i wysiłku włożył w to aby zbudować konto. W dobie anty i paczkomatów naprawkę szacunek.

Miałeś kończyć, potem grać 4fun ? I co ? Gdy się pojawiła okazja to poleciałeś na konto wyluzowanego jak pies na szynkę ....

Tak się traci respekt w na uni.

Tak sobie czytam to i dochodzę do wniosku że niby gratulacje akcji ale z porażką nie możnecie się pogodzić ;)

Znacie takie powiedzenie "wróg mojego wroga jest moim przyjacielem" ?.

Z tego co wiem to cała akcja była wykonana z chęci wyzłomowania tylko i wyłącznie gumy.

Jego wyzwiska i kozaczenie po prostu chłopacy postanowili ukrócić i się pokazać jaki to jest pro gracz ;)

Paradoksalnie guma który był głównym celem ma z całej waszej czwórki najmniejsze straty :D Nie ma to jak posłać sojuszników w piach :D

Taka rada na przyszłość, zastanówcie się dwa razy zanim będziecie chcieli z nim kolejną akcję zrobić, bo on wciąż jest namaszczony na top1 do wyzłomowania na Sarosie.

@Emperor Prezesssss jak byś przeczytał to co napisał wyluzowany to byś wiedział czemu MoT nie było w tej akcji ;) Słyszałem, że macie żal do nich o to że nie zostaliście przyjęci w ich szeregi no ale cóż, podziękujcie za to gumie ;)