Posts by Eol

Extreme Ty chyba po Twoich wypowiedziach dalej nie rozumiesz o co mi chodzi. Ty sobie chłopie graj jak chcesz lataj po satkach, idlerach, niszcz bunkry za miliardy po pare setek milionow zysku ja do tego nic nie mam ...moze nawet pochwalam w przypadku bunkrow (gdyby bylo aktywnych 1000 graczy a nie 100 to juz w szczegolnosci), ale kurcze nie wstawiaj tego do dzialu ST bo to jest chłam nie ST. Gdyby ktos tutaj wstawail farmingi swoje z sondami na idlerach to bys sie cieszyl? Jak dla mnie to to samo co robisz.

I tutaj kyabe powyzej dobrze ci napisal ... zlap kogos z dobrym TOP przynajmniej takim TOP 40 jak dla Ciebie i wstaw a nie te farmingi ...Ty oczywiscie dalej nie zrozumiesz bo wytykanie braku i zrozumienia i szkoly to Twoja specjalnosc a przyjecie rady to juz niekoniecznie

no bo mi jest gance gal .. ja tutaj nie gram. Chce odslonic ostatnie dwa pola w technologii form zycia bo tego w ogame nigdy nie zrobilem bo za moich czasow tego nie bylo w grze. Ogame przeszedlem kilka razy i zrobilem wszystko co bylo do zrobienia flotą. Teraz gra zaplac by wygrac mnie nie bawi ... Jak zlikwidują może kiedyś paczki sraczki i dupaczki i normalnie bedzie zaplac za gre a potem graj na rownych szansach z wszystkimi to bym moze wrocil

Co do uczenia sie na bledach to wciaz pewnie bedzie gdzies tam flota w bunkrze stala bo mi szkoda czasu na normalna gre. Jak nie zdaze jej zezlomowac to ktos wleci ... jak nazbieram troche surowca i puszczam w formy zycia .. granie flota na uniwersum o predkosci x1 nie jest na moje nerwy x4 wydaje mi sie nawet za wolne.

Moze wytrzymam a moze nie do zrobienia ostatnich dwoch pol technologii ... bedziesz sobie na odlaka wlatywal bedzie jeszcze latwiej nie bedziesz musial do 4 rano czekac

Maruda - marudzisz i na dodatek obraziłeś swojego kolegę extreme, któremu zarzuciłeś miotanie się czyli chaotyczne beznadziejne ataki po całym uni .... bo to właśnie znaczy "miotać się". Jak widać po wypowiedzi extreme należysz do "osobników pakowanych twojego pokroju, który próbuje wchodzić w konfrontacje słowne okazuje się nie być prymusem"

Extreme - tak jak bez dania racji kyabe posądził Cie o używanie bota tak Ty na jego poziomie zarzuciłeś mu brak szkół co z jego wypowiedzi zupełnie nie wynika. Na dodatek Twoja właśnie wypowiedz i ilość w niej błędów świadczy, że też orłem nie byłeś i macie remis w tej "wojnie" słownej. Też nie byłem orłem z ortografii dlatego zostałem inżynierem więc przewidując dalsze wypominki ortograficzne proszę się odwalić ;-)

Do rzeczy.

Co do tego latania po satkach i wstawiania tego w ST chodziło mi o to, że dział ST służył kiedyś (być może to się zmieniło) by pochwalić się jakimś ciekawym starciem. Umiejętność zarwania nocy by polecieć na flotę stojącą w bunkrze do wyczynów nie należy. Co do zysku ...no to smacznego i gratuluje. Miałem to sam rozwalić by uniknąc takich napaleńców co zjadą komuś 3 mld obrony by samemu zarobić miliard, ale to mogę zrozumieć. Chwalić się nie ma jednak czym dlaego porównałem to ironicznie lataniem po satkach.

Swoją flotą chwalił się już w innych St więc jak to miał na celu to się powtarza.

Rozumiem to tylko jeśli chciał mieć w swoim CV, ze dał rade zezłomować Eol'a.... no to faktycznie nawet na stracie powinien polecieć.

Już wszystko wyjaśnione?

Produkcja nocna?.... i tak gratulacje. Trzeba mieć jaja by polatać jak na nooba na TOP 1

Noobem to sobie możesz nazywać swoich kolegów i polecam zainwestować w okulary, bo do top1 to koledze trochę brakuje 😉

Gdybyś przeczytał ze zrozumieniem to byś odkrył, że nikogo noobem nie nazwałem. Moich kolegów nie znasz, z którymi latałem więc lepiej nie wypowiadaj się na temat jak ich nazywać. Co do okularów to faktycznie on jest tylko w okolicach tych top 1, a nie jest top 1 (mozna sie w pogubic w tych nazwach oddam nie oddamm oddam). Emocje przeszkadzają w racjonalnym myśleniu - weź głeboki oddech

Prawidłowa. Myślałem, że to jest zrozumiałe, a jednak się pomyliłem :-)

A Ty na moim miejscu byś nie miał uzasadnionych wątpliwości?

Oczywiście zapewne jest czyste bo latasz i starasz się jak wściekły tutaj (wiem przecież po sobie), ale powinnością administratora jest sprawdzić takie coś.

To, że z wiary w umiejętności sprawdzania przez administratorów czystości takich starć praktyka gry wyleczyła mnie już kilka lat temu to inna sprawa.

Ja nie wiem Luther skąd Ty bierzesz zapał do tego latania .... gratuluje starcia jeśli czyste chociaż dla Ciebie to nic szczególnego ... robisz to na zasadzie "następny proszę"

a to niech bedzie moim komentarzem do tego ST:

• Arko198919.01.2024 10:30:42 elo jestes
    • Arko198919.01.2024 10:31:13 ja kące gre i jak chcesz to rozwal wszystkie moje statki ja sciągne całą obrone na 3 50 7
    • Arko198919.01.2024 10:32:08 powaznie mówie na 2 uniach nieda sie grac
    • Arko198919.01.2024 10:32:24 jak bedziesz miec całąflote na miejscu dawaj znać
    • staruch19.01.2024 11:59:09 dlaczego ja?
    • Arko198919.01.2024 12:57:59 bo ty powaznie mówie bo ty najlepie pisałeś zemna idziesz na ten układ bo naprawde nie daje rady grac juz na 2 uniach tam pilnuje floty tam we flocie mam 1600000 pk wiec tu mi sie niechce juz mnie 5 razy flote zjechali
    • Arko198919.01.2024 12:58:19 najlepsza planeta moja to 3 50 7
    • Arko198919.01.2024 12:58:52 i bedziesz farmił przez 7 dni bo 27 usuną konto idziesz na to
    • Arko198919.01.2024 13:04:11 pisz jak sie zdecydujesz
    • staruch19.01.2024 13:20:11 Nie dziekuje ... szkoda Twojej floty .. ja nie wie jak dlugo jeszcze pogram sam... juz mnie to nudzi i szkoda mi czasu na OGAme. Ostatnio wyslalem FSa na 2 dni
    • Arko198919.01.2024 13:50:31 ok

Ponoć atakującemu nie zadziałała jakaś apka ... szo ? ;-)

Dnia 16-01-2024 09:26:27 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Czesio [607]

Krążownik 10.000

Pathfinder 15.000

Obrońca staruch [Watacha]

Gwiazda Śmierci 39

Po bitwie...

Agresor Czesio [607]

Krążownik 7.219 ( -2.781 )

Pathfinder 10.874 ( -4.126 )

Obrońca staruch [Watacha]

Gwiazda Śmierci 39 ( -0 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor stracił łącznie 208.555.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 0 jednostek.

At these space coordinates now float 62.039.600 metal, 56.949.900 crystal and 26.999.000 deuterium.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

combatreport.harvest.defender.captured

19.751.930 metal, 19.751.930 crystal and 19.751.931 deuterium

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -88.628.000

Kryształ: -81.357.000

Deuter: -38.570.000

agresor stracił łącznie 208.555.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: 19.751.930

Kryształ: 19.751.930

Deuter: 19.751.931

obrońca zyskał łącznie 59.255.791 jednostek.