to jak juz wrzuciles to tez napisze generalnie to byly wyliczone pz rowniez szo dla Ciebie zgadzam sie z podejsciem ( kulturalny gracz mily gracz ( na pw tez do mnie napisal ))
Posts by amsik
-
-
Jak tak uwazasz to niech tak bedzie. Dodam tylko ze agresor po za tym co widac w rw stracil jeszcze 360gs (to byla obrona moona przed zniszczeniem) (150gs) w walce po obronie i 210 kiedy to sciagnal mi innego moona.
Rowniez zycze wszystkim Wesolych Swiat
-
Bash był za 7-krotny atak na księżyc?
O ile mi wiadomo kara za bash to 3 dni. Tak poza tym to jak na nowe uni to % z kosmosu, tak samo jak sklad floty obroncy...
6 razy atak na ksiezyc + 7zlom na ksiezycu +8 dofarm na ksiezycu
-
Mogę tylko przywołać fakt, że ofiara Zohana zgłosiła bash do supportu a on dostał bana na 1 dzień. Więc GO ciekawie przydziela te kary jeśli to faktycznie był bash (dostałeś chyba ponad tydzień)..
zgadza sie za bash. Kara obrzydliwie smieszna jak na to ze ktos perfidnie lamie regualmin przez co ktos inny traci cala flote ( biedak nie mogl zniesc ze 6 razy probowal zniszczyc moona i sie nie udalo a 3 jego lotki kazda po 25gs spadly) to sobie stwierdzil ze dzien odpoczynku od gry to mala kara jak na taki profit
-
No tak tez zrobilem
-
8 razy atak na jedna kulke
-
Za bush. 8 atakow w ciagu 6-7 godzin
-
Pogratuluje ST gdyz profit elegancki. Nie bede sie wybranial czemu tak sie stalo bo malo istotne natomiast nie powiem ale nie spodziewalem sie ze zaryzykujesz banem za zlom. Moze gdyby kary byly troche wyzsze to ludzie by sie zastanawiali czy warto (chyba ze nie dostaniesz co bedzie oznaczalo ze gracze p2w sa ponad regulaminem). Wrocilem po 12 latach gry i juz widze jak antymateria zabila te gre a kiedys byla taka kozacka. Jeszcze raz graty.