A pomijając politykę, wytłumaczy ktoś zielonemu (mi) co konkretnie sprawiło że gąski w tym starciu nie zostały zniszczone?
Zamało floty atakującego
Jeden wywalił dużo kasy i drugi. TOP1 w złotówkach czy tam w euro. Gratulacje!
A pomijając politykę, wytłumaczy ktoś zielonemu (mi) co konkretnie sprawiło że gąski w tym starciu nie zostały zniszczone?
Zamało floty atakującego
Jeden wywalił dużo kasy i drugi. TOP1 w złotówkach czy tam w euro. Gratulacje!
GRa na tym unii zakończona. Odpoczynku nie ma
Konto było cały czas u jednej osoby To raz. Dwa. Kto pierwszy ten lepszy - Paweł był pierwszy. Trzy, DAwno nie widziałem aby unii trak szybko umarło i tak nagle. Przez dwa dni nie robiłem FSa i nie dostałem nawet skana Baa po złomie zaglądnełem na konto jakies 12h później a tam żadnego skanu....Nikt nie chciał jeszcze skorzystać.
Hujabała - gość wszędzie widzi boty i oszustwa, a jego pierwsze konto na banie jeszcze wisi. Za co ja się pytam?
Gratki stracia oczywiście i własnego hejterka.
GAuss są do pupy jak widać.. Nowy jeszcze się uczy Gratki!
Ciekawe starcie połączone,widzę, z zemstą. Aż się zalogowałem na forum!
ps, kto mi ukradł złom z Sung Jin Woo??
Albo lecisz na powrotną flotę na bunkier, a tu bez surki na planecie, bunkier się podwaja chwile po zalogowaniu
Zysk godny!. Gratki. Obrońca sz/o
Jest i Endy. Wracam po latach. Niestety Nick Endyminator, Endy lub chwilke Noniewierzę gdy przejąłem konto Sticha. MAm kontakt z Spiczastouchym. Na Fejsie mam Drelka, miałem Bryka ale coś się urwało...Pozdrawiam Dolgana, No Bo, JApetyusa i oczywiście Ele Galaxę
Miło strasznie przeczytać kogoś z u27. Ciekawe czy się teraz odnajdziesz w oGame bo troszkę się pozmieniało
Na jakie uni wbijasz ??
Jest i Endy. Wracam po latach. Niestety Nick Endyminator, Endy lub chwilke Noniewierzę gdy przejąłem konto Sticha. MAm kontakt z Spiczastouchym. Na Fejsie mam Drelka, miałem Bryka ale coś się urwało...Pozdrawiam Dolgana, No Bo, JApetyusa i oczywiście Ele Galaxę
Ulalalala
[mod='Qnick'] Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi.[/mod]
A coś więcej z historii starcia?
Gratulacje!
Stąd te awanse
Gratki