Posts by NNNNN

mam screna jak pisal do ciebie przed 10 ze wyliczyl Cie i czy chcesz zeby Cie bronil ;) jedno przez drugie sie rozumie ze skoro nie chciales zeby Cie bronil broni kto inny , tacy wszyscy madrzy a nikt nie chce powiedziec ze sie domysla kto broni. Kazdy sobie do powiada i tyle , zrobila sie go.... burza z tego ze biedni ARASRAKA PORAZ 3 NIE ZEBRALI ZLOMU BO SPAMOWALI SONDAMI PRZED STARCIEM I SERVER NIE OGARNAL ;) niestety taka prawda ze sami sobie sa winni i zadne zlom nie powinien sie im nalezec

masz chyba zle informacje ;) wszyscy ktorzy graja przeciwko Tobie to sa ernesty bluesy atlas i inne nicki, ktos inny nie ma prawa sie wypowiedziec na temat waszego zachowania , a ty jestes na tyle ciemny ze myslisz ze cale uni kreci sie tylko wkolo Ciebie.

Saburo i dlatego ze mna na DC rozmawiales zebys wlasnie nie polecial w tym pierwszym starciu bo nikt Ciebie tam nie chcial ;)

Moderator Qnick:
    Upominam za double-posting. Proszę używać opcji "edytuj"

Z tego co wiem to czas podales dobry, saburo lecial na 4s po i opoznial az do 8-9s w miedzy czasie , to jest az 7 minut przed starciem zaczeli skanowac do momentu staracia okolo 500 skanow (nie spam) screeny tez mam wspanialego spamu Kai sondami jak ktos chce, zlom mam nadzieje ze nie trafi do Saburo bo jedyne co im sie nalezy to Bany za spamowanie sondami tak jak przy starciu wczesniejszym na Atlasie, tak jak przy starciu na Tobie Pamuel, jeszcze bezczelnie zmiana nazwy planet czy ksoezycow na ( popcorn, i ogladamy), no i wyslanie reckow na wwzystkie piloty przez saburo tak zeby zebrac zlom z Ciebie , jak mniemam po statach i przyrostach z dzis odeslal Tobie albo chociaz czesc, nasz wspanialy Rycerz na Bialym Koniu (Saburo) proponuje Tobie obrone a pozniej wypisuje ze nie polecial bo bal sie spadaka , troche dziwne zachowanie, najpierw obrona a pozniej chec ataku bo ma czas a na sam koniec twierdzi ze to byla akcja na niego.

Podsumowując mam nadzieje ze wkoncu GO przejza na oczy i zareaguja na zachowanie spjuszu Arasaka;)

a potem się ludzie dziwią, dlaczego nawet posiadanie znikomej ilości narkotyków w Polsce jest nielegalne... prześpij się

jak nie masz noc sesownego do powiedzenia popartego dowodami to lepiej sie nie osmieszaj glupkowatymi wypowiedzaniami i probami osmieszenia kogos, robisz z siebie pajaca i nic wiecej pogratilowales , super a teraz idz dalej bawic sie w piaskownicy

Z tego co wiem to czas podales dobry, saburo lecial na 4s po i opoznial az do 8-9s w miedzy czasie , to jest az 7 minut przed starciem zaczeli skanowac do momentu staracia okolo 500 skanow (nie spam) screeny tez mam wspanialego spamu Kai sondami jak ktos chce, zlom mam nadzieje ze nie trafi do Saburo bo jedyne co im sie nalezy to Bany za spamowanie sondami tak jak przy starciu wczesniejszym na Atlasie, tak jak przy starciu na Tobie Pamuel, jeszcze bezczelnie zmiana nazwy planet czy ksoezycow na ( popcorn, i ogladamy), no i wyslanie reckow na wwzystkie piloty przez saburo tak zeby zebrac zlom z Ciebie , jak mniemam po statach i przyrostach z dzis odeslal Tobie albo chociaz czesc, nasz wspanialy Rycerz na Bialym Koniu (Saburo) proponuje Tobie obrone a pozniej wypisuje ze nie polecial bo bal sie spadaka , troche dziwne zachowanie, najpierw obrona a pozniej chec ataku bo ma czas a na sam koniec twierdzi ze to byla akcja na niego.

Podsumowując mam nadzieje ze wkoncu GO przejza na oczy i zareaguja na zachowanie spjuszu Arasaka;)

Moderator Qnick:
    Upominam za prowokację.

po pierwsze nie wiesz z kim rozmawiasz, wiec nie oceniaj i nie zachowuj sie jak male dziecko ktore nie dostalo lizaka , no Wy napewno nie jestescie wygrani w tym starciu , macie, a moze nie macie swiadomosci jak dzialaja servery i co sie dzieje , chcieliscie sami siebie przechytrzyc i poraz kolejny wam nie wyszlo. Starcie zakonczpne remisem, zlom zebrany przez obronce a Wy wstawiacie rw i liczycie na pomoc GO

3 razy i 3 razy nie zbieracie zlomu, 3 razy spam sondami , wyliczenia slabo bo 9 sekund bylo na ucieczke floty, ogolnie nie ma sie czym chwalic chyba ze 2 godzinnym klikaniem rozporkow przez Ciebie. Slabo probowac 3 razy i liczyc ze Go wam dopisze surke z starcia ktorej nie potraficie zebrac sami.

Tikety juz poszly za spam sondami jak nie Ty to Kai moze sie szykowac na odpoczynek.

nie wiem czy ktos to czyta i przeczyta jeszcze ale z racji ze nei jestesmy wielkimi chujami, niestety ale co do tego starcia Guinness + perezini , niestety ale nie bylo to dogadane w takiej formie w ktorej powiniene dostac bana, my chcielismy zakonczyc gre na uni perez puscil specjalnie tak zeby ktos to zezlomowal i a ja sie tylko do niego dolaczylem, konta nie zostaly sprzedane ani nie zostalo to ustawione w formie podpadajacej pod push ,

GO w grze to chyba juz dawno sami zapomnieli o zasadach i na nowo je wymyslaja jak im kto napisze ze cos sie dzieje

dla mnie troche wstyd wstawiac takie cos, tak to byla jedna wielka ustawka, atakujacy byl poinformowany o locie i o wielkosci flot , floty elcialy jednego dnia poand 18h, gracz ktory mial zezlomowac to wsyztsko nie zdolal zebrac pomocy badz sie przestraszyl nie wiadomo czego, padlo na atakujacego tylko dlatego ze tylko on z topki poza top1 mogl to zezlomowac wszytsko na raz i chcial. nic wiecej , sam lot pereza trwal z 10h , moj ponad 3, jedno wielkie zakonczenie przygody na tym uni.

oskarzanie nas o multi badz boty juz bylo nie wiem czy tkso probowal to zglaszac wiem ze multi napewno i jakos sie nie potwierdzilo.

powodzenia wszystkim, kazdy z nas sie paczkowal i kazdy z was sie paczkuje inaczej nie bylo Ogame.