Posts by Klamca i zdrajca Rwspect

nie wiem czy ktos to czyta i przeczyta jeszcze ale z racji ze nei jestesmy wielkimi chujami, niestety ale co do tego starcia Guinness + perezini , niestety ale nie bylo to dogadane w takiej formie w ktorej powiniene dostac bana, my chcielismy zakonczyc gre na uni perez puscil specjalnie tak zeby ktos to zezlomowal i a ja sie tylko do niego dolaczylem, konta nie zostaly sprzedane ani nie zostalo to ustawione w formie podpadajacej pod push ,

GO w grze to chyba juz dawno sami zapomnieli o zasadach i na nowo je wymyslaja jak im kto napisze ze cos sie dzieje

dla mnie troche wstyd wstawiac takie cos, tak to byla jedna wielka ustawka, atakujacy byl poinformowany o locie i o wielkosci flot , floty elcialy jednego dnia poand 18h, gracz ktory mial zezlomowac to wsyztsko nie zdolal zebrac pomocy badz sie przestraszyl nie wiadomo czego, padlo na atakujacego tylko dlatego ze tylko on z topki poza top1 mogl to zezlomowac wszytsko na raz i chcial. nic wiecej , sam lot pereza trwal z 10h , moj ponad 3, jedno wielkie zakonczenie przygody na tym uni.

oskarzanie nas o multi badz boty juz bylo nie wiem czy tkso probowal to zglaszac wiem ze multi napewno i jakos sie nie potwierdzilo.

powodzenia wszystkim, kazdy z nas sie paczkowal i kazdy z was sie paczkuje inaczej nie bylo Ogame.